Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er zijn jongens die er minder energie in stoppen, dat is heel erg’

Laatste update:

SC Heerenveen boekte woensdag een 1-3 overwinning op ODIN’59 en bekerde daarmee verder in de KNVB Beker. De club uit Friesland had het echter niet makkelijk tegen de amateurs uit Heemskerk. Ben Rienstra baalde als een stekker, zo bleek wel uit een interview dat hij gaf voor de camera van FOX Sports.

Dat het bij rust 1-1 stond, vond de aanvoerder ‘een drama’: “We maakten zó veel fouten aan de bal, heel slecht. Als je zulke fouten maakt, dan wordt iedere tegenstander goed. Je scoort zelf niet en er zijn jongens die er minder energie in stoppen. Dat is heel erg.”

“Wij maakten te veel fouten, dat moeten we onszelf aanrekenen. Laten we het er maar niet meer over hebben.” De openingstreffer werd gemaakt door Mitchel Bormann en de 23-jarige aanvaller had na afloop een ‘geweldig’ gevoel: “Dit maak je nooit meer mee, als amateur. Ik kan het niet beschrijven. Zo’n vol stadion, daar heb ik geen woorden voor.”

“Met 1-3 van Heerenveen verliezen: dat kan. We konden heel goed mee, maar je merkt dat onze voetballende kwaliteiten een klein beetje minder zijn.” ODIN’59 speelt zijn wedstrijden normaal gesproken in de Derde Divisie en in die competitie staat men na zestien speelronden op de negende plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het hoogtepunt van deze wedstrijd, was toch wel een speler met een biertje in de hand over t veld zien rennen. Dat zegt genoeg over deze wedstrijd denk ik.

20 december 2018 om 08:42

Goor mij was het hoogte punt dat mihaljovic 3x heeft geschoten en 3x vloog de bal het stadion uit. En voor de mensen die het niet weten hij is van Heerenveen en geen AMATEUR.

20 december 2018 om 09:33

Dat dit jou hoogtepunt is, dan is een ding zeker, jij bent een tevreden mens😉

20 december 2018 om 09:56

Daarbij was de 1-0 zijn blunder

Hopelijk kan Schaars weer mee doen de rest van het seizoen.
Bezem door de selectie en voor elke linie, vooral achter en voor in een paar flinke versterkingen.
Ik ben geen fan van de voetbal kwaliteiten van Henkie Henkie, maar met zijn drive voorin had Heerenveen heel anders gevoetbald.

21 december 2018 om 00:09

Het is echt jammer, maar Heerenveen is al jaren in verval. Zo'n mooie club, met keer op keer de beste spitsen van de eredivisie (nistelrooy, Huntelaar, Alves, zelfs Fin Bogason enz).. En nu? Zonde man!

21 december 2018 om 10:02

@jimmy absoluut! Ik heb ruim 20 jaar een seizoenskaart gehad. Nu niet meer i.v.m. gezin en wisselende (geen optie) tijden van de wedstrijden. Dan maar een weg gelopen supporter, maar de sfeer die er hing "thialf publiek" was wel een Fryslan sfeer om met z'n allen te gaan. Altijd gezellig, altijd aanvallend voetbal, en geweldige spelers om naar te kijken. Niet alleen de scorende spitsen, ook Korneev, Vayrinen, de witte tornado Hansson, Edman, Pranjic, Samaras, zelfs vandebussche was een publiekslieveling als keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren