Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Er zijn beelden die aantonen dat onze fans werden uitgedaagd door Britten'

Laatste update:
/

De Russische ‘voetbalfans’ lieten zich gedurende dit EK van hun slechtste kant zien. Voorafgaand, tijdens en na het duel met Engeland hielden de Russen flink huis in Marseille, wat het land op een officiële waarschuwing van de UEFA en een forse geldboete kwam te staan. Aanvaller Fedor Smolov vindt dat zwaar overdreven.

Volgens de ex-speler van Feyenoord ligt de schuld namelijk niet enkel en alleen bij zijn landgenoten. “Ik ga geen statement maken voor de fans in aanloop naar de wedstrijd tegen Wales”, verklaarde hij zondagavond. “Er zijn echter meerdere video's die overduidelijk aantonen dat de Engelse en Welshe fans onze supporters uitdaagden.”

Dat neemt niet weg dat Smolov het geweld binnen het stadion veroordeelt. “Als ze met elkaar op de vuist willen, spreken ze daar maar een andere plek voor af, maar niet in het stadion”, zei hij. Rusland neemt het dinsdagavond op tegen Wales en moet na de 2-1 nederlaag tegen Slowakije winnen om kans te maken op een plek bij de laatste zestien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verstandige reactie van deze speler.... Kansloos

19 juni 2016 om 21:23

Mee eens! Zou hij ook weten dat het ook buiten het stadion compleet los gaat?

Ze daagde ze niet uit, maar zeiden fuck off russia. Das niet uitdagen.

Wat een oelewapper deze speler. De hooligans in kwestie kwamen hiervoor naar Frankrijk, zoveel is intussen wel duidelijk. Die hadden helemaal geen uitdagende reactie nodig voordat ze los gingen.

De engelse kunnen er inderdaad ook wat van. Staan ze ook bekend om. O.a. wk 98 waren ze lekker bezig.

19 juni 2016 om 23:46

Idd ja ook in Marseille weer gingen ze helemaal los.. Zijn gwn allebei geen lieverds de harde kern van de Russen en van de Engelsen. Hoop voor ze dat ze zich de rest van 't toernooi wel gedragen want anders is het einde verhaal

niet de beste uitspraak ... lijkt wel of hij geweld buiten het stadion goed spreekt ...

Ze spreken ook af buiten de stadions.. Alleen doen ze dat vervolgens in de binnenstad, waarbij meerdere restauranthouders de dupe zijn van het gedrag van de hooligans..

Rusland is goed op weg om de nieuwe schwerte schaap van het Westen te worden. Op tal van fronten komen zij - al dan niet terecht - negatief in het nieuws. Ik ben benieuwd of de Russische voetbalbond hier lering uittrekt met het oog op het WK in 2018 en ik kijk vooral naar uit wat er gaat gebeuren met gajes dat met alles en iedereen wilt vechten / vernielen in Qatar.

Wat een voorbeeldfiguur: opkomen voor hersenloze idioten die er alleen op uit zijn om herrie te schoppen en daarna ook nog even geweld goedkeuren "zolang het maar niet in de stadions gebeurd". Het zal je teamgenoot maar zijn...

Wat een achterlijke reactie, moeten ze maar ergens anders uitvechten...
Ik weet dat de Engelse supporters geen beste naam hebben, maar deze keer lijkt het toch echt dat de Russen juist bewust de Engelsen hebben opgezocht, wat Russische supporters zelf ook hebben toegegeven. Dat ene speler die een voorbeeld functie zou moeten hebben dan zo reageert.
Hij lijkt het goed te praten door te zeggen dat het in het stadion niet mag gebeuren, maar dan aangeven dat ze het buiten het stadion maar moeten uitvechten, hoe hypocriet ben je dan?!
Zowel binnen als buiten het stadion hoor je je gewoon te gedragen.
Had ze keihard aangepakt en het team eruit geknikkerd, ook al kunnen de spelers er niets aan doen.
Meerdere keren misdragen is gewoon diskwalificeren, al moet ik toegeven dat er wel erg veel mis gaat op dit EK, kijk ook maar naar de Kroaten.

Wordt nog leuk op het WK in Rusland straks, kan er bijna vanuit gaan dat je wraak acties gaat krijgen op deze manier... Zou het WK toch maar in een ander land houden ;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren