Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er stond een helikopter klaar voor Bale en we probeerden hem over te halen’

Laatste update:

David Moyes werd in de zomer van 2013 bij Manchester United aangesteld als de opvolger van Sir Alex Ferguson. In zijn kielzog hadden verschillende topspelers naar the Red Devils moeten komen, maar het bleef uiteindelijk alleen bij de zomerse komst van Marouane Fellaini. Moyes vertelt tegenover beIN Sports dat Manchester United er in die zomer alles aan deed om verschillende topspelers aan te trekken.

Een van de spelers voor wie Manchester United nadrukkelijk in de markt was, was Gareth Bale. De Welshman werd in 2013 uiteindelijk door Real Madrid voor 101 miljoen euro overgenomen van Tottenham Hotspur. “Fellaini had onderdeel moeten zijn van een groep versterkingen. We hadden tot het einde van de transferwindow het idee dat we een kans hadden op het vastleggen van Bale”, geeft Moyes te kennen. “We hadden de hoop dat we Real Madrid uit zijn hoofd konden praten, omdat de onderhandelingen al in een gevorderd stadium waren.”

“We boden meer geld en probeerden hem te verleiden. Er stond een helikopter klaar voor Bale en we probeerden hem op die manier over te halen. Cesc Fàbregas was ook dicht bij een transfer naar Manchester United, ik heb zelfs met hem gesproken. Zo werkt het nu eenmaal in het voetbalmanagement, soms heb je pech”, vervolgt de Schotse oefenmeester. Na een teleurstellend seizoen werd hij in april 2014 ontslagen bij Manchester United.

“Gedurende het seizoen sprak ik met Toni Kroos. We waren het erover eens geworden dat hij naar Manchester United zou komen, nog voordat hij naar Real Madrid ging. Doordat ik mijn baan tijdens het seizoen verloor, is hij ergens anders naartoe gegaan”, besluit Moyes, die na het ontslag bij West Ham United in mei 2018 zonder club zit. Real Madrid nam Kroos uiteindelijk in de zomer van 2014 voor een bedrag van 25 miljoen euro over van Bayern München.

Snap jij dat Gareth Bale Real Madrid verkoos boven Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was misschien beter voor hem geweest. Als je zag wat hij allemaal liet zijn bij Tottenham... Ja dan had hij wellicht geen champions league(s) gewonnen, maar was hij wellicht gelukkiger geweest. Maarja als als

En toch blijf ik het ongelofelijk vinden dat Kroos maar 25M kostte destijds

18 maart 2019 om 10:51

aflopend contract he

18 maart 2019 om 10:54

Rakitic voor 18M was anders ook een aardig prikkie.

18 maart 2019 om 13:06

Met alle respect voor rakitic maar die werd niet gekocht door een concurrent in de Champions League and look what happened..

Kroos was ongelooflijk in dat seizoen bij Bayern, als United toen Kroos had gehad, hadden Louis en Mourinho daar ongelooflijk veel profijt van gehad. Misschien niet eens ontslagen. Als je daar later Pogba aan had toegevoegd, wie weet. Kroos is voor mij nog steeds de ideale middenvelder die helpt het spel te dicteren. Pogba is geweldig maar is echt meer een box to box / 10, dan iemand die tempo dicteert. We missen de Verrati/Modric/Frenkie/Thiago/Kroos type middenvelders.

18 maart 2019 om 11:06

Klopt helemaal. Ongeloofelijk dat Carrick op de bank zit en dit niet ziet haha. Weigl William carvalho zijn 'goedkopere' opties die iig te halen zijn en zouden het middenveld van United (met pogba) direct verbeteren.

On: Moyes heeft het gewoon verprutst door alles zelf te willen doen (net als Lvg) maar eerlijk is eerlijk Bale kroos fabregas had het seizoen wel heel anders gemaakt en had united niet zo laten afglijden. Dit is toch de schuld van Woodward en blijf erbij dat de club niet gaat lopen totdat hij het veld ruimt of iemand aanstelt die de transferzaken gaat regelen.

18 maart 2019 om 11:53

United heeft in de afgelopen jaren enorm veel toptargets binnengehaald, toentertijd. Dit waren spelers die de coaches zelf wilden hebben, denk aan ; Martial, di Maria, Sanchez, Mata, Pogba, Zlatan, Lukaku, Fred, Matic, Shaw, Depay, Schneiderlin, Bailly, Falcao en dergelijke. Achteraf zijn de meeste van hen gewoon flink gefaald en dat is niet de schuld van Woodward, maar van die trainers zelf die spelers halen die totaal niet bij het systeem passen/of flink door de mand vallen.

Mourinho kan mooi zeuren, maar tuurlijk gaat Woodward geen 70 miljoen uitgeven voor een middelmatige verdediger als Maguire. Helemaal niets bijzonders dit jaar in de PL. Je kan daar wel om vragen, maar zelf heb je al zelf Bailly en Lindelof samen voor 80 miljoen gekocht en die speelden op de bank, ten koste van Smalling, Jones en Rojo. Dat werkt toch niet.

18 maart 2019 om 12:11

Ik ben het grotendeels wel met je eens. Vooral het laatste stuk over een CV die Mourinho wilde halen.

Over de spelers die je hierboven noemt iets minder. Maar dat is mijn mening.

Di Maria wilde zelf heel graag naar PSG. Maar die konden hem niet betalen. Hij zat zover in de probleem bij Real. Dat hij wel weg moest. Nooit het idee gehad dat hij zelf er alles aan gedaan heeft om te slagen bij United.
Sanchez heeft ook nu nog steeds niet veel laten zien (helaas)
Mata... mwah. Maar niet de speler die het verschil maakt.
Depay lag echt wel grotendeels aan hem zelf. Betere trainen dan LvG kon hij destijds niet hebben.
Schneiderlin is niet het niveau dat United moet hebben.
Falcao kwam net terug van een zware blessure. Ook bij Chelsea slaagde hij niet.
Daarbij werden wel degelijk Fellaini aangetrokken.
Rojo
Schweinsteiger...
Pfff dat was het ook allemaal niet hoor.

En ik geloof dat de trainers bepaalde spelers willen aantrekken.
Maar dit doen ze samen met het bestuur.
Als bijv Kroos, Fabregas of Muller (LvG wilde die graag) niet willen komen. Maar je hebt versterkingen/spelers nodig voor het middenveld. En je komt dan uit bij Schneiderlin.... tja....

Maar daarom juist ook wel goed dat ze een halt toe hebben geroepen door afgelopen zomer niet zomaar een verdediger hebben gehaald voor teveel geld. Terwijl er al 2 gehaald waren.

18 maart 2019 om 12:33

Je hebt zeker gelijk, maar behalve di Maria wilden de trainers deze spelers zelf. Hoe is het dan Woodward's schuld als ze falen. Hij doet wat hij moet doen.

18 maart 2019 om 12:46

Over de gehaalde spelers, die de trainers wilde, zie ik niet zozeer het falen van Woodward.

Het is vanuit mijn gedachte meer het falen van Woodward door de spelers die niet zijn gehaald.
Dan denk ik oa. aan de namen Fabregas, Bale en Thiago

18 maart 2019 om 14:04

Noem je dat echt falen dan? Wat had hij anders kunnen koen?

18 maart 2019 om 14:44

Betere spelers proberen aan te trekken dan tot nu toe gedaan is.
Iets wat andere clubs wel is gelukt.
Als je ziet hoe City en Liverpool zich versterkt hebben de afgelopen jaren.

Het is en blijft lastig en moeilijk in deze tijd. Clubs die spelers niet zo snel en makkelijk laten gaan.
Maar United had na tijdperk van SAF door moeten pakken toen ze het konden. En noet met een aankoop Fellaini moeten komen.

18 maart 2019 om 15:30

Al die tijd hengelen naar zulke spelers terwijl er toppers op de velden liepen in Engeland die makkelijker haalbaar waren, denk aan een Eriksen, kante en zelfs van dijk destijds had je zo losgeweekt bij Southampton

18 maart 2019 om 15:30

Al die tijd hengelen naar zulke spelers terwijl er toppers op de velden liepen in Engeland die makkelijker haalbaar waren, denk aan een Eriksen, kante en zelfs van dijk destijds had je zo losgeweekt bij Southampton

18 maart 2019 om 15:38

Maar die wilden de trainers niet, en het is alleen maar achteraf dat die spelers niet goed genoeg waren. Ik wist nog 15/16, Falcao/RvP/Rooney/Di Maria zou elke team slachten. Achteraf is het dan mooi lullen.

18 maart 2019 om 11:34

Wilde Kroos niet naar United komen vanwege LvG??? Staat me wel iets van bij dat hij daar niet zoveel trek in had.

18 maart 2019 om 11:51

Zou best gekund hebben, kan het me niet zo goed herinneren. Stuurde LvG hem op verhuur destijds?

18 maart 2019 om 11:59

Dat durf ik niet te zeggen. Zou best kunnen. Maar ook een beetje door de maniertjes van LvG

18 maart 2019 om 13:49

Van Gaal zei met volle trots tijdens de voorbereiding in Amerika dat hij had bepaald dat United Kroos niet nodig had en het tempo van de Premier League niet aan zou kunnen. Had de link van het interview lange tijd als ‘meme’ voor groepsgesprekken in mijn favorieten staan maar is helaas verwijderd. Gewoon ongelooflijk gefaald in Engeland die man.

Niemand had real Madrid uit bale zn hoofd kunnen praten. Hij was zowat verliefd op zn idool Ronaldo. De kans om met hem samen te kunnen spelen greep hij met beide handen aan.

18 maart 2019 om 11:36

Klopt ook. Maar de onderhandelingen met de Spurs verliep er moeizaam. Zoals altijd. Ze zagen Bale liever naar het buitenland vertrekken dan naar de concurrent

Toni Kroos had ik ook, misschien zelfs wel liever gezien. Puur omdat United die meer nodig had/heeft. Was of is nog steeds imo de perfecte opvolger van Scholes

United had toen ook moeten doorpakken met het versterken van het team. Was kampioenen geworden. En speelde dus CL.
Dat werd niet gedaan. Waar de concurrenten het wel deden.
United zwakte af. Verloren veel punten. Waardoor het aanzicht van de club minder werd.
Geen kampioen en vooral geen CL voetbal het seizoen erop.
Vooral dat laatste heeft het toe doen dat er dat seizoen na Moyes, ook geen spelers naar United wilde komen. En club dat in een jaar tijd zo was afgezwakt.
Waardoor United sindsdien steeds verder achterop raakte. En nu er nog steeds niet bovenop zijn gekomen door verkeerde beslissingen van het bestuur. Verkeerde spelers en trainers aangesteld.
De momenten dat een club als United, spelers kan aantrekken. Doordat ze CL voetbal spelen. En bijv. weer wat hoger in de ranglijst zijn geëindigd. Hadden ze daarop door moeten pakken. En steeds werd het niet gedaan.
Als ze dit jar niet bij de eerste 4 eindigen.
Wat voor versterkingen komen er dan volgend seizoen? En willen bepaalde spelers dan nog wel blijven?

De Glazers hadden United opgekocht. Waarmee ze als eerste de schulden mee deden aflossen. Dus vandaar dat er ook niet veel gehaald kon worden. Maar dat moet never nooit ten koste gaan van de club. Een grote fout die gemaakt is.
Waarbij naar mijn idee Woodward niet genoeg ballen heeft om de juiste spelers aan te trekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren