Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is geen twijfel mogelijk: hij moet nu hele grote aankopen gaan doen’

Laatste update:
/

De positie van Arsène Wenger leek weer wat veiliger nadat Arsenal twee seizoenen achtereen de FA Cup won, maar nu steekt de onrust toch weer de kop op. Leicester City en Tottenham Hotspur troeven the Gunners waarschijnlijk af in de competitie en het is de vraag of Arsenal nog wel voor Manchester City kan blijven. In Europa werd de club uitgeschakeld door Barcelona en in de FA Cup door Watford.

Oud-speler Ray Parlour denkt dat er intern best onvrede is over Wenger. “Ze zullen best teleurgesteld zijn, ze maakten echt een goede kans om de landstitel te pakken. Maar weer komen ze tekort”, geeft Parlour aan bij Sky Sports. “Hij moet nu hele grote aankopen gaan doen, daarover bestaat geen twijfel. Ze moeten in de zomer de grote jongens aantrekken om op het niveau van Manchester City te komen.”

“Volgend jaar zal het helemaal competitief worden”, vermoedt Parlour. Ook Jamie Carragher denkt dat Arsenal iets zal moeten doen in de transferperiode en dan met name met het oog op de achterhoede. “Gabriel Paulista heeft in mijn ogen niet voldoende laten zien, met hem komt Arsenal niet verder. Als ik eerlijk ben, zullen ze achterin echt nog iets moeten doen. Ze moeten die fout, het aantrekken van Gabriel, herstellen.”

Ben jij het eens met Ray Parlour?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ga eens een jaar terug,of 2 jaar
ieder jaar lees ik exact deze teksten over arsenal en wenger,en ieder jaar gebeurd er niets
Gaat niet gebeuren zolang Wenger het voor het zeggen heeft,accepteer dat nu maar

19 april 2016 om 21:59

En intussen wordt Arsenal steeds minder aantrekkelijk voor grote namen.

Denk dat Mustafi, Krychowiak en Lacazette goede versterkingen zouden zijn.

Cech
Bellerin
Mustafi
Koscielny
Monreal
Özil
Alexis
19 april 2016 om 22:17

Heb je helemaal gelijk in.
Niet grote aankopen maar denk dat Wenger eens weg moet,frisse wind zou uitstekend zijn.
Al vinden vele Arsenal supporters hier op voetbalzone dat niet want Wenger moet respect krijgen zeggen ze hahaha
Zolang Wenger er is geloof ik niet dat Arsenal om kampioenschap zal spelen.
Volgend jaar zal United zich weer versterken,misschien met andere trainer. City heeft een goede trainer aangesteld,liverpool is goed bezig en Chelsea zal ook beter worden....dus....1+1=2

20 april 2016 om 09:23

"Zolang Wenger er is geloof ik niet dat Arsenal om het kampioenschap zal spelen"

Ojaa want ze zijn met Wenger ook nog nooit kampioen geweest natuurlijk.

20 april 2016 om 10:02

Weer zo een Arsenal Wenger fannetje haha
Tuurlijk wel joh....100 jaar geleden eens hahaha
Gaan jullie maar lekker Wenger verdedigen terwijl het al 10 jaar niks meer is....gewoon doorgaan;-)

Het aantrekken van Gabriel vind ik geen fout. Als back up prima maar geen basismateriaal, zo is gebleken. Dus in dat opzicht ben ik het wel een met Parlour. Ben benieuwd wat er deze zomer gaat gebeuren. Er zal echt een hele grote bezem door de selectie moeten. En op elke linie zal er een basisspeler gekocht moeten worden (behalve keeper). Maar dit zijn weer dromen die ik heb waarschijnlijk

19 april 2016 om 21:42

Stel er komt een hummels of Laporte of noem maar een goede CV. Dan word Arsenal toch echt beter met naar mijn mening een goed project. Iedereen zeikt er maar over dat het elk jaar weer tegen valt maar er word nu al 3 jaar achter elkaar een toppen binnengehaald (naar mijn mening). Ozil, Sanchez en Cech. Als die weten te blijven en er komt nog een goede aan word het een heel gevaarlijk team (wat het al vaak is). Ik volg Arsenal niet erg goed om te weten wat nou echt van belang is als aankoop maar ik denk een Cvm en/of CV.

19 april 2016 om 22:50

Jaa daar heb je gelijk in hoor. Cv, cvm/cm en een sp. Eentje die er 20 inlegt .

Ze hebben teveel net niet spelers, chek mijn opstelling, ik denk dat er op alle plekken waar een ? staat er een basisspeler gehaald moet worden! Die er nu spelen zullen enkel goeie backups zijn!
Heb je een top elftal? Dan kan je eventueel Iwobi gewoon rechtsbuiten laten spelen!

Versterkingen:

Rodriguez ( Lv)
Reus (lb) -> Sanchez rechtsbuiten
Kante? ( CM) -> Dit soort transfers vind ik wel heel riskant na 1 seizoen altijd!
Hummels -> Centraal achterin
Lukaku?? -> Spits zal het aller moeiliijkste voor Arsenal worden, kan me niemand bedenken die zou willen komen.

Cech
Bellerin
Koscielny
?
?
Ramsey
?
?
Ozil
Sanchez
?
20 april 2016 om 01:52

Benteke wanneer liverpool weer een nutteloze spitsaankoop doet. Denk dat er iemand van net onder de echte spitsentop komt. Wanneer Arsenal CL voetbal veilig stelt, blijft de club toch aantrekkelijk. Zou Jonas van Benfica een optie kunnen zijn?

20 april 2016 om 09:27

Cech; Bellerin, Hummels, Koscielny, Monreal; Coquelin, Cazorla, Ozil; Alexis, Lukaku, Reus

Zo wil je dan spelen neem ik aan? Reus hoop ik al jaren op, denk dat hij goed bij Arsenal zou passen en ben erg gecharmeerd van hem. Ook denk ik dat Lacazette een optie voor de spits is.

Helemaal niet, dat moest jaren geleden al.

Maar goed, terugkijken heeft geen zin meer. We moeten vooruitkijken. Volgend seizoen zal de concurrentie weer moordend zijn. City zal sterker zijn met Pep, Klopp kan zijn eigen aankopen doen en zijn eigen filosofie implementeren in de club met een fatsoenlijk voorseizoen, Conte gaat aan de slag bij Chelsea, Van Gaal zal vast ontslagen worden, Pochettino is een topcoach, en Leicester... weet ik niet.

Eens behalve over Gabriel. Geef hem tijd en ervaring en t wordt een monster.
Snel, sterk, lang, goeie tackle. Maakt af en toe een verkeerde beslissing maar dat zal beter worden.

Niet eerlijk om te zeggen dat fysieke spitsen een probleem voor hem zijn. Lukaku, die twee keer zo een beer is als Carrol, had hij gewoon in zijn zak.

Komt goed met hem.

Komende zomer de bezem door de selectie halen. Debuchy, Wellington Silva, Toral, Sanogo, Hayden, Martinez, Arteta, Flamini, Rosicky en Walcott allemaal sowieso laten vertrekken, daar missen we helemaal niets aan. Dan mag Ospina of Szczesny ook weg, we hebben ze niet alle twee nodig. Dan ben je van de eerste lading deadwood af, heb je een redelijk salarisbudget vrijgemaakt en misschien nog een beetje geld binnengehaald ook. Als je die spelers laat vertrekken komt er 500.000 pond per week vrij, en kunnen we daar heel wat mee doen.

En dan kun je nog kijken naar spelers als Jenkinson, Mertesacker, Gibbs, Giroud en Campbell, alleen lijkt het mij onwaarschijnlijk dat Wenger zoveel spelers uit zijn eerste elftal laat gaan. Je kan geen halve selectie vervangen op een jaar tijd helaas.

Het meest bizarre is dat een van onze beste spelers, Koscielny, 60.000 pond per week krijgt, en dus minder verdient dan Arteta, Flamini, Rosicky en zelfs Gibbs. Bizar gewoon. Daar moet ook eens een betere verdeling in komen.

19 april 2016 om 22:52

Volledig met je eens, al zal wenger idd niet zoveel spelers laten vertrekken. Een schoonmaak is echt nodig!

20 april 2016 om 02:02

Het is me opgevallen dat Arsenal weining spelers zelf weg als er geen interesse in de speler is en spelers maar elk jaar opnieuw kansen blijven geven, andere clubs die geven maximaal een speler 2jaar de tijd om te laten zien een meerwaarde te kunnen zijn.

Wat mis ik de arsenal tijden van 2004 van Henry, Ljungberg, Seaman, Pires, Bergkamp, Reyes en ga maar zo door. Wat genoot ik van FIFA 2004 met Arsenal op de Playstation 2. Maar nu?.... als je nu kijkt dan moet je gewoon tenminste 2 topspelers haal kwaliteit binnen het is o zo nodig om verder te gaan. Alleen vierde staan elk seizoen is iets voor een Everton.

volgend jaar gaat echt een lastig jaar worden. Met de komst van Guardiola en de mogelijke komst van Mourinho naar united word het er niet makkelijker op. Er moet inderdaad zwaar worden ingekocht. ikzelf droom van matuidi, cavani, felipe luis en marquinhos/varane. het is wel erg onwaarschijnlijk dat er iemand komt van dit lijstje, maar hopen mag altijd toch.

De helft is gewoon niet goed genoeg. Graag zie ik de volgende spelers vetrekken; Giroud, Mertesacker, Ramsey, Whilsere, Wallcot, Flamini, Arteta, Wellback

Graag zie ik de volgende spelers komen die echt drie klasse beter zijn: Aumaybayang, Laporte / Marquinhos, Kroos, Isco, Mayhrez, Triqueros, Wendell.

Haalbare spelers die perfect passen in systeem van Arsenal allemaal technische begaafde spelers met aanvallende kwaliteiten maar ook verdedigende kwaliteiten.....

Cech
Bellerin
Laporte
Koscniely
Wendell
Carzola
Kroos
Mayhrez
Ozil
Sanchez
Aumabayang
20 april 2016 om 01:54

Ik denk niet dat Aubameyang een haalbare speler is. Zal alleen vertrekken voor de absolute top.

Is eddie howe niet een goede vervanger? Hij is engels, presteert erg goed met bournemouth, jong en laat zijn ploeg met vlagen goed voetbal zien

Ik zie hier elke Arsenal-fan voorstellen doen om er minstens 7-8 aan de deur te zetten en er minsten zo veel voor in de plaats te kopen. Alsof ze op een groentenmarkt staan ...
Allemaal goed en als dan over twee seizoenen blijkt dat ze toch niet zo goed kunnen samen spelen of dat je er "meer" van had verwacht, kan je nog eens hetzelfde posten, maar met andere namen.
Ik vind dat principe van de hele ploeg vernieuwen omdat je niet verder geraakt dan de vierde plaatse in de competitie en de groepsfase van de CL een beetje extreem. Akkoord dat er iets mag gaan veranderen, maar zoals je jullie het voorstellen is Arsenal niet meer dan een holle naam voor een vreemdelingenlegioen dat hopelijk ooit eens een deftige prijs gaat pakken als alle stukjes samen vallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren