Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is geen duidelijke favoriet, Spanje zal alles moeten geven'

Laatste update:

Titelhouder Spanje treft met Italië een moeilijke tegenstander in de achtste finale. De ploeg van Antonio Conte won de eerste wedstrijd van het toernooi overtuigend van België en eindigde uiteindelijk bovenaan Groep E. Middenvelder Koke weet dan ook dat het geen makkelijke opgave zal worden voor La Furia Roja.

/

“Ik heb de vorige finale (op het EK 2012 stonden beide landen tegenover elkaar in de finale, red.) op televisie gezien en ik heb genoten van het geweldige spel dat we toen lieten zien”, vertelde hij tijdens een perspraatje. “We weten hoe Italië speelt en we zijn ze stukje voor stukje aan het bestuderen. Het is aan de manager om te kijken of we iets aan onze opstelling gaan veranderen. We gaan altijd het veld in om te winnen, dat is de enige manier van spelen die we kennen.”

“Laatst hadden we geen geluk (Spanje verloor de laatste groepswedstrijd van Kroatië, red.). We hopen dat we maandag wel gaan winnen”, gaat hij verder. “Er is geen duidelijke favoriet als het tussen zulke grote teams gaat. We moeten ons beste spel laten zien om te winnen en door te gaan naar de volgende ronde.”

Denk je dat Spanje gaat winnen van Italië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is wel duidelijk een favoriet, Italië. Spanje heeft mij niet geïmponeerd met hun optredens. Vond alleen Morata goed en Iniesta wel aardig maar weinig rendement. Italië lijkt mij de betere in deze partij, Spanje gaat aanvallen en Italië wacht zijn kans schoon. Voorspel een 2-1 zege voor Italië met doelpunten makers; Pelle, Chiellini aan Italiaanse zijde en Nolito aan Spaanse zijde.

24 juni 2016 om 21:29

Nou Italië speelt ook gewoon bagger hoor, die 0-2 tegen België was aardig maar apart van die wedstrijd was het gewoon heel slecht

24 juni 2016 om 21:29

Dus duidelijke favoriet is ook overdreven

24 juni 2016 om 21:31

Precies dit hierzo. Ze waren alleen tegen belgie goed en de andere wedstrijden waren maar matig. Maar omdat Belgie door iedereen als favoriet wordt gezien lijkt het dat ze fantastisch spelen. Valt reuze mee

24 juni 2016 om 21:34

Ik heb juist genoten van Spanje dit EK, Spanje gaf het gewoon weg tegen Kroatië, Spanje speelde gewoon erg goed en het spel werd door Spanje bepaald, maar na die voorsprong werd Spanje nonchalant balletje ging makkelijk rond tot dat Kroatië meer druk begon te zetten en Spanje werd afgestraft door ook eigen fouten.

Spanje zal tegen Italië het spel maken en Italië zal gewoon afwachten op fouten en de counter hanteren.
Hoop dat Spanje door gaat, voetballende ploegen zijn toch leuker om te zien.

Dit wordt een moeilijke noot om te kraken voor Spanje. Ik denk persoonlijk dat Italie gaat winnen met minimaal verschil in de verlenging. Het wordt in ieder geval hoogstwaarschijnlijk weer een zaadpot.

Het maximale wat Spanje hier uit gaat halen is een gelijkspel, denk ik. Conte is naar mijn mening tactisch sterker dan Del Bosque en de verdediging van Italie is momenteel superieur aan die van ieder ander elftal in de wereld. Het middenveld van Italie is technisch pover t.o.v. die van Spanje. Wat Conte slim doet is 5 man op het middenveld plaatsen die 90 minuten vol gas kunnen gaan zoals de spelers van Atletico Madrid kunnen. Deze gasten geven niet op en rennen alle gaten dicht. Als Iniesta wordt lam gelegd, dan verwacht ik dat Italie met 1-0 gaat winnen. In alle andere scenario's zal Italie het moeilijker krijgen, want laten we wel eerlijk wezen; kwalitatief gezien is Spanje wel beter en zouden ze in principe hier wel moeten winnen.

Graag eerst even je huiswerk doen voordat er een post wordt geplaatst. Ten eerste: Spanje speelde in poule D. En ten tweede: Kroatië is groepswinnaar geworden!

Als Conte 352 zal spelen, zullen ze het heel moeilijk krijgen. Je hebt een Juanfran en Alba die altijd opkomen. Vervolgens heb je ook nog 2 vleugelspelers die gedekt moeten worden. Hierbij zal er in het centrum ruimte ontstaan, waarbij Morata zeker zal gaan profiteren.

Dat Italie van Belgie heeft gewonnen zegt niets, Wilmots is tactisch zweer zwak en op individuele klasse win je niet van de Italianen.

Ik hoop dat italie even 3-0 wordt afgemaakt, lelijke spel dat ze altijd tonen. Ik kies dit keer lekker voor voetbal. Italie heeft ook de oudste team als het goed is.. gemiddeld 28 jaar toch? damn

25 juni 2016 om 08:08

Nederland speelde hetzelfde systeem als Italie tegen Spanje op het WK...denk niet dat het 3-0 voor Spanje wordt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren