Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Er is een groep mensen die mij niet voor de selectie wil zien staan'

Laatste update:
/

Liverpool stapte zaterdag eindelijk weer als winnaar van het veld. Na de 1-0 zege op Bournemouth op 17 augustus was de ploeg van Brendan Rodgers in zes opeenvolgende duels niet meer tot winst gekomen. Het bekerduel met Carlisle United uit de League Two moest zelfs vanaf elf meter worden beslist. Liverpool was zaterdag echter met 3-2 te sterk voor Aston Villa en staat sowieso maar op vijf punten van koploper Manchester United.

"Ik heb mij nooit zorgen gemaakt over mijn spelers", zo verzekerde Rodgers. "Ze zijn absoluut briljant geweest en ze hebben zeer, zeer hard gewerkt. Ik ben ervan overtuigd dat er een groep mensen is die mij niet voor de selectie van Liverpool willen zien staan. Als je kijkt naar alle wedstrijden van het seizoen, dan hebben we minder nederlagen geleden dat Manchester City, Chelsea en Arsenal."

"De hysterie rond Liverpool is opmerkelijk én interessant. Ik blijf er rustig onder en mijn spelers ook. Ze hebben hard gewerkt en hebben vandaag hun beloning gekregen." Daniel Sturridge scoorde tweemaal; het waren zijn eerste goals sinds maart. James Milner maakte na 66 seconden al een doelpunt tegen zijn ex-werkgever. Rudy Gestede scoorde tweemaal, maar kon de bezoekers niet aan een punt helpen.

Brendan Rodgers is een goede manager voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij niet in de top 4 eindigt zie ik hem wel worden ontslagen, al is 4de heel moeilijk met liverpool

26 september 2015 om 22:01

Ik zou het goed vinden als liverpool 5de ei digt

Waarschijnlijk een idiote groep mensen.

Die kunnen namelijk niet nadenken. Rodgers doet het met het materiaal wat hij heeft ieder jaar naar behoren en in het seizoen 2013 - 2014 zelfs buitengewoon geweldig. Daarbij was het voor het eerst sinds jaren dat Liverpool weer aantrekkelijk voetbal speelde toen Rodgers aan het roer kwam.

Of denkt die groep die hem weg wil hebben dat Liverpool een selectie heeft om geweldig mooi voetbal te spelen en bij de eerste 4 te eindigen? Dan is het inderdaad een idiote groep mensen.

26 september 2015 om 22:29

Bedankt dat je die "idiote" groep mensen zo aanvalt. Uit jouw reactie blijkt dat je zelf totaal geen verstand van de situatie bij liverpool hebt. Rodgers was niet degene die Liverpool aantrekkelijk liet voetballen dat seizoen, dat waren een fenomenale Suarez, een geweldige Sturridge en de doorgebroken Coutinho en Sterling. Rodgers heeft na het vertrek van Suarez alle ruimte gehad om het team te versterken zoals hij wat wilde, en heeft gefaald daarin. Dit seizoen hetzelfde verhaal na het vertrek van Sterling. Daarnaast maakt hij er tactisch een potje van. Liverpool moet 4-4-2 gaan spelen, geen gekke 3-5-2 of 4-3-3, dat ziet iedereen behalve hijzelf. Maar goed blijf jij maar lekker de (grote) groep liverpoolfans beledigen door ze voor idioot uit te maken, maar ik raad je aan om je tijd te steken in het verdiepen in de werkelijke gang van zaken bij LFC, slapzak.

26 september 2015 om 22:41

@ oxxis

Wie liet Suarez en Sturridge, beiden lastige types, zo geweldig samenspelen. Wie liet de bij Inter mislukte Coutinho opbloeien, wie liet Sterling zo fantastisch zichzelf ontplooien? Dat waren echt de verdiensten van Rodgers. Liverpool heeft echter telkens hun beste spelers weer zien vertrekken en daar te weinig voor terug kunnen halen. Wat wil je dan als Liverpool-fan? Denk je dat je dan alsnog bij de eerste 4 hoort te eindigen? Hallo, Liverpool heeft geen spelers als Hazard, Aguero, Rooney en Alexis Sanchez. Liverpool heeft simpelweg te weinig kwaliteit en dan ben je idioot als je daar te veel van verwacht. Dat heeft niks met slapzak te maken, maar eerder met een doortastende en misschien iets te confronterende analyse.

26 september 2015 om 22:51

Hou toch op man, alsjeblieft. Rodgers heeft in de seizoenen ervoor en erna gewoon aangetoond dat het totaal niet dankzij hem was, maar dankzij een Suarez die individueel gewoon geweldig presteerde, waardoor de rest boven zichzelf uitsteeg. Je vergeet voor het gemak ook dat we dat seizoen meer dan 50 goals tegen kreeg, maar dat het puur en alleen vanwege de individuele klasse was dat we zo hoog eindigden, tactisch was het gewoon een grote puinhoop.

Wat ik dan wil als Liverpool-fan? Ik wil een coach die het tactisch gewoon juist neerzet, iemand die geen gekke aankopen doet en er gewoon een goed draaiend team neerzet. Er loopt genoeg klasse rond. Misschien niet zo goed om ieder jaar een top 4 plaats te verwachten, maar wel een team dat toch lang in de race hoort te blijven om die CL plaatsen. Dat is gewoon niet het geval nu, terwijl het er wel in zit.

Noem mij maar weer idioot, maar Rodgers maakt er gewoon een zooitje van. Ik heb die man lang verdedigd, maar nu is het gewoon een keer klaar. Dit is totaal geen doortastende of confronterende analyse van jou, je kent duidelijk de feiten niet. Rodgers heeft honderden miljoenen uit mogen geven, hij mocht al zijn wensen vervullen. Daarin heeft hij gefaald, plus het spel ziet er gewoon absoluut niet uit. Als het nou niet beter kon en hij het maximale uit de groep zou halen, dan had ik hem niet weg hoeven hebben, maar dat doet hij simpelweg niet.

26 september 2015 om 23:22

@ oxxis

Wij verschillen wat dat betreft totaal van mening. Dat is niet erg, maar het zal straks blijken als jullie een andere trainer hebben. Rodgers is geen slechte trainer, maar wordt nu de kop van jut omdat Liverpool kwalitatief niet genoeg heeft om mee te komen met Man Utd, Arsenal, Man City en Chelsea. Liverpool koopt al jaren slecht in, maar hoeveel echte toppers willen er nu voor Liverpool spelen? Dat valt tegen hoor, geen CL en ook geen zicht op CL plaatsing voor volgend seizoen. Dan moet je dus al in een andere categorie gaan shoppen. Maar goed, meningen kunnen verschillen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren