Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er gebeurt veel, wij richten ons op datgene wat we zelf in de hand hebben’

Laatste update:
/

Het is dit seizoen bijzonder onrustig bij FC Twente. Trainer Alfred Schreuder probeert het team zo goed en zo kwaad als het gaat voor te bereiden op de wedstrijden. Zondag nemen de Tukkers het op tegen FC Utrecht. Schreuder spreekt van ‘een pittige tegenstander’, zeker omdat FC Utrecht in eigen huis speelt.

“Er gebeurt veel rondom de club en wij moeten ons richten op datgene wat we zelf in de hand hebben. Dat hebben de jongens afgelopen zondag, na een zware week, ook gedaan tegen Go Ahead Eagles en dat moeten we tegen Utrecht weer doen”, laat Schreuder weten via de officiële kanalen van de club. “Wij moeten zorgen dat we weer goed aan de bal zijn en ook de goede agressiviteit laten zien.”

Schreuder kan weer een beroep doen op Jesús Corona, die na een bovenbeenblessure is teruggekeerd in de selectie. Felipe Gutiérrez gaat ook mee naar Utrecht, hij zou volgens de coach eventueel langer kunnen spelen dan een halfuur. Orlando Engelaar is nog niet fit genoeg om in actie te komen.

Denk je dat FC Twente wint bij FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In Utrecht vallen dit seizoen veel doelpunten, hopelijk aan de goede kant deze keer. Twee matige en wisselende ploegen tegenover elkaar, dus weet compleet niet wat ik verwachten moet. Schietgebedje doen en de punten meenemen naar Enschede hopelijk, gelukkig staat Jesus weer aan onze zijde.

Wil schreuder nog een beetje toekomst willen als trainer, moet ie de eer aan zichzelf houden,en vertrekken. Nu komt ie over als graaier, en dat ligt overal niet zo lekker. Schreuder werd trouwens betiteld als toptrainer, maar dat is er nooit echt uitgekomen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren