Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Enorm veel hits’ voor ADO in China: ‘We gaan het uitzoeken’

Laatste update:

ADO Den Haag versterkte zich vorige week met Yuning Zhang. De voormalig aanvaller van Vitesse wordt een seizoen gehuurd van West Bromwich Albion en werd maandagmiddag gepresenteerd in het Cars Jeans Stadion. Hoewel algemeen directeur Mattijs Manders eerder aangaf dat het commerciële aspect van 'secundair belang' is, weet hij dat er opeens veel deuren openen nu een Chinees international in Den Haag speelt. In onderstaande video vertelt Manders over de eventuele nieuwe kansen.

Gaat Yuning Zhang slagen bij ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft bij Vitesse niks klaargespeeld maar begrijp volkomen deze overgang.

Vind het nou niet bepaald een goede spits.. Bij Werder Bremen, en Vitesse heeft hij letterlijk niks laten zien, en bij WBA wordt hij ook alleen maar uitgeleend. ADO heeft daarnaast al een prima spits in Johnsen die afgelopen seizoen geloof ik 18 keer scoorde. Dit gaat dus compleet om het commercieel belang haha. Niks mis mee en erg slim van ADO alhoewel je dat dan niet zo hoeft weg te stoppen bijvoorbeeld. Ik denk dat de komst van deze Chinees ook wel beïnvloed is door de Chinese aandeelhouder, want die hebben eerder al geprobeerd Chinese spelers naar ADO te halen, maar die waren steeds niet goed genoeg.

Deze jongen liet destijds zien erg veel potentie te hebben. Groot, sterk en ook een vrij goede techniek. Ik ben benieuwd

Ik vond deze jongen toch potentie tonen bij Vitesse.
Was nog zeer jong en net in Nederland.
Is een sterkte balvaste spits. Mits hij zijn potentie waarmaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren