Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse keeper staat vast: ‘Zij maken het me nog niet echt lastig’

Laatste update:

De drie keepers die met de nationale ploeg van Engeland naar het EK in Frankrijk gaan lijken vast te staan: Joe Hart (Manchester City), Jack Butland (Stoke City) en Fraser Forster (Southampton). Hart is normaal gesproken de eerste keuze, maar helemaal foutloos is de sluitpost lang niet altijd. Bondscoach Roy Hodgson is hoe dan ook niet van plan een wisseling van de wacht door te voeren.

/

“Jack en Fraser maken het me nog niet echt lastig, want we zijn gelukkig met Hart”, klinkt het in gesprek met de Daily Mirror. “In tien kwalificatiewedstrijden kregen we drie tegendoelpunten. Ook in de oefenduels met Schotland en Italië kregen we een tegendoelpunt, dus in totaal slechts vijf in zestien duels sinds het WK in Brazilië. Dan kunnen we dus niet zeggen dat er sprake is van een crisis”, zegt Hodgson.

“Bij ons is het niet anders dan bij Duitsland. Manuel Neuer is eerste keuze, maar je moet wel een tweede en derde keeper hebben”, gaat Hodgson verder. “Als je continu wisselt van keeper omdat je tweede en derde keeper het zo goed doen bij hun club, dan blijf je bezig. Ze zouden het allemaal goed doen als eerste keeper, daarom zijn het ook concurrenten.”

Joe Hart is de beste keeper van Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet toch wel eerlijk bekennen dat ik behoorlijk onder de indruk ben van Fraser Forster. Die man is zo ontzettend rustig, doet geen gekke dingen en heeft werkelijk zo'n bizare reflexen cq. reddingen. Het zal niet lang duren voordat er alsnog een wisseling van de wacht komt alhoewel ik de keuze aangaande het EK omtrent Hart wel kan begrijpen met de argumenten van Hodgson.

The Three Lions zijn in ieder geval veelbelovend bezig, nu kijken of ze het een keer waar kunnen maken of dat er weer wordt gefaald op moment supreme.

Enerzijds logisch om niet elke wedstrijd van doelman te wisselen, maar ik vind zelf Hart lang niet altijd een zekere indruk maken. Butland is pas dit seizoen eerste doelman geworden bij Stoke, die moet zich echt nog de komende jaren bewijzen en mag blij zijn als derde doelman. Maar Forster vind ik echt een uitstekende keeper, wordt bij zijn club Southampton ook erg gewaardeerd en maakt daar echt het verschil. Eerder ook al bij Celtic trouwens. Hart speelt natuurlijk bij een echte topclub waar de druk groter is en daarom is het logischer om Hart als eerste doelman te hebben maar Forster zou niet misstaan bij de Engelse nationale elf.

Duotsland heeft echt super veel goede keepers. Niet te geloven hpeveel goede keepers Duitsland heeft zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren