Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelaar staakt zoektocht naar club en hangt schoenen aan wilgen

Laatste update:

Orlando Engelaar heeft een punt achter zijn loopbaan gezet. De veertienvoudig international van het Nederlands elftal zat zonder club, nadat zijn contract bij FC Twente niet werd verlengd. Engelaar kende zijn beste jaren bij FC Twente. Door zijn goede spel kreeg hij een basisplek op het EK van 2008 en verdiende hij een transfer naar Schalke 04.

/

Het avontuur bij Schalke 04 werd geen succes en na een jaar keerde Engelaar weer terug naar de Eredivisie: hij tekende een contract bij PSV. In zijn eerste twee seizoenen in Eindhoven was hij nog basisspeler, maar in zijn laatste twee seizoenen kwam hij nauwelijks meer aan spelen toe. Na een avontuur in Australië bij Melbourne Heart keerde hij terug in Nederland bij FC Twente. In Enschede speelde hij vorig seizoen elf competitieduels, waarvan vier als basisspeler.

Engelaar begon zijn carrière bij NAC Breda, waar hij vier seizoenen zou spelen. In de zomer van 2005 verhuisde hij naar Racing Genk, dat hem na twee seizoenen weer doorverkocht aan FC Twente. De 36-jarige Engelaar houdt het nu dus voor gezien, zo laat hij weten aan de NOS.

Orlando Engelaar zet een punt achter zijn carrière. Dit was zonder meer het mooiste doelpunt in de loopbaan van de middenvelder! ??

Een video die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Orlando Engelaar had dit seizoen nog van waarde kunnen zijn voor een club in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pech voor hem dat Schreuder geen trainer meer is. Die zou hem nog gewoon een basisplaats geven.

13 september 2015 om 13:57

Jezus man, is Schreuder eindelijk weg kunnen alle Twente nog niet stoppen om over hem te praten.. Life goes on.

13 september 2015 om 14:30

Ho ho.. hij was toch de gene die hem nog nodig achtte en hem zelfs basisplaatsen gaf. Dat was waarschijnlijk zijn laatste kans nog..

13 september 2015 om 15:34

New trafford, echt he! Zo triest dat aanhoudende nagetrap, van een groepje Twente 'supporters'. Bah, bah. Wacht maar af of die Hake, het beter gaat doen tijdens zijn tijdelijke aanstelling.

13 september 2015 om 15:50

Laat ons toch lekker een maandje natrappen. We hebben door hem 2,5 jaar moeten afzien.

13 september 2015 om 16:54

Ik snap werkelijk niet waarom sommige supporters van andere clubs die er compleet buiten staan en totaal geen weet hebben van wat er nou precies is gebeurd en wat precies het probleem was er wel een mening over willen hebben. Lees je eerst is in en dan begin je misschien eindelijk de Twente supporters te begrijpen.. Bah, bah, bah altijd dat gezeik zonder enig weten van.

13 september 2015 om 17:37

Je zegt het zelf al: "wat er nou precies is gebeurd". Oftewel, gebeurd is gebeurd. Stop met zeuren!

13 september 2015 om 19:11

Hier wordt niet gezeurd, alleen zijn laatste strohalm genoemd. Er is toch verder niemand die hem wil, of wel?
Je bent vooral zelf erg aan het zeuren.

Hij heeft een mooie voetbalcarierre gehad. Met het seizoen 2007-2008 als hoogtepunt. Bleef goed overeind in de topwedstrijden tegen Italie en Frankrijk op Euro 2008. Symphatieke man en een behoorlijk goede voetballer.

Ja,maar kan Orlando niet aan de slag bij een Exelsior,graafschap of een Fc Eindhoven?
Natuurlijk zijn dat jaarcontracten van 50.000 tot een ton bruto,op jaarbasis,maar dat is nog altijd meer dan mijn maand inkomen.
Bij een dergelijke club spelersloopbaan afbouwen,om vervolgens in de sport werkzaam te blijven.
Anthony Lurling is ook zoiets van plan,en is notabene 2 jaar ouder dan Orlando.
Maar misschien is dat niet zn plannetje,er komt nog meer in het leven.

13 september 2015 om 15:14

Ik wil niet bijdehant doen,je bedoelde wellicht jaarinkomen?
Hij had zeker nog wat kunnen bijdragen in de Eredivisie,bv Excelsior,dichtbij zijn roots.

13 september 2015 om 16:29

Ja , dat bedoel ik haha,je hebt gelijk,bedankt.

13 september 2015 om 15:36

Moah, dat zijn al behoorlijke bedragen voor clubs als Excelsior, Engelaar is het gewoon niet waard om een dergelijke investering te doen. Hij is geen slechte voetballer, maar ook niet direct een meerwaarde, zeker in het toch prima gevulde middenveld bij Excelsior. Kun je beter een paar talenten aantrekken of contracten verlengen/opwaarderen.

Ik vond het niet veel als speler. Herinner me nog dat veel mensen enthousiast over hem waren op het ek 2008, maar in feite was hij de zwakste schakel. Met Van Bommel op zijn plek hadden we het ek wellicht kunnen winnen.

Engelaar. Superstar. Show us today how good you are. Jammer om hem weg te zien gaan. Vond het vroeger een best goede voetballer!

Orlando Engelaar heeft een punt achter zijn loopbaan gezet.
Misschien is er nog wel een eredivisie club die hem op andere gedachten brengt.
Het is er naar hoe zuinig is hij op zijn lichaam geweest en hoe staat hij er nog voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren