Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ellende duurt voort: Allegri zet Pogba uit de selectie voor duel met Freiburg

Laatste update:

Paul Pogba behoort niet tot de wedstrijdselectie van Juventus voor het Europa League-duel met SC Freiburg, melden Fabrizio Romano en La Gazzetta dello Sport. De Fransman is niet geblesseerd. Volgens de transfermarktexpert gaat het om een disciplinaire schorsing. Pogba meldde zich woensdagavond te laat voor een meeting en maakt om die reden geen onderdeel uit van de groep. Juventus en Freiburg nemen het donderdag vanaf 21.00 uur tegen elkaar op.

Pogba kwam door een slepende blessure vorige week pas voor het eerst dit seizoen in actie namens Juventus. De middenvelder deed tegen Torino een klein half uur mee en kreeg tegen AS Roma een kwartier speeltijd. Ditmaal zou het niet om een nieuwe blessure gaan. De Fransman zou tegen Freiburg vanaf de bank beginnen, maar neemt nu plaats op de tribune. Hij meldde zich woensdag te laat voor een afspraak en wordt om disciplinaire redenen geschorst.

La Gazzetta weet dat het een besluit is van trainer Massimiliano Allegri in samenspraak met de clubleiding. Ook Arek Milik en Mattia De Sciglio nemen plaats op de tribune. Zij zijn nog niet fit genoeg om aan te treden tegen de Duitse opponent. Juventus bereikte de achtste finales van de Europa League door in de tussenronde over twee wedstrijden af te rekenen met FC Nantes (4-1). Ángel Di María greep tijdens het duel in Frankrijk de hoofdrol met een hattrick. Met name de eerste treffer - een schot in de verre kruising - was van grote schoonheid.

Allegri heeft tegen Freiburg weer de beschikking over Alex Sandro. De vleugelverdediger moest tegen Roma de strijd halverwege staken. Donderdag begint hij gewoon weer aan de aftrap en vormt hij een driemansdefensie met Danilo en Gleison Bremer. Op het middenveld kiest Allegri naast Adrien Rabiot en Manuel Locatelli waarschijnlijk voor Fabio Miretti. Di María speelt als diepste middenvelder in de rug van Dusan Vlahovic. De flanken worden bestreken door Filip Kostic en Juan Cuadrado.

Vermoedelijke opstelling Juventus: Szczesny; Danilo, Bremer, Alex Sandro; Miretti, Rabiot, Locatelli, Di María; Kostic, Vlahovic, Cuadrado.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was niks, het is niks en wordt al zeker nooit meer wat met deze randzakenkoning.

9 maart 2023 om 15:01

Precies over het paard getild figuur heeft werkelijk 4 jaar gespresteerd en de rest van zijn carriere niks

9 maart 2023 om 17:13

Maak er maar 2 jaar van. Waardeloze gozer

Wat mij betreft mag deze club zo snel mogelijk vergeten worden. Verschrikkelijke financiële huishouding en schandaal na schandaal. Deze club trekt het hele aanzien van het Italiaanse voetbal omlaag..
En Pogba past hier wat mij betreft weer precies bij.

9 maart 2023 om 16:57

Diezelfde club heeft jaren lang het Italiaanse voetbal in zijn eentje goed vertegenwoordigd in de CL. Of waren die halve finales en finales ook een schandaal? Dit topic gaat over Pogba die de kantjes eraf loopt en hij krijgt daar een passende reactie op, ik zeg goed gehandeld van Allegri en slecht van Juve. Want die club had hem natuurlijk nooit terug moeten halen. Op het gebied van puur talent zit hij misschien wel een in de top 5 middenvelders van de afgelopen 2-5 jaar. Wat hij op gebied van inzet/werklust heeft laten zien is gewoon schandalig voor iemand met zijn talent.

9 maart 2023 om 18:28

Gaat pijn doen voor jou wanneer de -15 wordt teruggedraaid haha. Kans is zeer groot dat Juve deze punten terug zal krijgen. Wauw wat een schandaal!!!!

9 maart 2023 om 19:26

Waar haal je dit nieuws vandaan? Zou heel fijn zijn maar ik ben bang dat er nog wel iets van over gaat blijven.

Die Allegri heeft het succes van ETH natuurlijk ook gezien. Maar uit de selectie is misschien te overdreven?

9 maart 2023 om 15:28

Dat werkt misschien voor de korte termijn, maar dan gaat hij er straks ook met 7-0 af bij Internazionale



Dit is toch echt een van de grootste kneuzen van de afgelopen vijf jaar in het mondiale voetbal. Die enkele keer dat hij weer een geweldige wedstrijd op de mat legt valt volledig in het niet bij zijn arrogante, kinderachtige en verwende houding richting alles en iedereen. Kan er nog steeds niet over uit hoe blij ik ben dat United hem weer heeft laten gaan.

Pogba.... Dat is toch die speler die zo ooit vergeleken met Ruud Gullit. Echt waar, deze gast mag Gullit zijn veters niet eens strikken. Totaal over het paard getild. Het komt op mij over als een gozer meet een waardeloze instelling. Jammer man, als je toch mag voetballen als werk, dan ga je er toch voor.

9 maart 2023 om 14:42

Ik snap ook niet dat Juventus met hem in zee is gegaan, het was bij Man United toch een totale mislukking.

9 maart 2023 om 15:32

Tja de eerste keer toen ze met elkaar in zee gingen kwam hij ook niet aan de bak bij Manchester United. Hele andere situatie natuurlijk, maar wat ook sterk meespeelde is dat hij bij United geen fatsoenlijke CVM achter zit en die moet hij wel gewoon hebben; Juventus heeft dat beter voor elkaar. Daarnaast had hij laten zien geweldig te kunnen renderen in de Serie A en kent hij Allegri al.

Daarnaast ook nog eens transfervrij, maar als hij niet eens speelt is dat al te duur natuurlijk. Daar zal echter ook wel weer verandering in komen.

9 maart 2023 om 15:41

Hij heeft een bepaalde attitude wat veel mensen afstoot, net als bijvoorbeeld een Depay. Maar als je daarnaast al jaren ondermaats presteert met een salaris van enkele tonnen per week, heb je weinig krediet.
Hopelijk kan Juventus hem van de zomer van de hand doen. Wellicht past hij goed in het sterrenteam van PSG, met al die ego's

9 maart 2023 om 16:39

Op voorhand geen verkeerde keuze. Pogba heeft een goede periode gehad bij juve. Hij heeft goed spelinzicht en kon iets extra's bieden op het middenveld. Blessures waren bekend maar niemand kon zeggen dat hij zoveel zou missen. Momenteel echter wel het beste om zijn contract te ontbinden aan het einde van dit seizoen.

Pogba was wel goed voor Juve.

9 maart 2023 om 15:08

Andersom denken: wereldtop voetballers Pirlo en Marchisio wisten zelfs Pogba te laten renderen.

9 maart 2023 om 16:51

Grappenmaker, in zijn laatste seizoen bij Juve blonk hij uit en tilde het team op met Khedira, Sturaro, Marchisio, Hernanes aan z’n zij…

Ongelooflijk. Wat een waardeloze instelling heb je dan. Kun je eindelijk weer eens een wedstrijd spelen voor je club, kom je te laat.

Dit is wel echt heel schandalig. Kost je zoveel geld, ben je zolang geblesseerd, en ga je erna gewoon nog lopen kutten. Dan doe je toch juist even extra je best? Vreselijk figuur dit en totale verspilling van talent. Al lijkt hij me meer een type die zijn succes meet in geld dan sportieve prestaties, dus hij zal zelf vinden dat het best prima gaat. En ja ik weet dat hij een wek winnaar is. Maar hij kon zoveel meer zijn.

Heeft de afgelopen jaren niets gepresteerd op het veld maar is wel al jaren één van de best betaalde spelers van de wereld. Tja, doet ie toch goed hoor. Easy money...

Dat weet bijna niemand, maar die Paul Pogba is gewoon de tweelingbroer van Mario Balotelli.

Niet de juiste kop: Met Pogba buiten de selectie heb je juist een groot deel van je ellende opgelost leert de recente geschiedenis.

ik zie psg nog wel zo gek om deze nietsnut binnen te halen.

Het boeit hem allemaal toch niet meer zoveel denk ik. Die voetbalt na dit seizoen nog drie jaartjes door bij een willekeurige club voor het geld en dan is ie er wel klaar mee.

Hoe is het toch mogelijk dat deze man miljoenen verdient elk jaar

Dat begrijp je toch niet. Als je zo lang zo bitter weinig hebt (kunnen) laten zien, dan ben je toch voor elke halve bespreking of een beetje overleg of welke activiteit van je club toch een kwartier of half uur te vroeg? Alleen maar om te laten zien dat je gemotiveerd bent? Dat is hij dus niet, maar dat wist de hele wereld al. Maar wel miljoenen laten bijschrijven op je bankrekening elke maand. Er waren altijd geluiden dat Real Madrid in deze man geïnteresseerd zou zijn. Wat ben ik blij dat we nooit die fout hebben gemaakt om hem te halen.

Waardeloze respectloze instelling.. dit is je werkgever, degene die je veel te grote bak met geld naar je overmaakt! Geen kloten gepresteerd bij manu en nu ook bij juve niet, geblesseerd of niet.. dit is dezelfde knakker die vond dat hij schandalig werd behandeld toch? Omdat hij geen 250.000 pond in de week kreeg bij Manu? Dat was een belediging... spiegeltje spiegeltje aan de wand, ga je schamen man pogBAH.....

Man man man wat een vent. Als je uit de wedstrijdselectie gezet word voor te laat worden lijkt het mij niet de eerste keer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren