Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: FC Groningen dankzij overtuigende zege hofleverancier

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Team van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Afgelopen vrijdag, zondag en maandag werd de eerste speelronde van het nieuwe seizoen afgetrapt. De spelers van FC Groningen maakten daarin de beste indruk, daar zij met drie spelers hofleverancier zijn.

Het doel wordt deze week verdedigd door Mees Bakker. De Graafschap hield aan het competitieduel met ADO Den Haag (0-0) een punt over. Dat had de ploeg van trainer Jan Vreman mede te danken aan de sterke reddingen van de 22-jarige Bakker. FC Groningen behoort dit seizoen tot de grootste titelkandidaten. In de Euroborg kende de Trots van het Noorden een goede seizoenstart door met 4-1 te winnen van Jong Ajax. Het leverde Marco Rente, Tomás Suslov en Romano Postema een uitverkiezing op in het Team van de Week.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:
Michael Breij was een van de twee spelers (samen met Koen Kostons) die in de eerste speelronde zowel een doelpunt als assist noteerde, waarmee hij met zijn SC Cambuur een punt wist te pakken ondanks een 0-2 achterstand tegen FC Emmen. Tomás Suslov maakte daarnaast zijn eerste competitiedoelpunt sinds 11 september 2022 (toen tegen Cambuur in de Eredivisie), de Slowaak van FC Groningen noteerde de meeste schoten op doel van buiten het strafschopgebied (3) en de één-na-meeste gecreëerde kansen uit standaardsituaties (3) in de 1ste speelronde.

Elftal van de week: Bakker (De Graafschap); Van Aken (Jong AZ), Rente (FC Groningen), Limouri (FC Eindhoven), Hilton (FC Dordrecht); Suslov (FC Groningen), Breij (SC Cambuur), Meerveld (Willem II); van Duiven (Jong PSV), Rasmussen (Jong Ajax), Postema (FC Groningen).

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

FC Groningen heeft het afgelopen weekend erg goed gedaan en hebben een goed elftal neergezet. De stadion zat ook goed vol en dat doet mij goed. Ik vind het namelijk een mooie club die in de Eredivisie hoort. Snel weer promoveren jongens!!

15 augustus 2023 om 17:32

Leuk om te horen. Bij mij weinig twijfels dat we er bovenop komen. Gelukkig ook een coach en assistent aangetrokken waar we op kunnen bouwen en die zo te zien jeugd de kans geven, heb ook vol vetrouwen in Gudde. Na te lang onze afbraak in de Eredivisie gezien te hebben (al was het niet altijd slecht) is het fijn weer een keer perspectief te hebben. En de KKD heeft ook bepaalde charmes, hopelijk lekker veel winnen en nu de wedstrijden niet meer live te zien zijn ook wat vaker naar het stadion .

ON: Groningen is hoop ik het hele seizoen zo op dreef (niet persee met het gedrag van de supporters, dat was een beetje jammer wederom) en dan hoop ik ze volgend jaar weer lekker in de ED te zien! waar Grun gewoon hoort te spelen.

OFF: Leuk dat ik hier wel mag/kan reageren; maar waarom nou steeds diue random berichtjes over een veroordeelde crimineel in Rusland? wat heeft het in godsnaam nog met voetbal te maken dat Quincy P. met een automatisch geweer schiet en loopt te showen. en dan snel de comments uitzetten. bravo Vz.
HOU OP DIE Crimineel Belangrijk TE Maken!!! Ga over voetbal schrijven en niet over een talkshow waar iemand wat riep om interessant te lijken, of van een veroordeelde crimineel, of een flapdrol die helemaal geen zin heeft om te voetballen (ja ik heb het over Mo)... man man man. en je dan gaan verbazen dat er meer en meer mensen weg willen, maarja, bij gebrek aan beter helaas.

15 augustus 2023 om 16:33

Er viel bij Groningen een plastic beker op het veld tijdens het juichen. Dit heb ik al wel 50 keer gezien afgelopen jaar, zonder dat de wedstrijd werd stilgelegd.

15 augustus 2023 om 17:01

Hoi Lord, I know. maar het werd voor het begin van het seizoen duidelijk gezegd: Iets op het veld, stilgelegd. dus was te verwachten, dat het in ronde 1 ook zeer duidelijk wordt geleefd, en zeker met Groningen waar het vorig seizoen zo mis ging. Helaas... nu maar hopen dat het gewoon ophoud, en we weer van voetbal kunnen genieten.

15 augustus 2023 om 21:36

Ja, maar gebeurde bij diverse andere clubs ook, waar het spel niet werd stilgelegd. Twee maten...

16 augustus 2023 om 13:11

Bij Roda is het niet stilgelegd. En dit is wel de zoveelste keer dat het bij Grunn zero tollerance is en bij andere clubs niet

Rasmussen maakte een mooi doelpunt maar daar bleef het bij, vind het eerder verbazingwekkend dat Misehouy er niet in staat! Speelde een zeer goede pot. Ook Turay van Groningen verdiend het meer imo.

Dit voelt toch raar om groningers in het team van de week te zïen, heb nu al zin in jet feestje op de grote markt

15 augustus 2023 om 15:39

Eén zwaluw maakt geen zomer en hoogmoed komt voor de val. Twee gezegden die ik hier graag even aanhaal.

Zo overtuigend was het volgens de kenners niet (heb alleen schakelkanaal kunnen volgen helaas). We weten niet wat de selectie nog doet (kans dat Hove vertrekt is heel groot en wat gebeurt er met Suslov en Duarte) en wat dat doet met de kwaliteit. Ik vind het de back aan beide kanten erg matig (wat is er eigenlijk met Musampa gebeurd?).

Ik ben positief hoor, maar laten we zeker niet te vroeg juichen.

15 augustus 2023 om 15:44

Ik ben een optimist. Duarte zou je prima op kunnen vangen met schreuders. Er komt nog een buitenspeler bij, ook al ben ik over turay ook wel tevreden. Ik denk dat het publiek hove heeft overgehaald om te blijven en suslov blijft ook, kijk zn goal hoe die naar lukkien toe ging

15 augustus 2023 om 15:57

Maar dan mag Suslov wel meer een teamspeler worden. Anders gaat onze spits er nooit meer dan dertig maken .

Wel een beetje raar Groningen is door een 4-1 overwinning hofleverancier terwijl Roda ook met 4-1 wint maar daar is nog niet eens een speler van erbij

Toch wel opvallend dat Suslov erin staat, heb me toch wel weer veel geërgerd aan zijn onnodige balverlies. Turay verdiende eerder een plek in dit elftal. Wel erg veel zin in het seizoen, stiekem wel lekker om eens het dominante team te zijn, al is een jaartje wel voldoende.

16 augustus 2023 om 13:13

Ik vind dit echt onzin over Suslov. Ja hij verliest wel eens de bal. Dat komt omdat hij met risico speelt. Dankzij die risico heb je creativiteit voor in. Haal je dat er uit, is het spel voorspelbaar. Chery verloor ook vaak de bal, maar die enkele ballen die goed gingen per duel zorgde ervoor dat we een top periode kende.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren