Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ahmadi doet Feyenoord opvallende suggestie: ‘Misschien hem huren van PSV’

Laatste update:

Karim El Ahmadi denkt dat Feyenoord er goed aan zou doen om Yorbe Vertessen te huren van PSV. Dat zegt de oud-middenvelder bij Voetbalpraat op ESPN. De analist denkt dat de 22-jarige aanvaller van de Eindhovenaren weinig meer aan spelen toekomt als straks iedereen weer fit is in het Philips Stadion. “Dan heb je wel een probleem daar”, aldus El Ahmadi.

Het probleem op de flanken bij Feyenoord wordt uitvoerig besproken in het praatprogramma. Net als vorig seizoen steekt er geen enkele buitenspeler met kop en schouder bovenuit in De Kuip en dus voelt Arne Slot zich vaak genoodzaakt om te wisselen en met andere namen op de vleugels te spelen.

Luka Ivanusec kwam deze zomer voor ruim acht miljoen euro over van Dinamo Zagreb en begon goed aan zijn periode in De Kuip, maar maakt na zijn blessure zelden meer indruk. “Hij was bij een paar aanvallen betrokken, waaronder die afgekeurde goal van Santiago Gimenez”, analyseert Kees Kwakman de rol van de Kroaat in het uitduel met Celtic (2-1) in de Champions League.

“Dat was een schitterende pass van Ivanusec. Je ziet af en toe echt wel dat hij kwaliteiten heeft, dat zagen we aan het begin van zijn tijd bij Feyenoord natuurlijk al. Bij Feyenoord – FC Volendam vroegen we Slot ernaar. Toen had hij het over de fysieke gesteldheid van die jongens.”

“Dus over het tempo, over hoe vaak ze dingen kunnen herhalen. Toen Slot werd gevraagd naar waarom Quinten Timber nu zo goed is, begon hij ook meteen over de fitheid”, vervolgt de Volendammer. “Dat is ook het verhaal met Thomas Beelen, Thomas van den Belt en die andere jongens. Die hebben gewoon tijd nodig. De een pakt dat net wat sneller op dan de ander. Mats Wieffer was er na wat blessures na een half jaar al doorheen.”

“Gemiddeld genomen duurt dat wel een seizoen”, reageert Jan Joost van Gangelen. “Dat is ook niet gek, natuurlijk”, gaat Kwakman verder. “Als je van de Keuken Kampioen Divisie komt en je stapt in bij Feyenoord, waar de lat inmiddels zo hoog ligt...” El Ahmadi haakt in. “Het is vooral wat er wordt gevraagd in balverlies. Het druk zetten. Zo’n Ivanusec moet nu heel veel meters maken. Als je dan vermoeid bent en je de intensiteit niet hebt, dan ben je in balbezit ook veel zwakker. Dat zie je wel terug bij hem.”

Vertessen huren van PSV?
“Feyenoord verliest wat jongens in de winter door de toernooien in Afrika en Azië, Yankuba Minteh en Alireza Jahanbakhsh onder anderen”, zegt Kwakman. “Ik proef aan de laatste interviews van Slot dat hij er aan de buitenkant wel iemand bij wil. Maar ook daar zit Feyenoord met het budget. PSV legt vijftien miljoen euro neer voor Noa Lang, maar kan Feyenoord dat ook om die kwaliteiten binnen te halen? Dat weet ik niet.”

“Of je moet Vertessen huren van PSV. Dat zal alleen niet snel gebeuren. Als straks iedereen fit is bij PSV...”, aldus El Ahmadi. “Ik denk dat Peter Bosz Vertessen niet aan Feyenoord gaat verhuren voordat hij zeker weet dat hij kampioen is”, countert Van Gangelen. “Straks als iedereen fit is bij PSV heb je wel een probleem daar”, sluit El Ahmadi af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou inderdaad een hele goede optie zijn voor Feyenoord aangezien daar duidelijk hun zwakte ligt.

Dat lijkt me ook precies de reden dat PSV dit nooit gaat doen.

14 december 2023 om 13:21

Haha en heel eerlijk. Als je wil concurreren met PSV moet je niet de 4e keuze van PSV gaan overnemen met het doel die als basisspeler in te zetten. Dan moet je zelf opzoek naar versterkingen.......en nog steeds denk ik dat het deels met het systeem en de spelopvatting te maken heeft dat de buitenspelers niet renderen. Het kan toch niet zo zijn dat ze vrijwel allemaal het voetbal verleerd zijn?

14 december 2023 om 13:31

De beste man scoort in de CL gooit er een paar mooie acties uit tegen Sevilla en Arsenal. Dat zijn toch niet de minste ploegen. Ik zou het wel weten als Feyenoord zijde, maar denk niet dat PSV hieraan meewerkt.

14 december 2023 om 13:33

Vertessen is vooral goed als er ruimte achter de verdediging ligt.
Laten de tegenstanders van Feyenoord zich nou vrijwel allemaal ingraven.
Dan wordt Vertessen gewoon de volgende in het buitenspeler-kerkhof van Feyenoord.

Minteh had overigens ook een paar mooie acties en hij scoorde ook in de CL

14 december 2023 om 13:34

Jullie hebben een type Vertessen nodig. Een buitenspeler die bij de spits komt, goals maakt en heel direct speelt. Alleen zou Vertessen teveel moeite hebben met het positiespel. Ik denk wel dat je de transfermarkt op moet om zo’n soort speler te kopen maar dan met meer kwaliteiten.

14 december 2023 om 13:38

Denk eerlijk gezegd niet dat Vertessen het niveau heeft wat we moeten nastreven. Speelt nu een aantal leuke wedstrijden, maar ben er niet van overtuigd dat hij dat voor de lange termijn zou doen. Daarbij past hij volgens mij juist niet bij het spel van Feyenoord.

14 december 2023 om 14:03

Het is maar net hoe je wil spelen. Wat Vertessen wel heeft en wat hier eigenlijk door niemand benoemt wordt is dynamiek en energie. Technisch is hij denk ik de minst begaafde speler van PSV, maar als je echt met je hele team hoog druk wil zetten is het een hele gevaarlijke speler. Hij doet me een beetje denken aan Kulusevski. Ook technisch veel beter minder dan zijn ploeggenoten maar door energie en snelheid toch mee kunnen.

14 december 2023 om 16:37

Los van alles, is het echt nodig dat Feyenoord een 7e vleugelspeler haalt? Misschien een van de huidige spelers wat meer vertrouwen geven zou ook geen kwaad kunnen.

14 december 2023 om 13:25

Danilo was ook de vierde spits van Ajax. Heeft enorme waarde gehad uiteindelijk. @Fr010: het feit dat Geertruida al 6 verschillende buitenspelers voor zijn neus heeft gehad draagt inderdaad niet bij aan automatismen, vertrouwen etc. Idem dito aan de rechterkant van de verdediging met talloze wisselingen.

14 december 2023 om 13:28

Vertessen is ook echt niet beter dan de huidige buitenspelers van Feyenoord. Paixao zit nu even in een dipje, maar heeft vorig seizoen al laten zien prima te kunnen presteren in de Eredivisie. Ivanusec liet gisteren bij vlagen al zijn kwaliteiten zien en anders geef ik nog liever de voorkeur aan een jeugdspeler als Sauer. Alireza, Dilrosun en Minteh komen wel echt te kort, en daar moet je zo snel mogelijk afscheid van nemen, datzelfde geldt voor Walemark als die terugkomt.

14 december 2023 om 14:23

Dit vind ik echt een no brainer van Karim. Zegt dit nou niet, alleen om op te vallen?

14 december 2023 om 14:25

Nou precies marocberkane. Er zitten wat Feyenoorders in een dip, zoals het hele team momenteel ff minder draait. En Vertessen zit nu effe in een hype fase waarin alles lukt. Over een maandje of wat dan praten we weer heel anders.

14 december 2023 om 14:30

@maroc.. kan het niet gewoon zo zijn dat Paixao niet brengt wat er van hem gedacht werd? Ik kijk naast Ajax best veel Feyenoord en had net als jullie best veel verwachtingen maar het komt er amper uit, is het dan vormdip of is hij gewoon wat minder dan gehoopt? Ivanusec is beetje zelfde als Sutalo, die komen er denk ik beide wel weer bovenop, die gasten zijn er pas net en niet iedereen past zich even snel aan

14 december 2023 om 14:38

Toch heeft Paixao vaak genoeg laten zien dat het er wel inzit. Gaf vorig seizoen enkele assists die echr weinig spelers uit de huidige selectie kunnen geven en ook zijn goal in kampioenswedstrijd zie ik niet veel spelers maken. Het lijkt ook een beetje alsof Slot de buitenspelers vol stopt met opdrachten, waardoor ze minder vrij voetballen, want het kan niet zo zijn dat ze ineens allemaal geen kwaliteiten meer hebben.

14 december 2023 om 15:03

Daar ben ik het wel mee eens maar dat wil nog niet zeggen dat hij constant niveau kan brengen, Sulejmani heeft bij Ajax ook wel eens dingen laten zien waarvan je dacht, zoo maar over een lange periode was het niet genoeg.. Het is nu zijn 2de seizoen en na een jaar aanpassen mag je toch wel wat meer verwachten fan af en toe een geniale pass of mooie goal

14 december 2023 om 15:15

Ja eens, maar ik vind het nog veel te vroeg om hem dan al helemaal af te schrijven. Qua statistieken is het ook nog niet extreem dramatisch. Staat nu op 4 goals en 2 assists, ondanks zijn matige vorm en reserverol de laatste weken.

14 december 2023 om 16:24

De 2e seizoenshelft vorig jaar was Paixao echt heel goed. Maar de 1e seizoenshelft ook ruk. Vooral erg inconsistent. Maar ook dit seizoen heeft ie al goeie potjes gespeeld, bijvoorbeeld tegen Atletico en Ajax.

14 december 2023 om 13:30

Maar echt. Stewart lacht hardop als hij dit hoort. Bovendien, Yorbe heeft zichzelf goed in de etalage gezet in de CL, dus is nu gewoon aardig wat meer geld waard.

14 december 2023 om 14:23

"zou inderdaad een hele goede optie zijn voor Feyenoord aangezien daar duidelijk hun zwakte ligt."
Tja, is dat werkelijk zo??
Ik bedoel, wat Feyenoord daar nu rond heeft lopen is toch niet slechter dan Vertessen of wel soms?? Snap sowieso die hele hype rond die Vertessen niet. Heeft nu een paar keer wat mazzel gehad, twee goaltjes of zo gemaakt en leuk ingevallen tegen Sevilla, en opeens is Vertessen een geweldenaar? Onzin! Het is en blijft gewoon een hele simpele draver met heel veel snelheid en veel enthousiasme. Een goede voetballer is hij zeker niet en hij is niet voor niets vierde keuze bij PSV he. ...
Feyenoord heeft zelf al betere spelers in huis! Onzin suggestie van El Ahmadi.

14 december 2023 om 16:44

Niks huren van psv. ik ben tegen huren dat is een speler beter maken voor een andere club

Dat je dan uit komt op de 4e keus van PSV wil ook wel wat zeggen tussen het verschil op de vleugels van beiden ploegen. Al zou ik dit als Vertessen zijnde nooit doen. Als je je laat verhuren zou ik lekker een Twente of iets dergelijks gaan waar je zeker veel minuten gaat maken.

Vertellen naar Feyenoord. Zerrouki naar Ajax . Medic naar Psv . Allemaal bankzitters haha

14 december 2023 om 13:17

Medic.. we kunnen beter een random lantaarnpaal van de straat plukken. Die geven in ieder geval nog licht.

14 december 2023 om 13:23

Wij hebben licht genoeg in Eindhoven. Is Medic een goede ballenjongen?

14 december 2023 om 13:25

Hem ballenjongen zetten lijkt me ook geen goed idee. De kinderen zijn meestal sneller en het is ook niet eerlijk voor mensen die op de eerste rij zitten

14 december 2023 om 14:43

Zerrouki mogen ze van mij gratis hebben. Zorgt voor zoveel ergernis die jongen.

We moeten ook niet doen alsof Vertessen dan ineens de beste buitenspeler is bij Feyenoord. Er zijn wat jongens nu niet vorm, maar normaal gesproken doet een Paixao of Ivanusec niet onder voor Vertessen.

Ja, PSV gaat vast een gevaarlijk wapen uitlenen aan concurrent Feyenoord.

Wij hebben Minteh al als snelheidsduivel zonder rendement. Dat Vertessen bij PSV nou recent met een mislukte kopbal en een blinde voorzet tegen Sevilla belangrijk is geweest betekent niet dat hij ineens de ontbrekende schakel bij Feyenoord zal zijn. We hebben genoeg verschillende types buitenspeler in de selectie. Ze zijn allemaal echter zo wisselvallig als de pest. Ook Vertessen is zo'n speler waarbij het kan vriezen en kan dooien.

14 december 2023 om 13:20

Vertessen heeft juist wel rendement. 3 goals 1 assist in Eredivisie en 1 goal 1 assist in de CL in beide competities heel weinig minuten.

14 december 2023 om 13:31

Idd, bijna altijd rendement als hij invalt.

14 december 2023 om 13:32

Zal best maar ik geloof eerlijk gezegd ook niet dat Vertessen, Feyenoord sterker zal maken. Hij is echt niet normaal snel, maar verder blijft het toch matig. Zie in hem nog steeds meer een spits voor een 4-4-2 systeem bij een team dat op de counter speelt.

14 december 2023 om 13:36

Ik zeg ook niet dat ze Vertessen moeten halen maar een type Vertessen die ook mee kan in de combinaties is wel wat ze missen momenteel. Eigenlijk een Lozano.

14 december 2023 om 14:03

Vertessen maakt PSV, met de drie beste buitenspelers van de competitie, al beter. Dan maakt hij Feyenoord al helemaal beter.

14 december 2023 om 16:27

@Sitostick,

Zo ken ik er nog wel een paar. Over het algemeen is hij niet heel constant. Van een selectiespeler van PSV mag je verwachtten dat hij ook af en toe kan uitblinken als hij in moet vallen, dat doet hij goed hoor, maar hij maakt PSV niet beter en ik verwacht niet dat hij ooit eerste keus zal worden bij zowel PSV als Feyenoord.

14 december 2023 om 13:32

Vertessen heeft meer goals en assists in de CL dan jullie spits. En dan zeg jij geen rendement. Het is geen absolute hoogvlieger nee, maar rendement heeft hij juist wel.

14 december 2023 om 14:15

@psv18, precies dit bedoel ik. Dit rendement kwam min of meer per ongeluk tot stand. Ik heb bijvoorbeeld ook wel eens een voorzet gegeven die het doel in vloog, of een bal per ongeluk met mijn achterhoofd binnen gekopt. Maakt mij dit een goede afwerker? Ik kan je vertellen dat er weinig voetballers op de amateurvelden rondlopen met een matiger moyenne dan ik.

14 december 2023 om 14:51

Wacht Gimenez staat op 2 goals en 1 assist en Vertessen op 1 goal 1 assist. Volgens mij kan jij niet rekenen.

15 december 2023 om 09:44

Ja die kopbal tegen Sevilla was inderdaad een eigen goal, die staat niet op naam van Vertessen. Vertessen kan er verder ook geen hol van. Was tegen Feyenoord echt dramatisch. Toen Tilmann erin kwam was echt een wereld van verschil. Vertessen is een slechtere Minteh.

14 december 2023 om 14:58

Minteh heeft juist best wel rendement

Lijkt wel op het beleid van Hugo de Jonge tijdens de Corona-pandemie!

Wat we doen dat werkt niet dus we gaan nog meer van hetzelfde doen.

Feyenoord moet juist afscheid nemen van 3 van de 8 buitenspelers en vertrouwen geven i.p.v. doordraaien of nog een erbij. Daar krijgen spelers vertrouwen van en gaan ze vanzelf beter voetballen.

Net alsof Ivanusec, Paixao enz. er geen klote van kunnen? Dilrosun was vorig jaar ook erg goed, maar dat is bergafwaarts gegaan toen Slot met hem ging schuiven, (naar 10 positie) en vervolgens wisselend ging opstellen.

14 december 2023 om 13:54

hap hap hap... De coronakaart heeft niet zoveel zin toch?

Met Paxiao en Ivanausec heb je op zich 2 prima buitenspelers. Aan de andere kant heb je met Minteh een speler die momenteel niet goed genoeg is, maar die leidt je uiteindelijk niet op voor jezelf. Dus dat is zonde. Heb je Jahanbaks die eigenlijk niet meer kan (maar wel heel graag wil). En Stengs, die je liever op 10 hebt staan. Vertessen moet op links volgens mij? Dat is juits de plek waar de nood het minst aan de man is lijkt me.

Kunnen we niet ook Saibari huren als we dingen proberen die toch niet lukken.

14 december 2023 om 13:48

Wie weet heeft Mbappé nog trek in jaartje ballen in de kuip?

Haha, Psv zal natuurlijk de concurrent in de strijd om de titel gaan helpen.
Bovendien speelt Psv hopelijk veel CL wedstrijden
Het klanken probleem veroorzaakt slot zelf
Stengs en Ivanusec eens laten staan. Stengs is geen speler voor de 10 positie.
Slot stelde hem in zijn AZ periode altijd op rechts op. pascal jansen probeerde het op 10. Dit werd een mislukking en hij ging terug naar rechts. daar hoort hij. Paixao op links. Ivanusec banken, Dilrosun en Jahanbaks achter de hand houden

Feyenoord is heus niet ineens zo veel slechter. Wel is mij opgevallen dat bepaalde spelers nonchalant worden en dat volop etaleren.
Ik erger mee aan Geerttruida. Ik dacht dat hij "slechts"betrokken was bij 2 nederlagen in de CL, te weten
de "terugspeelbal" op Bijlow met de buik of dijbeen
en de Zidane actie (hoe durft hij)
MAAR ik zag gisteren voor de wedstrijd nog een actie van hem, of beter geen actie.
Bal over rechts (linkerblok Feyenoord), Geertruida loot terug, nee hij huppelde terug. Huppelen zoals Bonifire of salinero in hun topdagen. Loopt toch terug man en wacht niet totdat jullie de bal weer hebben en jij vooruit kan spelen. Je bent verdediger
Feyenoord creeert nog steeds, maar achterin

14 december 2023 om 13:56

Zijn er wel meer die momenteel iets teveel in zichzelf zijn geloven en daardoor in een vormdip zitten toch? Geertruida, Zerrouki, Gimenez, Minteh. Ivanausec. Ze hebben momenteel allemaal eigenlijk een vomrdipje. Alleen Timber, Hartman en Hancko scoren structureel een voldoende. Denk dat de winterstop goed uitkomt

14 december 2023 om 14:04

‘Stengs is geen speler voor de 10 positie’. 10 G/A in 14 wedstrijden in de eredivisie en werkelijk waar geweldig spel van hem. Als je geen Feyenoord kijkt mag je het ook gewoon zeggen in plaats van beetje interessant lopen doen.

14 december 2023 om 14:32

Ere divisie, daar heb je het al. Je weet toch wel dat we Europees geen hol voorstellen.
Psv is weliswaar de beste in Nederland, maar heeft ongelooflijk gezwijnd
Ik kijk ALLE wedstrijden van alle Ned clubs in de eredivisie

14 december 2023 om 14:48

Ja de eredivisie. Dat is een logische graadmeter omdat Feyenoord daar de meeste wedstrijden speelt hè. Verder was stengs ook in de CL gewoon meer dan prima.

Ik kan mij niet voorstellen dat je wedstrijden ziet van stengs en dan bedenkt van 10 is niet zijn positie.

Vertessen is gewoon een gevaarlijke speler aan de linkerkant, soms wat wild, maar zou voor Feyenoord zeker een waardevolle toevoeging zijn. Maar waarom zou PSV zijn grootste concurrent sterker willen maken?
Vertessen vult de rol van Lang prima in aan de linkerkant, met als hoogtepunt toch wel Sevilla-uit, daar zal elke Psv'er hem wel van herinneren later gok ik.

Luka Ivanusec, kan iedereen zijn blessure nog herinneren. Ik dacht die zien we minstens de eerste 3 maanden niet meer, maar Slot had hem nodig. Herstellen van een blessure kost tijd, misschien niet voor de verwonding maar vooral in je hoofd. Feyenoord moet sterker worden in de breedte, als een speler geblesseerd is geef de speler ook tijd om de blessure uit zijn hoofd te krijgen en niet alleen de tijd om te genezen van zijn enkelverwonding zoals Luka. Kijk naar Mauro en Obispo 8 maanden op de bank en dan tegen Arsenal toppen.

Ben het met hem eens, maar PSV laat hem nooit gaan naar Feyenoord hun grote rivaal.

El ahmadi wat was hij toch goed zeg bij Feyenoord en voor Marokko, echt een strijder🇲🇦❤️

Mag ik zeggen dat de desktop site echt lelijk geworden is? Geen enkel kleurencontrast meer tussen de reacties en de achtergrond erbuiten. Enorme reclames en opeens een vies gele highlight kleur in plaats van het oude mooie voetbalveld-groen. En wat is dit piepkleine lettertype opeens, bijna niet te lezen en het lijkt wel Comic Sans. Why Vz? De app is gelukkig nog wel goed.

On: Vertessen heeft het niveau niet voor de top. Feyenoord heeft hier niets aan, ik betwijfel zelfs of Vertessen zou renderen bij AZ of Twente, want ook die spelen vaak tegen een muur van tegenstanders in de kleine ruimtes.

14 december 2023 om 14:08

Zondermeer mee eens! Ik dacht eerst even dat het aan mijn laptop lag. Vooral die kleine tekens maakt het wel lastig.

ON: Vertessen heeft wel het niveau voor de top, maar niet voor de basis. Ieder team heeft gewoon een set wisselspelers nodig die er tegenaan schuren, maar wel duidelijk tweede viool spelen. Voor een basisplaats is het geen topper, dan moet hij het lager zoeken.

14 december 2023 om 15:46

Dat goedkope neon kleurtje groen stoort mij ook. Alsof we 20 jaar terug in de tijd zijn. Op mijn telefoon viel het nooit zo op omdat ik daar alles darkmode draai, maar op de desktop...

voor wie VP op ESPN niet gezien heeft ..

Dit zei El ahmadi met een lach en nam het eigenlijk gelijk weer terug wetende dat dit kansloos is, beetje lullig voor hem dit!

1) een speler lenen aan je grote concurrent voor de titel om hun problemen op de flank op te lossen.

2) wat is er gebeurt met Vertressen dan dat analisten hem hoger inschatten dan Minteh, Stengs, Paixao en consorten? Als je dat meer dan 1.5 maand geleden had geopperd, zou je toch finaal van tafel worden gelachen.

Als Feijenoord aanvallende problemen heeft denk ik dat ze het moeten zoeken in de samenstelling van het middenveld

Tja, dat doe je niet denk ik als PSV zijnde. Maar goed. Zou m eerder in België stallen

Eerst maar de transferpeiode in de winterstop afwachten, Bakayoko is erg gewild en als er bod van boven de 50 miljoen komt (een record voor PSV) wat doen ze dan???
Als Bakayoko, Lang en Lozano blijven en is verhuur voor Vertessen denk ik de best oplossing, hij schommelt bij PSV tussen de bank en en enkele keer basis, voor zijn ontwikkeling zou goed zijn. De Vertessen die PSV terugkreeg na zijn verhuur aan Union heeft stappen gemaakt, ben benieuwd waar zijn plafond nu werkelijk ligt en daar kom pas achter al hij wekelijks zou spelen, wat bij PSV op dit moment lastig word ook bij Feyenoord aangezien Slot daar ook vaak wisseld (op basis van vorm, fitheid en prestaties)

14 december 2023 om 15:33

Ik denk niet dat PSV Bakayoko in de winterstop verkoopt bij een bod van 50 miljoen, PSV heeft de miljoenen niet heel hard nodig. 50 miljoen voor Bakayoko is aan de hoge kant maar het is niet ondenkbaar dat er nog hogere biedingen komen.

Vertessen zie ik niet verhuurd worden, die maakt zijn minuutjes, is nuttig en PSV heeft in principe ook gewoon 4 buitenspelers nodig. We hebben de afgelopen tijd wel gezien hoe handig het is om zo'n jongen in te kunnen brengen. Verkoop bij een redelijk bod ligt iets meer voor de hand denk ik.

Dat gaat nooit gebeuren, niet alleen maak je daarmee je concurrent sterker, je maakt ook je eigen selectie zwakker. Vertessen is dan misschien geen basisspeler maar zeker wel iemand die fijn is om erbij te hebben.

Voor de analisten bestaat de voetbalwereld echt alleen uit de Eredivisie hè?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren