Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

EK-finalist hoopt op transfer na ‘perfect’ toernooi: ‘Ik geef mezelf een 10’

Laatste update:

Moussa Sissoko was tijdens de EK-finale misschien wel de beste man op het veld aan Franse kant, maar zoals het er nu naar uitziet, moet de middenvelder volgend seizoen zijn kwaliteiten laten zien in de Championship. De Fransman degradeerde namelijk met Newcastle United uit de Premier League en the Magpies willen naar verluidt minstens veertig miljoen euro zien voor Sissoko.

/

De Fransman hoopt echter dat het wel van een transfer komt en dat hij het aankomende seizoen weer actief is op het hoogste Engelse niveau, waar onder andere Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur interesse zouden hebben: “Het is mijn prioriteit om in Engeland te blijven, zelfs als ik niet ergens anders een nieuwe uitdaging ga zoeken. Ik wil in wedstrijden op het hoogste niveau tegen grote spelers spelen”, vertelde hij aan France Football Magazine.

“Ik zou mezelf een tien uit tien geven voor het EK. Ik heb niet het gevoel dat ik beter ben dan anderen, maar ik heb alles gegeven en ga mezelf niet een andere cijfer toebedelen. Ik kan mezelf geen verwijten maken over dit toernooi”, sluit hij af. Sissoko zou het overigens ook buiten de Engelse landsgrenzen kunnen proberen, waar onder meer Juventus, Borussia Dortmund en Napoli geïnteresseerd zouden zijn.

Denk jij dat Moussa Sissoko Newcastle United nog gaat verlaten voor de start van het nieuwe seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij rende paar keer als een gek naar voren en beukte iedereen aan de kant en schoot blindelings op doel, een blind paard zonder enkel rendement, snap niet wat zo goed is aan hem.

19 juli 2016 om 16:47

Loopvermogen, Fysiek, passing om maar ff wat punten op te noemen....

19 juli 2016 om 16:51

Helemaal eens. Ja, indrukwekkende dribbels, maar een blind paard voor de goal. Iedereen was/is helemaal lyrisch over hem, maar als hij nou echt zo goed was, had hij allang niet meer bij Newcastle onder contract gestaan.
Indrukwekkende fysiek in combinatie met een goede balcontrole, maar mist finesse. Blijkt ook uit de schoten die die lostte in de finale, recht op de doelman.

19 juli 2016 om 16:54

Geweldig loopvermogen, krachtige rushes, goede mentaliteit, redelijke techniek.
Goede speler, maar geen 40 miljoen waard

19 juli 2016 om 21:05

Mentaliteit !!?? Ik volg de PL op de voet en als ik aan Sissoko denk dan denk ik aan totaal niet aan mentaliteit.

Het tegendeel is waar; hij heeft een zeer zwakke mentaliteit en speelt totaal niet constant. Heb altijd het idee dat hij er soms gewoon met de pet naar gooit.

Kwaliteiten genoeg, maar als je ze niet elke keer benut dan ben je nog steeds geen goede speler.

Maar ja dat is mijn mening over de laatste paar jaar, misschien weten mensen het beter na 1 EK

19 juli 2016 om 23:45

Vond m in de finale wel goed. Maar heb een aantal (vrij veel) wedstrijden van Newcastle gezien de afgelopen jaren, daar viel hij me eerder negatief op dan positief.

Hij schat zich iets te hoog in heb ik het idee.

Ik volg de premier league niet wekelijks maar was hij niet zeer matig afgelopen seizoen?

19 juli 2016 om 19:03

Zelfs al zou je de PL gevolgd hebben zou hij je waarschijnlijk niet opgevallen zijn. Hij lijkt er vaak gewoon geen zin in te hebben en speelt dan erg anoniem, maar als hij even aanzet is hij wel de beste speler die Newcastle Utd heeft.

Heeft vorig seizoen niks laten zien. Newcastle fans hebben een hekel aan hem.

Met een mentaliteit die hij op het EK heeft laten zien staat hij op de beste 3 na overal in de basis. Maar met zo'n poepmentaliteit als bij Newcastle heb je helemaal niks aan hem. Lastige gok dus

Voor 30 mil haal je wijnaldum die is jonger beter. Scoorrt een stuk vaker en heeft een hoop meer restwaarde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren