Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eindhoven dankt buurman: 'Natuurlijk content met het gebaar van PSV'

Laatste update:

FC Eindhoven versterkte zich deze week met Augustine Loof, die de overstap maakt van PSV. De jonge verdediger tekende een contract voor drie seizoenen bij de Jupiler League-club. PSV besloot de buurman echter tegemoet te komen, waardoor de transfer gerealiseerd kon worden.

/

De regerend landskampioen besloot namelijk af te zien van een opleidingsvergoeding. “Natuurlijk zijn we content met het gebaar van PSV. Augustine heeft zich altijd goed opgesteld en zelf die meevaller afgedwongen”, zegt technisch manager Harm van Veldhoven van Eindhoven in het Eindhovens Dagblad.

Loof maakte vijf jaar deel uit van de jeugdopleiding van PSV. In die periode maakte hij ook vaak deel uit van diverse beloftenteams, waaronder Oranje Onder-17 en Onder-19.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch fijn als je elkaar kan helpen en voor psv fijn dat ze hun talenten zo ervaring op kunnen laten doen in de jupiler

5 juni 2016 om 18:38

ze hebben hem verkocht dus aan ervaring heeft psv niks tenzij ze hebben afgesproken dat hij weer voor een lage prijs door psv op te pikken is mocht hij zich enorm ontwikkelen

5 juni 2016 om 18:44

Ja nu gaat het toevallig om koop maar bedoel toch fijn als stadgenoot zijnde dat je de jongere generatie toch zo op dat niveau al een kans kan geven voordat je ze gaat gebruiken in de eredivisie

5 juni 2016 om 19:04

Dat kan toch ook bij jong PSV? Spelen immers op hetzelfde niveau.

5 juni 2016 om 19:06

Alleen speelt FCE mee voor het kamioenschap/promotie.
Bij Jong PSV speel je eigenlijk nergens voor, klaarstomen voor het 1e .

5 juni 2016 om 19:07

Ja daar heb je gelijk in maar vind dat die clubs er niet eens in mogen zitten jong psv en ajax en dadelijk Utrecht volgens mij mogen om niks mee voetballen dan kan je de jupiler net zo goed terug brengen tot 16

5 juni 2016 om 22:50

Ja en vanaf dit seizoen kan je ook degraderen.
Psv 2 kan wel gewoon kampioen worden maar niet promoveren.

5 juni 2016 om 18:41

Maar hij staat onder contract van Eindhoven nu? Dan heeft psv toch geen voordelen meer?

Mooie club voor hem , is onderhand een top 5 club in de JL die al jaren bovenin meedraait en bijna elk jaar nacompetitie speelt.

Door goed beleid naar de top geklommen , respect voor FCE !
Ook een mooi gebaar van de grote broer.

Er is vast een aardige doorverkooppercentage afgesproken. Het blijft toch business.

6 juni 2016 om 12:37

Aan doorverkoop percentages heb je niet veel als de club uitkomt op het tweede niveau. Die kunnen toch nooit een mooie prijs vragen voor hun spelers. Kan je beter een goede terugkoopsom afspreken.

7 juni 2016 om 08:29

Of misschien een clausule waarin ze voor een bepaald bedrag Loof terug kunnen kopen?

"Natuurlijk zijn we content met het gebaar van PSV. Augustine heeft zich altijd goed opgesteld en zelf die meevaller afgedwongen". Hoe weten ze dat bij FC Eindhoven nou? Ze volgen hem echt niet al 5 jaar hoor.. zeg gewoon bedankt grote broer PSV, dat jullie ons ontzettend matsen. Niet dat gelul dat de speler dit zelf afgedwongen heeft. PSV heeft het zo besloten.

5 juni 2016 om 20:04

Ze bedanken PSV toch ook!! Misschien herhaalt van Veldhoven wel de woorden van een bestuurder van PSV?? doe niet zo moeilijk, vent, het is mooi weer!

5 juni 2016 om 21:23

Ik moet lekker zelf weten of ik moeilijk doe terwijl ik van het heerlijke weer geniet Je kunt ook niet reageren op mijn moeilijk doenerij. En waar zie jij dat ze PSV bedanken? Of vul je dat net als VZ zelf in? Het komt in het hele artikel niet voor dat er 'bedankt' of 'dankjewel' gezegd wordt. Alleen in de titel, die door VZ wordt bedacht. Zeggen dat je ergens blij mee bent is nog geen bedanken.

6 juni 2016 om 12:38

Ja dat zal misschien wel kloppen, maar dat zeg je niet zo in de media..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren