Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ziet belofte naar buurman vertrekken: 'Volgende stap zetten in carrière'

Laatste update:
/

FC Eindhoven heeft de gelederen versterkt met Augustine Loof. De twintigjarige rechtsback maakt de overstap van stadsgenoot PSV, waar hij de jeugdopleiding doorliep en het voorbije seizoen uitkwam in het beloftenelftal. Hij tekende een contract voor drie seizoenen bij de buurman.

“Ik ben blij dat ik hier een contract heb mogen tekenen. Zo krijg ik de kans om de volgende stap te zetten in mijn carrière”, zegt de jongeling, die binnenkort transfervrij is, op de website van zijn nieuwe club. “Dit seizoen wil ik met FC Eindhoven zo hoog mogelijk eindigen. Persoonlijk wil ik mezelf verder ontwikkelen.”

Loof zat vijf jaar in de jeugdopleiding van PSV. In die periode maakte hij ook vaak deel uit van diverse beloftenteams, waaronder Oranje Onder-17 en Onder-19. “Als rechtsback zijn mijn snelheid en duelkracht mijn sterkste punten. Ook heb ik een goede mentaliteit. Ik doe er alles aan om te winnen”, besluit hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach.. psv koopt vast wel weer een roemeen of Chileen voor de rechtsback positie ipv talentvolle jeugdproduct de kans te geven. Ik vind dat bvo alleen een topper in de as van buitenaf moeten halen. . Een back, keeper of flank (midden/aanval) gewoon uit eigen geleding opstellen. . Absurd om x bedrag voor bv ijslandse rechtsback neer te leggen!

2 juni 2016 om 18:53

wat onzin. Deze jongen had gewoon niet genoeg talent. Als je kampioen wilt worden en in de champions league ver wilt komen ga je toch niet zonder meer alle jeugdspelers een kans geven, om ze maar die kans te geven?

2 juni 2016 om 19:08

Hij was super goed, hij kreeg alleen de kans niet echt. Heb hem in de jeugd vaak zien spelen en blonk hij overal uit

2 juni 2016 om 19:15

Ik betwijfel of jij je ogen open had toen je aan het kijken was, die jonge beschikte niet over de gewenste kwaliteiten voor een club dat elk jaar het kampioenschap als doelstelling heeft.

2 juni 2016 om 19:20

@shakboys Maar als hij zo goed was, zou een eredivisieclub hem toch opgepikt hebben? Of zou jij het wellicht niet goed gezien hebben? Of was het 5 jaar geleden, en is hij helaas niet doorgegroeid naar het gewenste niveau?

@ verbuch leuk verhaal, alleen niet relevant in deze situatie. En IJslandse rechtsbacks zijn de bomb.

2 juni 2016 om 19:32

Watt? Deze jongen heeft nooit het eerste gehaald en komt ook gewoon veel te kort. Dit wordt wss opgevuld met iemand van de bank of de A1

2 juni 2016 om 19:59

Helaas heeft deze jonge het nog niet gered ik vond hem bij JVOZ erg goed. Maar ja daar stond hij spits. Ik hoopte voor zeeland dat hij ging slagen maar het is nog niet gelukt.

Het ga je goed jongen succes met je carrière!

2 juni 2016 om 20:20

Niet gek dat een jongen die nu bij een profclub speelt het bij de amateurs erg goed deed

3 juni 2016 om 01:41

Ahah ik heb ook nog tegen hem gespeeld toen hij bij Jvoz speelde. Niet normaal hoe goed hij daar was en wat voor een beest voor zijn leeftijd, maar niks voor niks op 1 jan geboren

Ik denk dat dit geen onverstandige zet is geweest. Zijn contract liep af wat op zich niet zo gek is. De verdediging op de flank is bij PSV aardig bezet. Hij heeft op deze manier zekerheid en kan mogelijk stapje voor stapje verder zonder dat hij van omgeving hoeft te wisselen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren