Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eigenwijze’ ex-succescoach van Valencia nieuwe bondscoach van Egypte

Laatste update:

Héctor Cúper is de nieuwe bondscoach van de nationale ploeg van Egypte. Hij is de opvolger van de in november vertrokken Shawki Gharib en moet de Noord-Afrikanen naar het WK van 2018 in Rusland leiden. Egypte plaatste zich in 1990 voor het laatst voor het mondiale eindtoernooi.

/

Als Cúper de zevenvoudig winnaar van de Afrika Cup niet naar Rusland weet te loodsen, wordt zijn contract volgens lokale media automatisch ontbonden. Cúper is vooral bekend van zijn periode bij Valencia, van 1999 tot 2001. Hij loodste de club uit de sinaasappelstad twee keer op rij naar de finale van de Champions League en eenmaal naar de eindzege van de nationale Supercopa in 1999.

Cúper, die ook wel El Cabezón (De Eigenwijze) wordt genoemd, was later actief bij onder meer Internazionale, Parma en Orduspor.

Een geschikte bondscoach voor Egypte?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ken hem alleen van Orduspor destijds. Had bijna alleen maar Spaanstalige spelers gekocht. Degradeerde uiteindelijk wel dat seizoen. Ik hoop dat Egypte zich gaat herpakken. Alleen is het niet de ideale plek op dit moment om rustig te voetballen.

kan iemamd mij uitleggen waarom die banaan op gervinho was gemikt en het racistme was, heeft het te maken dat hij dun is ofzo.

2 maart 2015 om 20:58

Wat?!

2 maart 2015 om 22:04

wedstrijd tussen feyenoord en as roma supporters gooien banaan op gervinho scheids geeft kaart en vind racistisch kan iemand dat uitleggen

2 maart 2015 om 22:23

Volgens mij is Gervinho donker, kan zijn dat ie blank is geworden in de tussen tijd.

2 maart 2015 om 22:24

Zwarte mensen worden door sommige leeghoofden sls apen gezien en die eten bananen een beetje helder

2 maart 2015 om 23:27

Kaffirs branden

3 maart 2015 om 09:02

Er is helemaal niets gegooid. Laat dat even duidelijk zijn. Die bananen gaan al tijden rond bij Feyenoord als sfeeractie en de banaan die al geruime tijd langs de kant lag, werd opgemerkt door Totti. Inmiddels is er vanuit de UEFA al begrip getoond door enkele mensen.

On: Dit is een coach die successen kan bereiken, maar zijn laatste grote succes is alweer een tijdje terug. Ben benieuwd naar Egypte

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren