Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eerste club meldt zich bij Manchester United voor overbodige Rojo’

Laatste update:

De toekomst van Marcos Rojo ligt wellicht niet bij Manchester United. De 26-jarige Argentijn werd door Louis van Gaal binnengehaald en speelde tot op heden 38 wedstrijden in de Premier League, maar het lijkt er meer en meer op dat José Mourinho hem niet nodig heeft. Nadat de Engelse media eerder al meldden dat Rojo weg mag komt nu uit Spanje door dat er vanuit LaLiga belangstelling voor hem is.

/

Villarreal, de knappe nummer vier van vorig seizoen, zou Rojo graag uit handen van Mourinho willen overnemen. El Submarino Amarillo ziet in de verdediger een welkome versterking en volgens Marca moet Rojo zich gaan richten op de linksbackpositie in Vila-real. Die wordt al jaren bezet door Jaume Costa, maar trainer Marcelino vindt dat de Spanjaard wel een concurrent kan gebruiken.

Manchester United betaalde twintig miljoen euro aan Sporting Portugal om Rojo in de zomer van 2014 over te nemen. Hoeveel Villarreal voor hem wil betalen is nog niet bekend: Rojo’s contract in Engeland loopt nog drie jaar door. Hij speelde eerder bij Estudiantes in zijn vaderland en bij Spartak Moskou, voordat hij bij Sporting terechtkwam.

Moet Manchester United afscheid nemen van Marcos Rojo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat wij ons ook nog gaan melden voor Rojo. Zou perfect passen bij Sevilla en na het vertrek van Fazio en Andreolli is er toch weer behoefte aan extra verdedigers.

Hij mag wel naar ons toekomen!
Is qua speelstijl het tegenovergestelde van Marcelo en kan centraal achterin, is een beter alternatief dan Nacho.
Ik ben een fan van qoentro, maar deze man heeft prachtige wedstrijden gespeeld in het shirt van Argentinië . Als hij dat ook kan laten zien in het shirt van RM is ie zeker het geld waard!

17 juli 2016 om 00:31

Vind dit ook wel een goede speler en in Spanje zal hij makkelijker aarden en zijn topvorm kunnen hervinden

17 juli 2016 om 00:40

Coentrao

Zou vreemde timing zijn. Speelde een ijzersterk Copa America en heeft vorig seizoen vaak genoeg laten zien dat ie van grote waarde kan zijn...

Ik vind hem zo matig spelen voor United en kan het niveau totaal niet aan. Gebrek aan snelheid en kan de meeste vleugelspelers totaal niet bijbenen. Ten tweede, hij mist een goede techniek om goede voorzetten te geven, want die voorzetten van hem komen totaal niet aan. Ten derde, verschrikkelijk blessure gevoelig. Je hebt gewoon geen zekerheid als je hem koopt.

Ik vind het een matige verdediger en op het WK van 2014 vond ik hem ook zeer slecht spelen. Uitverdedigen met een Rabona? Doe even normaal man en ros die bal gewoon naar voren. Ik heb hem niet gevolgd in de Copa America en misschien heeft hij daar beter gespeeld.

Wie weet gaat hij zich in de Primera Division zich profileren, maar ik vind het maar een matige verdediger.

17 juli 2016 om 01:11

Wie naar united gekeken heeft afgelope 2 seizoenen moet toch echt bekennen dat hij waardeloos was. Heeft elke wedstrijd een 4 of maximaal 5.5 gehaald naar mijn mening en heeft niets te bieden op linksback. Centraal zou dat anders kunnen zijn!

Vind dit gewoon een goeie speler voor United. Vind hem veel beter dan Blind, alleen is dit een pure centrale verdediger en geen linksback. Een duo Smalling-Rojo is achterin toch solide lijkt me.

17 juli 2016 om 01:18

Hij kon wel een goeie duo worden, maar van gaal wil perse dat blind moest spelen. van mij mag rojo blijven, alleen als hij weg wilt. eigenlijk is hij wel blessure gevoelig waardoor we hem weinig kunnen gebruiken.

Sinds zijn domme overbodige rode kaart in Copa finale mag ik hem helemaal niet meer pfft. Meer nuttigs heb ik helaas ook niet meer te melden =).

Wat een gejank over Rojo hier in de reacties. In zijn eerste jaar was hij na Koscielny de beste verdediger in de PL statistisch gezien. Door blessureleed daarna niet altijd op niveau gekomen, maar deze man wordt echt onderschat.

17 juli 2016 om 09:34

Dat komt puur door blessureleed. Onder Louis was hij namelijk 1 van de betere Cv's in de PL.

Nooit begrepen waarom Manu hem had gehaald. Naar mij weten had ie alleen paar aardige wedstrijden gespeeld op het EK, maar zeker geen Manu materiaal. Ik vraag me trouwens af of er naast Baily nog n verdediger wordt gehaald door Mourinho.

Rojo komt als Mustaccio naar Milan gaat. Mustaccio wil enkel en alleen naar Milan dus moet goed komen.
Tevens is rojo een uitstekende vervanger. Hijs net zo goed

18 juli 2016 om 01:31

Als rojo zijn niveau haalt natuurlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren