Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een speler van kaliber Berghuis zou een aanwinst voor ons betekenen’

Laatste update:

Na het aantrekken van Stijn Wuytens is AZ in principe klaar op de winterse transfermarkt. Directeur voetbalzaken Max Huiberts verwacht geen uitgaande transfers meer. “En inkomend verwacht ik ook niet veel meer”, zo vertelt de sportbestuurder in gesprek met RTV Noord-Holland. AZ had Wuytens al enige tijd op het oog en nam de middenvelder vandaag over van Willem II.

/

"Vanuit de scouting volgen wij Stijn al een tijdje”, erkent Huiberts op de clubsite. “ Hij stond bij ons hoog op de lijst. En als er een interessant moment is om hem te contracteren moet je toeslaan als club." De directeur voetbalzaken laat ook via de officiële kanalen van AZ weten dat de fans geen versterkingen meer hoeven te verwachten. Zo werd gesuggereerd dat de Alkmaarse club er goed aan zou doen om Steven Berghuis tijdelijk terug te halen naar Nederland.

“Het staat buiten kijf dat een speler van het kaliber Berghuis een aanwinst voor AZ zou betekenen. Echter hebben we met Alireza Jahanbakhsh, Muamer Tankovic, Mounir El Hamdaoui, Dabney dos Santos en Levi Garcia voldoende spelers die op zijn posities uit de voeten kunnen.” Huiberts benadrukt dat dergelijke spelers vaak ook niet haalbaar zijn, in verband met het gedeeltelijke of volledige salaris dat moet worden overgenomen.

“Interessante spelers uit de Premier League beschikken meestal over een miljoenensalaris. Al zouden wij slechts een gedeelte van zo’n salaris moeten overnemen, dan is het nog lastig om tot een akkoord te komen omdat de verschillen in bedragen gewoon te groot zijn.” Clubs uit Duitsland, Spanje en zelfs de Championship hebben veel meer financiële middelen, zo besluit Huiberts.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zouden ze Berghuis niet een halfjaar kunnen huren van Watford? Daar speelt ie toch bijna nooit

21 januari 2016 om 19:57

Hij legt net uit dat dit salaris technisch heel moeilijk gaat worden, sportief blijft dit zoals in de tekst staat natuurlijk fantastisch als AZ zulke spelers terug kan halen

21 januari 2016 om 20:19

Berghuis verdiend bijna 2 miljoen euro per jaar bij Watford. Voor dat geld krijg je normaliter 5 basisspelers (5x 4 ton)

Maar ook al zou je hem een halfjaar overnemen, dus nog 1 miljoen euro salaris....al betaal je 4-5 ton salaris... dat verdien je bijna niet terug hoor. Of je moet de beker winnen omdat Berghuis je omhoog duwt haha.

Vlaar, Hamdaoui en Berghuis bij Az... wie had dat in September 2015 gedacht......

21 januari 2016 om 20:41

Toch jammer dat Berghuis eerder gaat voor het geld dan voor het spelen, want dat zou ie elke wedstrijd doen bij AZ

21 januari 2016 om 22:48

Dat deed ie juist niet door bij promovendus watford te tekenen. Het is gewoon kloten dat ze het voorin al zo goed doen

En weer een Nederlander die niet speelt in Engeland. Ben ik de enige die dat heeft aan zien komen. Waarom doen al die gastjes dat, kiezen voor het geld maar amper spelen ??

21 januari 2016 om 20:06

Contract voor drie/vier jaar, financieel onafhankelijk zijn en verder een beetje ballen. Verder denken ze niet en dat is zorgelijk.

21 januari 2016 om 20:12

Financieel onafhankelijk is toch ook geweldig. Als je als Berghuis zijnde twee miljoen kunt pakken daar (gokje hoor) snap ik wel dat hij dat doet hoor.

21 januari 2016 om 20:16

Ja ik snap die logische gedachte wel, maar ze denken tegenwoordig lang niet meer aan hun carrière. Zie hoe het met Drenthe is afgelopen.

21 januari 2016 om 20:18

Ik vind het echt zorgelijk dat ik altijd overal financieel onafhankelijk lees. Je wilt als je zo jong bent toch gewoon voetballen het liefst iedere week, tijd genoeg om nog bakken met geld te verdienen.

21 januari 2016 om 20:42

Het verleden heeft vaak genoeg bewezen dat een rustig opbouwend carriere pad vaak veel meer opleverd dan snel cashen..
Desondanks snap ik natuurlijk de gedachtengang wel; ze redeneren natuurlijk ook wel dat zo een transfer misschien wel niet meer komt. In dat kader zou je achteraf spijt kunnen krijgen dat je de stap niet gemaakt hebt.
Maar wanneer je echt talentvol bent dan komt die stap altijd wel. Ben je minder fortuinlijk qua talent san snap ik heel goed dat ze voor het snelle geld kiezen!

21 januari 2016 om 20:43

Tijd genoeg? Een aanvaller gaat vaak al niet zo lang mee dus moet voor zijn 33e wel binnen zijn voor de rest van zijn leven.

21 januari 2016 om 21:23

Zorgelijk lul niet zo dom. Als je een middelmaat voetballer bent als Berghuis, is dat een once in a lifetime contract. Dat snap je pas als je zelf ooit in zo'n positie terecht komt.

21 januari 2016 om 20:09

Ook in Nederland kan je zo maar je been breken of op de bank belanden. Als je in Engeland het viervoudige kan verdienen, dan doe je dat gewoon. Ik neem aan dat jij ook ergens anders gaat werken als je een baan aangeboden krijgt waarbij je het viervoudige verdient.

21 januari 2016 om 20:23

Berghuis is ook gekocht bij een ploeg die niet met vleugelspitsen speelt, dan ga je daar zelf toch niet op in?

21 januari 2016 om 23:24

In principe kan hij ook op de 10 positie terecht.

21 januari 2016 om 20:15

Omdat hij er niet heen ging met de gedachte om op de bank te zitten misschien? Ik had verwacht dat hij wel wat meer zou spelen bij een club als Watford, maar zoals al eerder gezegd is: dit kan je ook in Nederland overkomen. Kijk naar een Heitinga waarvan mensen dachten dat die meer zou spelen.

Wat een verademing die Max Huiberts i.v.m. Stewart.... .communiceert heel duidelijk, is een sympathieke gozer en natuurlijk een clubman wat altijd meewerkt.........lang bij AZ gespeeld en daarna nog 8 jaar in verscheidene functies direct na zijn carriere in de organisatie gewerkt... zich omhoog gewerkt tot technisch directeur!

Haps, Hatzidiakos, Ouwejan hebben al verlengd, Stijn Wuytens binnen gehaald en binnenkort hopelijk Van Overeem verlengen.

Nu alleen nog Jan Wuytens, Thom Haye, Rajko Brezancic weer verkopen.... en Tankovic en Spierings verhuren........en met bovenstaande vrijgekomen salaris kan je misschien Bram Nuytinck kopen!

Coutinho
M. Johansson
Nuytinck
Vlaar
Haps
Van Overeem
Henriksen
Rienstra
Jahanbaksh
Janssen
El Hamdaoui

Als Feyenoord slim is halen ze berghuis. Kan kuijt in de spits en kramer op de bank.
Maar nee Martin haalt liever nog een middenvelder erbij. Wedstrijd tegen Roda kan weleens cruciaal worden voor van geel. Moet toch een keer afgerekend worden op de resultaten en aankopen.
Singh vormer el ebbedaloui immers gossens Verhoek kramer vejanovic vd Heijden toornstra wilkshire Bilal bakkal. Niet verlengen van kongolo vilhena boetius.

21 januari 2016 om 20:45

Vermeer, Guidetti, Pelle, Kuyt, Elia..

21 januari 2016 om 23:24

Succes met het betalen van zijn salaris!

22 januari 2016 om 08:00

Ik hoop dat tanko en levi nog een kans gaan krijgen dit seizoen.

Met Ibarbo als concurrentie is het zeker geen verkeerde stap om een jaartje op huurbasis voor AZ uit te komen in mijn ogen

Berghuis is beter dan Depay en heeft geen arrogantie, Berghuis speelt binnen 3 jaar bij een absolute topclub. Geduld is een schone zaak. Als hij nu al had gespeeld bij Watford, dan waren ze hem deze transferwindow al kwijt geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren