Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een persoonlijkheid, in de hiërarchie van het elftal nu al in het topsegment’

Laatste update:

Dirk Marcellis speelde met PSV in de Champions League en nam met Jong Oranje deel aan de Olympische Spelen van 2008 in Peking. De 26-jarige verdediger kwam vanwege blessures amper in actie de laatste twee jaar, maar neemt een karrenvracht aan ervaring mee naar NAC Breda. Trainer Robert Maaskant is dan ook enthousiast over Marcellis, die deze maand overkwam van AZ.

/

Net als de mandekker is ook Maaskant zelf pas net begonnen bij de huidige nummer zeventien van de Eredivisie, maar na een paar dagen heeft de in Breda teruggekeerde coach al in de gaten dat Marcellis een echte versterking is voor zijn selectie. “Hij doet het erg goed. Dirk is een persoonlijkheid. Een natuurlijke leider”, vertelt Maaskant aan BN DeStem.

“Geen uitgesproken type, maar in de hiërarchie van het elftal nu al in het topsegment. Daar bestaat bij mij geen twijfel over”, maakt de trainer duidelijk. Marcellis kijkt er zelf naar uit eindelijk weer aan voetballen toe te komen en is blij met de kans die hij krijgt. “Ik zie dit niet als een stap terug. Ik heb lang niet gespeeld, dan heb je weinig te willen. NAC neemt juist een risico met mij.”

Denk je dat Dirk Marcellis veel gaat spelen bij NAC Breda?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waardeloze speler, vind m altijd veel te langzaam.

7 januari 2015 om 17:35

Tjah iets sneller en iets langer had het verschil geweest tussen PSV/buitenlandse subtop of NAC.

Zeer nuttige versterking en goede keuze voor zowel Nac als Marcellis dit. Marcellis heeft speeltijd nodig en Nac een goede ervaren cv. Hier hebben ze denk ik allebei profijt van

7 januari 2015 om 18:07

Ik zie alleen maar speeltijd , en voor de rest alleen verliezers...

7 januari 2015 om 18:25

Gezien de situatie van nac en marcellis logisch. En volgens mij is marcellis voor een slimme tegenstander makkelijk te passeren over zijn linkerbeen. Uitermate zwak. maar beter dan wat nac nu heeft

Ik vond hem bij PSV ook al een lijder ..... Als deze jongen nu al in het topsegment van de selectie zit word het nog heel lastig om je direct te handhaven. Als back te traag , en als centrale verdediger te traag en te klein , succes ermee....

7 januari 2015 om 18:43

ja bij PSV vond ik hem ook een lijder... lijdt aan zelfoverschatting !!

Maar een leider heb ik nog nooit in hem gezien !! Matige speler !!

Misschien een redelijke speler voor Nac, maar meer ook niet .

Ik vind hem voor in het centrum niet groot en snel genoeg. Als back komt hij ook snelheid maar ook wendbaarheid tekort. Heb het altijd een beperkte voetballer gevonden. Wel iemand met een uitstekende mentaliteit die altijd 100% geeft. En wat dat betreft zal hij ongetwijfeld een goede speler voor NAC zijn. Voor het niveau van PSV kwam hij wat tekort en ook bij AZ vond ik hem wisselvallig. Benieuwd of hij bij NAC zijn stempel op het elftal kan drukken. Het is duidelijk dat ze in Breda wat nieuwe impulsen moesten hebben. Vers bloed doet vaak goed!

Wat onzin! 150 eredivise wedstrijden, Landeskampioen en JC schaal met Psv. Knvb beker bij AZ en laatste 8 europa league. Dat kan gewoon niet als zwak of matig speler.

Sommige spelers ben je blij als ze vertrekken bij je club, bij Marcellis vind ik het juist jammer om hem te zien vertrekken.

Voor de criticasters:
Marcellis is een goede centrale verdediger, die uit tactische redenen bij AZ back werd gezet. Marcellis heeft nooit gezeurd en altijd zijn best gedaan.
Marcellis is een hele nuttige speler die mits helemaal fit en in vorm ook nu nog prima bij AZ kan meekomen. Het lijkt mij dat een club als NAC erg blij mogen zijn hem gratis opgepikt te hebben.

Dirk veel succes bij je nieuwe club!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren