Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dwaze beslissing’ wekt onbegrip in Engeland: ‘Verbijsterd, verdrietig en boos’

Laatste update:

Claude Puel debuteert zondag als manager van Leicester City. De Fransman werd deze week aangesteld als opvolger van Craig Shakespeare en die aanstelling heeft in Engeland voor veel onbegrip gezorgd. Stan Collymore, die in 2000 kortstondig voor the Foxes speelde, is 'verbijsterd, verdrietig en boos', schrijft hij in zijn column voor de Daily Mirror.

Hoewel de drievoudig international van Engeland wel vaker 'dwaze beslissingen' van clubeigenaars heeft gezien, noemt Collymore de aanstelling van Puel bizar. "Ik ben verbijsterd, omdat ik niet kan bevatten waarom mijn oude club zo'n weinig indrukwekkende trainer zou aanstellen", geeft de oud-aanvaller aan. "Hij gaat de kleedkamer, die is gevuld met spelers die een jaar geleden nog kampioen werden, niet inspireren. Verdrietig, omdat de supporters van Leicester terecht meer lef en ambitie wilden zien van de clubeigenaars."

"Ik ben ook boos, omdat Engelse trainers, en in het bijzonder Sean Dyche, opnieuw over het hoofd worden gezien voor een Fransman die nauwelijks iets presteerde bij Southampton en daar vertrok zonder echt impact te hebben gehad", vervolgt Collymore. Het is volgens de columnist 'niet gek' dat supporters in opstand komen, want hij spreekt van een van de vreemdste aanstellingen in jaren. "Toen ik voor Leicester speelde onder Martin O'Neill, stonden we bekend als de Fearless Foxes. Maar Puel komt op mij over als een jammerende, moedeloze ziel. Welkom bij de Faceless Foxes."

Ben je het eens met Stan Collymore?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Leicester had zich moeten realiseren dat het kampioensseizoen een geweldig moment was, maar dat de kans dat ze serieus zouden aanhaken bij de top eigenlijk gedoemd was om te mislukken. Door Mahrez en Vardy te houden en te verlengen (met een forse verhoging) hebben ze de kans laten lopen om echt te cashen en te verjongen.

Hadden beter Vardy en Mahrez kunnen verkopen en weer goed investeren in een bredere, talentvolle basis om zo een vaste speler in de subtop te worden. Nu zitten ze met hele dure, langdurige, contracten en spelen ze om degradatie te ontlopen.

Maar goed, weet alles maar eens van te voren. Achteraf is het natuurlijk makkelijk om te concluderen dat ze de verkeerde keuzes hebben gemaakt .

29 oktober 2017 om 10:23

Als als als... zonder de ingevingen van Vardy en Mahrez hadden ze net zo goed al Championship kunnen spelen. Plus ze hebben toch maar mooi kwartfinale Champions League gehaald, iets wat ze nooit meer gaan evenaren.

Komt ook wel goed dit seizoen, de selectie is te goed

29 oktober 2017 om 15:30

Achteraf is mooi women.

29 oktober 2017 om 15:30

Wonen

Lijkt me niet dat we deze man serieus hoeven te nemen als hij zulke harde woorden schrijft over een trainer die hij blijkbaar niet eens kent.

29 oktober 2017 om 10:20

Dat is het punt. Het is een nobody volgens hem. En Leicester dient een trainer te hebben die weet hoe de PL werkt. Puel is voor zijn eerste examen gezakt. Nu mag hij op voor zijn her

29 oktober 2017 om 10:41

Voor zijn eerst examen gezakt? Ondanks dat het voetbal op resultaat gericht was, dus soms niet leuk was om naar te kijken, kan je echt niet zeggen dat Puel gezakt is. Vorig jaar 8ste geworden en ook nog de finale van het EFL Cup gehaald. Puel is echt geen slechte trainer en heeft al bergen ervaring om Leicester naar middenmoot te brengen. Het is ook raar om Dyche aan te stellen, want die staat er nu beter voor dan Leicester en heeft nu een elftal samengesteld die zijn voetbal speelt.

29 oktober 2017 om 12:29

Ja en daarna weer de Duitse trainers roemen die wel een kans krijgen. Met ervaring denk je te weten wat je krijgt, maar vaak is dat niet heel goed, zeker bij trainers uit de PL.

29 oktober 2017 om 10:40

Zo geweldig is de erelijst van Puel als toch ook niet?

Landskampioen Frankrijk: 2000 (AS Monaco)
Franse Supercup: 2000 (AS Monaco)
Coupe de la Ligue: 2001 (AS Monaco)
UEFA Intertoto Cup: 2004 (Lille OSC)
Vice-landskampioen: 2005 (Lille OSC), 2010 (Olympique Lyon)
Halve finalist Champions League: 2010 (Olympique Lyon)

Behalve twee echt aansprekende uitschieters na in zo'n achtien seizoenen als hoofdcoach (één kampioenschap in 2000 en een 1/2 finaleplaats in 2010) is het verder allemaal best wat karig te noemen.

29 oktober 2017 om 10:56

Dit is toch best een prima lijst voor een coach vpor een club van het kaliber leicester city ? Waar zat je dan aan te denken? Mourinho, Pep of Ancelotti ?

29 oktober 2017 om 11:31

Ik wou net zeggen. Een Ranieri heeft het niet beter gedaan qua kampioenschappen. Ik ken deze Puel niet maar ervan uitgaande dat de lijst van @buitenspelval klopt heeft die gast toch een aardige staat van dienst.

29 oktober 2017 om 11:42

@CorKersten

Ik zat nergens aan te denken toch? Moet ik dat dan? Daar gaat post toch überhaubt niet over... ?

Eerlijk gezegd heb ik verder weinig affiniteit met Leicester en zal het me een worst zijn wie ze aantrekken. Mourinho, Pep, Ancelotti, het is me om het even.

Enige wat ik schrijf is, dat ik zijn erelijst als trainer net als Collymore weinig indrukwekkend vind, en als reactie op de post van Sprokkie, die denkt/vindt, dat Collymore in te harde bewoordingen oordeelt, terwijl hij Puel blijkbaar (?) niet kent.

Het lijkt me wellicht, dat Collymore zich ook wel minimaal verdiept heeft in Puels resultaten uit 't verleden voordat hij oordeelt. Hij hoopte blijkbaar er meer ambitie bij Leicester zou zijn door een coach aan te trekken met een meer aansprekend verleden en palmares. Geld hebben die Engelse clubs genoeg.

Verder is de status na het binnenhalen van de titel destijds ook wel lichtelijk veranderd en is het de tojd om door te pakken i.p.v. een provincieclub te blijven. Nu hebben ze nog de goede naam mee voor spelers en coaches lijkt me.

29 oktober 2017 om 11:56

@Ajax/barca2014

Het is maar wat je ambieert. In de periode dat Ranieri bij Leicester binnenkwam had de club nog een totaal andere status, dan na het behaalde kampioenschap

Ik vind zelf de erelijst nogal karig. Leicester heeft momenteel nog even de naam van ambitieuze club en spelers als Vardy en Marhez spelen vooralsnog voor de club, maar zijn bij structurele slechte resultaten hoogstwaarschijnlijk snel gevlogen.

Gezien het onderstaande lijstje clubs van Puel i.c.m. de bovengenoemde resulteren van de erelijst in achtien jaar, had de club ook misschien verder kunnen kijken naar een coach uit de categorie zwaargewicht.

1999--2001 AS Monaco
2002--2008 Lille OSC
2008--2011 Olympique Lyonnais
2012--2016 OGC Nice
2016--2017 Southampton

Je hoeft niet overal kampioen te worden, maar één kampioenschap, twee keer runner-up, één nationale beker en verder een paar minder belangrijke cups houdt niet over.

29 oktober 2017 om 17:53

Ik probeer alleen maar te zeggen dat ik vind dat deze trainer een prima palmares heeft voor een club als leicester city...

29 oktober 2017 om 17:55

Hij loopt al lang mee, heeft redelijk grote clubs getrainend, groter dan het kaliber leicester city, en hij heeft hier en daar ook nog wat gewonnen

29 oktober 2017 om 19:15

@CorKersten

Prima hoor, dan komt je eerdere reactie blijkbaar anders over dan je bedoelt hebt. Puel is een ervaren trainer en heeft een, in mijn ogen, wat bescheiden erelijst. Net zoals Leicester dat heeft. Wat dat betreft is er een match. Echter begrijp ik de redenatie van Collymore ook wel.

Het is heel arrogant om te denken dat Sean Dyche Burnley in oktober gaat verlaten voor Leicester City. Verder is dit typisch Brits gelul over hoe buitenlandse trainers de plekken inpikken van Britse trainers, terwijl die Britse trainers vaak complete grappen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren