Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duplan woedend: 'Deze terroristen zijn niet gekomen om te praten'

Laatste update:

De nieuwe aanslagen in Parijs komen hard aan bij ADO Den Haag-aanvaller Edouard Duplan. De 32-jarige Fransman groeide op in de buurt van de Franse hoofdstad en voelde de terreur voor de tweede keer in een jaar tijd dichtbij komen. Het maakt hem woedend. “Ze willen niets anders dan angst zaaien”, zegt hij in het Algemeen Dagblad.

/

Duplan beleefde vrijdagavond een déjà vu. Net als in januari, na de aanslagen op het satirische magazine Charlie Hebdo, zat hij voor de buis gekluisterd. Dat deed hij dit keer in Brussel, waar hij met zijn vriendin in een hotel verbleef. “Gelukkig wist ik ook nu snel dat mijn dierbaren veilig waren”, vertelt hij.

De schrik zit er inmiddels goed in. “De terroristen willen niets anders dan angst zaaien. Hopelijk gaat dat niet lukken. Tegelijkertijd vraag ik me af wat ik zelf zou doen als ik in Parijs zou wonen. Ga je ‘gewoon’ de straat op? Het gaat om je leven, het is logisch dat mensen gaan nadenken over hun gedrag. Waar ben ik veilig, waar misschien niet?”

Dat Islamitische Staat, dat de aanslagen heeft opgeëist, bestreden moet worden, staat voor Duplan vast. “Deze terroristen zijn niet gekomen om te praten. De IS-aanhangers hebben namelijk ook niets te zeggen, er zijn geen woorden die hun daden rechtvaardigen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren