Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dumfries kan naast fraaie transfer grijpen door gesprekken in Londen’

Laatste update:

AC Milan komt in de zoektocht naar een rechtsback uit in Londen. The Guardian meldt dat de Italiaanse club momenteel in gesprek is met Tottenham Hotspur over een transfer van Serge Aurier. De concrete interesse in de rechtsback van the Spurs zou kunnen betekenen dat Denzel Dumfries, die al maandenlang wordt gelinkt aan AC Milan, toch niet naar Milaan zou verkassen.

Volgens The Guardian is Aurier het topdoelwit van AC Milan als het om de positie van rechtsback gaat. Het is echter niet uitgesloten dat de Italiaanse club alsnog werk maakt van Dumfries van PSV. Tegelijkertijd is het wel onwaarschijnlijk dat AC Milan voor vele miljoenen twee rechtervleugelverdedigers in korte tijd haalt, zo klinkt het.

Is er nog plek voor Cody Gakpo in 4-4-2 bij PSV?

Aurier, die sinds medio 2017 bij Tottenham actief is en nog twee seizoenen onder contract staat, leek vorig jaar al te vertrekken bij de Premier League-club. Paolo Maldini, technisch directeur van i Rossoneri, beaamde reeds dat de club vorig jaar loerde op de zestigvoudig international van Ivoorkust. "We hebben vorig jaar met zijn zaakwaarnemer gesproken", aldus de sportbestuurder.

Maldini denkt niet alleen aan de 27-jarige Aurier als nieuwe rechtsback. De oud-verdediger gaf aan dat AC Milan meerdere mogelijkheden bekijkt. Ook Dumfries staat op de radar van de nummer zes van de Serie A. De 24-jarige verdediger, die tot medio 2023 vastligt in Eindhoven, kon onlangs niet verzekeren dat hij ook komend seizoen bij PSV speelt.

Verwacht jij dat Denzel Dumfries PSV binnenkort gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb geen enorm hoge pet op van Dumfries, maar wanneer Tottenham aurier kan lozen en dumfries daarvoor terug haalt, dan hebben ze prima gehandeld.

2 augustus 2020 om 09:58

Ik denk dat niet dat Spurs voor Dumfries gaat, maar dat ze voor Aarons van Norwich gaan. Iets hoger prijskaartje, maar wel Engels en jonger.

2 augustus 2020 om 10:50

En Dumfries is de Internationale topper waar jij direct aan dacht?? Altijd leuk wakker worden met een goede grap.

2 augustus 2020 om 12:23

Bergwijn is ook nog geen internationale topsoeler maar hij speelt wel bij Tottenham

Ongelofelijk dat die Aurier bij zoveel topclubs steeds in beeld is. Zo een matige speler. Zoveel fouten, zovaak wordt ie op de kast gejaagd door tegenstanders. Ik vind die Aurier 3x niks en onbegrijpelijk dat Spurs het verlies van Trippier niet heeft kunnen opvangen.

Moet Dumfries niet gewoon hopen op een club als Brighton&Hove? Als je kijkt naar andere Nederlandse rechtsbacks, vind ik hem er niet boven uitsteken.
Ik weet dat AC Milan niet meer de topclub van vroeger is, maar ik vind het toch wel een flinke upgrade.

2 augustus 2020 om 10:33

Als dat zo is dan blijf ik het moeilijk vinden om te begrijpen waarom je van PSV naar Brighton zou gaan. Vooral met de status die Dumfries hier heeft. Ok, hij verdient wat meer en speelt in een betere competitie. Toch schat ik de Eredivisie en onze topclubs hoger in dan het dramatische niveau wat door sommigen beweerd wordt. Een rechtsback van PSV, prima leeftijd, aanvoerder, international, moet gewoon een toevoeging zijn voor een top 10 club in Engeland.

2 augustus 2020 om 10:40

Achter Dest schijnt de gehele Europese top achter te zitten en die vind ik persoonlijk nog minder dan Dumfries. Dest kan beter voetballen, maar Dumfries brengt zoveel meer voor een team met zijn strijd, energie, fanatisme en het rendement wat hij laat zien in doelpunten en assisten. Ook verdedigend doet hij niet onder dan Dest. Daarom ga ik er ook niet vanuit dat Brighton het niveau van Dumfries is. Nog een jaar vlammen in Eindhoven en het EK, dan zie ik hem gewoon naar een subtopper in Europa gaan.

2 augustus 2020 om 11:15

Maar die status begint en eindigt wel zo'n beetje in de Eredivisie en Eindhoven. Ik zie ook niet wat Dumfries nou ineens zo bijzonder maakt. Die word nu ineens gezien als een uitstekende back vanwege wat goals tegen degradatiekandidaten, terwijl men voor het gemak even vergeet hoeveel hij daardoor z'n eigen verdediging in gevaar brengt. Telkens als het niveau hoog wordt, haakt Dumfries af en verzuipt hij. In topwedstrijden is hij nergens, in Europa is hij nergens en in Oranje valt hij op in negatieve zin. Is het dan wel verstandig om hem te beoordelen op z'n prestaties in de Eredivisie?

2 augustus 2020 om 14:07

@sirius hoe kan het eigenlijk dat er zo weinig verdedigers goals maken tegen degradatiekandidaten, je brengt het hier alsof dat voor elke rechtsback is weggelegd. Hij stond gewoon in de top 3 van heel Europa met aantal goals voor een verdediger, degradatiekandidaat of niet.

2 augustus 2020 om 18:17

Omdat Dumfries drive naar voren heeft. Verder blijft het natuurlijk wel een speler van Psv. Dat ik 'm van het niveau Europese middelmaat vind, neemt niet weg dat hij in de Eredivisie moeiteloos meekomt. Daar hoef je echt geen topback voor te zijn. Wijndal en Dest komen bijvoorbeeld net kijken en doen het statistisch niet zoveel slechter. Bovendien is die laatste zin wel een heel slecht argument. Hij speelt z'n wedstrijden in de Eredivisie en z'n rendement komt voort uit wedstrijden tegen het rechter rijtje. Dat ga je toch niet serieus vergelijken met cijfers van backs uit grotere competities? Op een vergelijkbaar niveau hapert het rendement van Dumfries namelijk enorm. Het is zelfs bijna nihil.

Denzel is een speler die altijd zal proberen beter te worden en altijd 100% geeft. Zo'n speler is altijd mega belangrijk voor een team. Ik hoop heel erg dat hij blijft, is echt ultiem geschikt voor pressing voetbal.. vind hem juist enorm onderschat. Snel, dynamisch, assists en goals. Is alleen voetballend wat slordig... Maar daar krijg je zoveel extra voor terug... wij vinden het blijkbaar lastig om voorbij voetballend vermogen te kijken.

2 augustus 2020 om 11:18

Hij is snel en dynamisch, maar dat was het dan ook. Hij heeft naar mijn mening een slecht gevoel voor ruimte, verdedigend is hij te matig en vaak is hij te laat als de tegenstander omschakelt. Dan zwijgen we nog maar even over z'n techniek die echt te wensen overlaat. Die goals en assists maakt hij veelal tegen degradatiekandidaten. In topwedstrijden bezwijkt hij telkens weer, in de Europa League was hij telkens onzichtbaar en in Oranje hoort hij steevast bij de zwakste schakels.

2 augustus 2020 om 14:18

Sirius heb jij de wedstrijd tegen Duitsland gemist trouwens? En heb jij het feit gemist dat heel PSV zwak is geweest het laatste jaar. En je doet net alsof dumfries al 20 interlands heeft gespeeld voor het Nederlands elftal. Maar goed lets agree to disagree. Ik heb in ieder geval genoeg goede wedstrijden gezien van dumfries en niet alleen tegen degradatiekandidaten. Ik vind hem juist een van de weinig spelers die bezwijkt. Ik zie dumfries makkelijk in de subtop in het buitenland belanden, en wanneer hij zich technisch kan doorontwikkelen lijkt mij de absolute top ook haalbaar.

2 augustus 2020 om 18:13

Nou ja, als je wilt beweren dat Dumfries niet steevast bij de zwakste twee spelers hoort in Oranje, dan zijn we eigenlijk al klaar. Veel duidelijker kan het niet als je de wedstrijden hebt gezien. Dat hij het dan een wedstrijd wel eens naar behoren deed; ook een kapotte klok duidt tweemaal daags de juiste tijd aan. Noem eens 1 international op die na 10 interlands niet minstens 1 aardige wedstrijd speelt...

Lol als je wat geld kan vangen voor Aurier, eet ik mn hoed op.Ik zou als elke club onder se top zijnde eens flink gaan rondneuzen bij de degradanten. Er lopen daar echte parels rond.Vootal voor een club als Spurs.Buendia, Doucoure, Aarons, Deeney, , Sarr ,die cv van Watford en als Mou serieus een concurrent voor Lloris wil, zou ook voor Krul gaan. Maar ze hebben die Gazza nog en ik vind m ook niet verkeerd.

2 augustus 2020 om 11:28

Ben benieuwd welke CV jij van Watford bedoelt want er loopt daar geen enkele die enigszins interessant kan zijn voor Spurs. Daarnaast denk ik dat je het niet helemaal juist ziet, degraderen betekent niet dat er uitverkoop zal plaatsvinden bij een van die clubs. Ze houden de komende seizoenen nog de tv-gelden dus er zal gewoon voor die spelers flink betaald moeten gaan worden.

2 augustus 2020 om 11:52

Excuus ik doelde eigenlijk op Diop van West Ham.
En ik dacht meer aan het feit dat dergelijke spelers mss geen behoefte hebben aan de Championship. Aan een rellende speler zul je ook niks hebben.

Dumfries zie ik eerder een stap achteruit maken, dan een stap vooruit buiten Nederland. Een wilde speler met totaal geen overzicht en een matige tot slechte voorzet. Om nog maar te zwijgen over zijn aanvoerdersschap. Lachwekkend. Als Milan zijnde moet je vol voor Hateboer gaan.

2 augustus 2020 om 12:08

Mwah, ik denk dat Hateboer op dit moment voor een bedrag te koop is dat Milan niet snel gaat betalen voor een rechtsback.. Kijk ook naar Gosens.

2 augustus 2020 om 14:22

@Patjemos enige wat mij lachwekkend lijkt is jouw reactie. Je kunt veel over dumfries zeggen maar hij past naar mijn inziens perfect in een aanvoerdersrol. En dan vervolgens met Hateboer komen, haha heerlijk! De tijd zal het uitwijzen en verwacht dat Koeman er wel een goede kijk op heeft, we gaan het meemaken! Hij heeft in ieder geval een beter overzicht dan 9 van de 10 backs anders maak je niet zoveel goals of assists

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren