Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsland wapent zich: ‘Ze hanteren een agressieve voetbalstijl’

Laatste update:

Duitsland is op het WK in Groep F ingedeeld bij Mexico, Zuid-Korea en Zweden, de bedwinger van het Nederlands elftal in de kwalificatiereeks. Bondscoach Joachim Löw van de regerend wereldkampioen noemt die teams ‘zeer interessante tegenstanders’.

“We willen in de groep de basis leggen voor een succesvolle titelprolongatie, dat is ons doel”, zo wordt Löw geciteerd door de Duitse media. Doelman Manuel Neuer gaat ervan uit dat de drie opponenten weinig verrassingen zullen hebben voor die Mannschaft: “Het zijn allemaal tegenstanders die ons niet onbekend zijn. Ik vind het ook wel fijn dat we weten wat we ongeveer kunnen verwachten.”

“Het zijn serieuze tegenstanders en het is ons doel om als eerste te eindigen in de groep. Mexico hanteert normaal gesproken een positief agressieve voetbalstijl en aan de Zweden kunnen we ons wel goed aanpassen. Maar aangezien ze Italië hebben uitgeschakeld, zullen wij Zweden zeker niet onderschatten. Zuid-Korea staat bekend om verzorgd spel”, besluit de doelman van Bayern München.

Denk jij dat Duitsland Groep F wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

De duitsers moeten toch relatief eenvoudig doorgaan. De strijd om plek 2 wordt wel heel interessant. Ben benieuwd.

1 december 2017 om 17:39

ik denk mexico

1 december 2017 om 18:08

Nou ik denk dat Mexico die gewoon pakt hoor. Zweden mag wel een slecht Italië uitgeschakeld hebben maar kwalitatief komen die echt tekort tegen een Duitsland of Mexico. Korea vind ik dan weer wat moeilijk in te schatten.

1 december 2017 om 17:50

Maar dat zou betekenen dat Brazilië er dit keer al in de achtste finale uit ligt. 😉

Hopen dat Joachim Lã¶w dit WK wel in bedwang kan houden en we niet meer van die smerige filmpjes tegen hoeven te komen op internet.. Ouwe smikkelbeer.

ON: Duitsland is naar mijn mening wel top favoriet. Ik gok Duitsland - Spanje / Belgiã« in de finale.

1 december 2017 om 18:11

Naar* jouw mening

1 december 2017 om 18:26

Excuses, aangepast!

1 december 2017 om 18:17

België in de finale? Ik vind ze een goed elftal hebben maar die vliegen er echt wel uit als ze tegen een Frankrijk of Brazilië moeten. Ik ben bang dat kwartfinale voor hun weer het eindstation wordt. Halve finale zou ik al zeer knap vinden. Ikzelf gok echt op Duitsland of Brazilië als kanshebbers, Frankrijk en Spanje daar achteraan.

1 december 2017 om 18:28

Frankrijk vind ik toch niet zo heel sterk, maar goed misschien heb je wel gelijk Belgiã« is dat ook niet perse, Frankrijk kan opeens enorm tegenvallen.. Laat me je geheugen opfrissen met EK 2016, Portugal - Frankrijk.

2 december 2017 om 12:32

Niet alleen Frankrijk was toen slecht. Ook Portugal. Was echt de slechtste finale die ik gezien heb.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren