Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitse media gaan in op transfer Blind en onthullen opmerkelijk type salaris

Laatste update:

Verschillende Duitse media hebben meer details prijsgegeven over de transfer van Daley Blind naar Bayern München. Donderdagavond maakte Bayern de transfer van Blind, wiens contract bij Ajax onlangs werd ontbonden, wereldkundig. Volgens BILD gaat de 32-jarige linksback in München een ‘zeer laag basissalaris’ verdienen.

“Het eerste contact tussen het management van Blind en Bayern vond plaats tussen Kerstmis en Oud & Nieuw”, schetst de toonaangevende Duitse krant. “Blind toonde direct grote interesse en kreeg een zeer prestatiegericht contract met een zeer laag basissalaris. Bayern had eigenlijk geen uitgaven gepland voor deze positie, dus het was duidelijk dat er geen enorme financiële bedragen konden worden uitgegeven.”

De komst van Blind naar Bayern hangt samen met de blessure van Lucas Hernández. De Franse linksback scheurde op het WK zijn kruisband en is daardoor voorlopig uit de roulatie. Volgens Kicker is de transfer daarom ook logisch te noemen. “Een Nederlands international die zijn vaste plek bij Ajax kwijt is. Een club die het zonder Lucas Hernández moet stellen, iemand die centraal en als back kan spelen. Met Blind en Bayern hebben twee partijen elkaar gezocht en gevonden”, schrijft het Duitse tijdschrift onder meer.

Kicker voegt daaraan toe dat Bayern op zoek was naar iemand die als centrale verdediger uit de voeten kan, maar ook iemand die linksback Alphonso Davies kan aflossen. “Blind is een ervaren linkspoot die niet veel risico neemt en goed in de passing is. Zijn zwakke punten zijn snelheid en koppen, maar zijn bondscoach Louis van Gaal wist dat net als voormalig Ajax-trainer Erik ten Hag te verdoezelen. Schreuder kon of wilde dit niet en daarom gingen ze uit elkaar.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, hier gaan ze bij Ajax wellicht nog wel spijt van krijgen…. Mooi dat ie in elk geval nog zo’n mooie kans krijgt en stap maakt.

6 januari 2023 om 08:59

Komt Van Gaal op jou over als iemand die spelers opstelt vanwege ‘papa’?

5 januari 2023 om 21:13

Nee joh, blind kon echt niet meer mee. Als je tegendoelpunten analyseert is blind bij heleboel direct betrokken

5 januari 2023 om 21:25

Het punt is vooral dat je niemand hebt die voetbal brengt van achteruit. Verdedigend was het niet zo best meer nee. Als ze nou een goede opvolger hadden was het allemaal iets beter te begrijpen geweest.

5 januari 2023 om 21:32

Blind heeft zeker schuld aan de meeste tegengoals maar qua organisatie klopt het voor geen meter bij Ajax, een betere trainer had het nooit zover laten komen.

5 januari 2023 om 22:11

Waarom doet iedereen alsof de linksback Ajax voetballend naar een hoog niveau brengt of moet brengen? Dan heb je als Ajax zijnde iets ook helemaal verprutst hoor

5 januari 2023 om 22:25

Emz, dat zou inderdaad niet zo moeten zijn. Punt is wel dat er bij Ajax altijd wel minimaal 1 speler achterin stond die de opbouw kon verzorgen. Na het vertrek van Martinez en Mazraoui was Blind de enige die dat nog in zich had en nu die allemaal weg zijn heb je helemaal niemand meer. Timber zou het kunnen misschien maar die heeft al genoeg aan zichzelf momenteel. En dan heb je gelijk dat Ajax dat helemaal verprutst heeft.

5 januari 2023 om 23:26

Goh Mike, misschien wil je hier een analyse geven die langer is dan twee zinnen. Laten we schappelijk zijn: geef ons 10 tegendoelpunten in de laatste 10 speelronden voor de WK-break waarin Blind direct betrokken is. En dan een echte analyse hè, met omschrijving van het hoe en waarom, graag.

5 januari 2023 om 23:53

Ik kan je zelfs van wk laten zien 🤪

6 januari 2023 om 09:37

Hier sluit ik me bij aan Dabor. Het was verdedigend erg slecht, maar qua opbouw voegde hij wel wat toe, al was het als wisselspeler. Ik ben vooral benieuwd of er nog een vervanger wordt aangetrokken, want met de blessures van Wijndal tot nu toe is de spoeling wel dun hoor

6 januari 2023 om 11:16

Dabor, ik ben het er niet mee eens dat Blind dat nog wel in zich had dit seizoen. Het is gewoon een beetje klaar met hem en je ziet hem werkelijk niets bijzonders doen. Een bal van 20m inspelen op de spits hoort echt niet in de categorie "bijzonder", maar veel Ajacieden zijn dat (helaas voor hen) wel gaan geloven.

Er is een hype gecreëerd rondom Blind dat hij een geweldige voetballer zou zijn (en nog steeds is). Sommigen doen alsof er een speler met het voetballende vermogen van Modric op linksback staat bij Ajax wat dus gewoon onzin is.

8 januari 2023 om 07:40

Precies,hij staat vaak aan de verkeerde kant te dekken,omdat hij te langzaam is als een aanvaller van positie wisselt

5 januari 2023 om 21:30

Niemand vind het vervelend dat hij vertrekt, het was ook al gewoon geruime tijd klaar met hem. Zelfs al zou hij straks bij Bayern de pannen van het dak spelen is het nog steeds mooi geweest in Amsterdam. Het gaat vooral om hoe zijn vertrek en het doorselecteren gemanaged is binnen Ajax, tekenend voor de (des)organisatie sinds het vertrek van Overmars.

5 januari 2023 om 22:11

Ik vind het heel vervelend en in een bepaalde mate stijlloos van Ajax. En als Ajax zijn oren naar Schreuder heeft laten hangen is dat bijna onvergeeflijk

5 januari 2023 om 23:06

@gaobear,

Vind het juist enorm kut dat Blind vertrekt bij Ajax, ik zie namelijk niemand die nu de opbouw gaat verzorgen vanaf achteruit. Het spel zal stroperig, saai en voorspelbaar worden.

5 januari 2023 om 23:15

Praat a.u.b. voor jezelf. Ik baal ervan dat hij weg is. Hij is achterin de enige die een bal naar voren durft en kan geven. Verdedigend is hij nooit de beste geweest, maar daarom stond hij ook altijd naast een 'breker'. Ajax heeft het na gelaten zo'n type verdediger te halen na het vertrek van Martinez. Dan had hij zeker nog van waarde kunnen zijn.

Achterin is iedereen drama momenteel, maar Blind is natuurlijk een makkelijk doelwit.

5 januari 2023 om 23:42

@Lunny en @D-Bergkamp, voetballend iets kunnen toevoegen en gemotiveerd zijn om voor het huidige Ajax (lees: onder Schreuder) te spelen zijn twee compleet verschillende dingen. Als je inderdaad geen passende vervanger voor Martinez kunt vinden, moet je eerlijk zijn en als Ajax zijnde andere oplossingen proberen te vinden en als Blind zijnde je geluk ergens anders beproeven. Ik heb hem ook lang om dezelfde redenen verdedigd, maar je kunt inmiddels toch niet anders constateren dan dat hij volledig door de mand viel in topwedstrijden dit seizoen? Wellicht dat ze het bij Bayern nog kunnen sugarcoaten, maar we moeten ook realistisch zijn dat we bij Ajax op het moment niet de luxe hebben om de gebreken van Blind op te vangen met topkwaliteit van andere spelers.

5 januari 2023 om 23:55

Je klinkt een beetje narcistisch als je je mening over iets verkondigd en je hebt het over "niemand vind.." Hou die oppervlakkige pappegaai onzin lekker bij je. Dat jij alleen op een simplistische manier spelers kan analyseren is jouw makke. Ik baal enorm dat ie weggaat, Ajax gaat die gast nog flink missen. Zeker met wat er nu staat.

6 januari 2023 om 00:25

Ajax wil van nature opbouwen van achteruit. Notabene een keeper van groot formaat werd afgewezen omdat hij niet voldoende mee kon voetballen. Nu heb je nul spelers achterin die kunnen opbouwen terwijl de organisatie onder Schreuder (en het noodgedwongen vertrek van Bogarde) dikke poep is.

Realiseer je ook dat Blind terug kwam naar Ajax, terwijl hij toen ook flink (nog meer) kon gaan cashen. Hij staat samen met Tadic voor de 'wederopstanding' van het huidige Ajax.
Blind ziet dat de club afglijdt en trekt zijn mond los, in combinatie met zijn contractclausaule maakt hem plots 4e keus, zou jij dan nog stralend naar je werk komen als je zo afgeserveerd wordt terwijl je zoveel voor de club hebt betekend? Los van dat alles is het logisch dat hij niet blij is als ie gepasseerd wordt. Tegelijkertijd zou men ook gaan janken als hij lachend op de bank zou gaan zitten. Dan zou hij topsportmentaliteit missen, mensen zoeken heus wel een vingertje om te wijzen.

Blind is een clublegende (en nee, niet omdat hij bij de beste voetballers hoort), hij verdient dit niet. Ook ik zie dat hij op z'n retour is, maar met de juiste aankopen en tactiek had hij nog van grote waarde kunnen zijn en had hij op een waardige manier afscheid kunnen nemen van de club. Gebrek aan kopkracht en snelheid heeft hij altijd gehad, dus dat is geen argument.

6 januari 2023 om 09:34

Nou Lunny, met Bassey heb je wel een breker in his gehaald alleen kan die jongen niet opbouwen. Als ik jullie comments moet geloven kan ook Timber niet opbouwen terwijl hij tegelijkertijd in Oranje moet spelen ivm zijn opbouwende kwaliteiten.

Ik snap dat je als Ajacied vindt dat hij door de voordeur had moeten vertrekken. Maar soms lopen dingen nou eenmaal zoals ze lopen. Ronaldo verdient ook een vertrek door de voordeur, maar zijn eigen gedrag heeft dat onmogelijk gemaakt.

6 januari 2023 om 09:39

@gaobear, ik vind dat wel vervelend hoor. Ja, hij moest een wisseplek krijgen en op de bank zitten, maar helemaal weg (en met name op deze manier) hoefde van mij zeker niet. Qua opbouw kon hij zeker nog wat toevoegen en bovendien is de spoeling op de linksback wel dun, zeker met de blessures van Wijndal. De manier waarop hij vertrekt maakt het dan nog extra zuur.

Ik gun 'm het beste wel bij Bayern, hoop dat hij daar nog eens zo nu en dan wat moois kan laten zien

6 januari 2023 om 10:08

@4fRedondo, ik zie de potentie bii Bassey, maar op dit moment is hij nog niet goed genoeg voor de basis (althans niet waar je naar wil streven). Ik denk zelfs dat hij kan groeien naar een opbouwende verdediger, want hij ziet het wel. De uitvoering is nog wat minder,
hij was dan ook de Schotse competitie gewend. Ook speelt hij ook op de plek van Blind, ik zie Blind namelijk niet als linksback.

Timber kan wel indribbelen, maar is compleet uit vorm en neemt ondanks dat te veel hooi op z'n vork. Verliest dan vaak de bal en sjokt vervolgens terug. Maakt dat zijn mede centrale verdediger er alleen voor staat. Is dat Blind dan ben je snel geklopt door zijn gebrek aan snelheid. Je hebt dus een breker naast Blind nodig, zodat Blind zich kan focussen op de opbouw.

5 januari 2023 om 21:35

Waar moet Ajax spijt van krijgen? Hij wilde toch zelf weg? Hij wilde niet op de bank zitten. Moet je hem dan met handboeien vast zetten? Ze hebben nog met hem mee gedacht ook. Contract is vanuit beide ontbonden. Volgens mij snappen velen dat nog steeds niet. Dit is vanuit Blind en Ajax gezien de beste optie en iedereen is blij.

5 januari 2023 om 21:53

Als je op de bank terecht komt vanwege je contract snap ik dat hij daar pissed over is. Je wordt niet opeens vierde keus. Verdedigend gezien prima dat hij op de bank terecht kwam, maar dan achter Wijndal en niet ook nog eens achter Baas en Rensch. Als dat het geval was had hij er ook wel iets beter mee om kunnen gaan denk ik. En is het een slechte eigenschap dat je geen wissel wilt zijn als topsporter? Ook kon je wel direct zien dat we helemaal niemand meer hebben die de opbouw van achteruit kan verzorgen, de laatste 4 niet en Alvarez daarvoor ook niet dus dan maak je het je zelf wel heel lastig als Ajax zijnde. Maar goed jij bent dan ook wel de grootste anti-Blind supporter die er is. Iets meer respect voor iemand die in al zijn jaren in het eerste bij Ajax kampioen is geworden is op zijn plaats wat mij betreft.

5 januari 2023 om 23:16

Neem niet de moeite. Soccerfan is niet voor reden vatbaar als het om Blind gaat. Hij zal zelfs nog alle wereldproblemen in zijn schoenen schuiven.

Als je met goede tegenargumenten komt reageert hij meestal niet.

6 januari 2023 om 09:19

Dat blijkt wel weer Lunny. Dat soort supporters kun je beter kwijt als rijk zijn.

6 januari 2023 om 10:09

Je ziet hem her en der alweer schandalen op Blind, maar hier schittert hij weer door afwezigheid.

6 januari 2023 om 15:39

@dabor

Iedereen snapt dat Blind pissed was dat ie op de bank kwam omdat Ajax niet wilde verlengen. Dit soort clausules werken niet, het geeft altijd gedonder want door de blessure van Wijndal speelde Blind al vaker dan verwacht.

Dit jaar was er echt veel kritiek op Blind, hij werd te traag. Tegenstanders stellen zich erop in. Moet je voorstellen hoe het dan over een jaar is, weer een jaartje ouder, nog ietjes trager.

Natuurlijk snap ik ook wel dat zijn hart probleem hiermee te maken heeft, maar Ajax moet ook aan zichzelf denken en als een andere speler beter is, dan zal die opgesteld horen te worden. Wat Blind ook in het verleden voor Ajax betekend heeft.

5 januari 2023 om 21:41

IDe reacties hierboven zijn beschamend. We zullen het zien zondag. Met Basey, Rensch en Wijndal/baas en een met de ziel onder de arm lopende Timber wordt het een stroperige opbouw zonder steekpasses. Ik gok op 4 uit 15 eind volgende week voor Schreuder.

6 januari 2023 om 08:55

Dat zal dan niet aan Blind liggen. Volgens mij zijn er van het huidige seizoen al 5 van de 14 wedstrijden niet gewonnen.
Blind is een prima passer en dat kan/mag gedeeltelijk je verdedigende kwaliteiten verbloemen, maar bij Blind is het te extreem geworden. Tegen Go Ahead, die 1-1... Ja sorry hoor, maar wat ben je dan aan het doen? Dat is dan een voorbeeld waarbij je gewoon tegen 2 dure verliespunten aanloopt. Hij sjokt achter zijn man aan (kan bijna niemand bijhouden), verdedigt heel passief en geeft vleugelspelers alle ruimte om mooie voorzetten de 16 in te geven. Martinez verbloemde heel veel.

5 januari 2023 om 22:01



Wellicht wel, maar misschien ook niet. Dat geldt ook voor jullie met de snelle verkoop van Gakpo voor 45-50 miljoen. Wellicht had je á la Antony ook wel tegen de 100 miljoen kunnen vangen als je langer gewacht had tot de zomer of deadlineday... Achteraf is alles gemakkelijk!

On: Blind heeft het geweldig gedaan, maar je zag dat hij het dit seizoen niet kon bolwerken. Kwam schromelijk snelheid en duelkracht te kort. Wellicht kwam het door de opdrachten van Schreuder of zijn nieuwe teamgenoten. Wellicht dat een nieuwe omgeving hem weer nieuwe inspiratie geeft, laten we dat vooral hopen, want hij verdient het. We gaan 'm volgen bij Munchen!

5 januari 2023 om 23:08

@fcbogarde,

De laatste zin in het artikel, ge-quote van Kicker, geeft in 1 zin precies duidelijk aan waarom Blind nu niet meer bij Ajax voetbalt:
"
Aldus Kicker:
"“blind is een ervaren linkspoot die niet veel risico neemt en goed in de passing is. Zijn zwakke punten zijn snelheid en koppen, maar zijn bondscoach Louis van Gaal wist dat net als voormalig Ajax-trainer Erik ten Hag te verdoezelen. Schreuder kon of wilde dit niet en daarom gingen ze uit elkaar.”

6 januari 2023 om 07:08

@ psvchampsMisch krijgen jullie dat ookWel met het in de winter verkopen van Gakpo 😉

6 januari 2023 om 15:28

Nee hoor, bij Ajax moest het volledige miljoenen salaris betaald worden en als hij nog wat meer zou spelen, kreeg hij tegen datzelfde miljoenen salaris automatisch een jaar verlenging.

Nu heeft Ajax de komende anderhalf jaar iets van zes a zeven miljoen euro bespaard. Daar kan je op de transfermarkt weer leuke dingen mee doen.

Ik wens je succes pik!

Eeeh, dat wist van Gaal ook niet te verdoezelen. Dat was duidelijk zichtbaar, dat hij die kwaliteiten niet had. Hoe lang ligt Hernandez eruit?

5 januari 2023 om 21:29

Ake ruimde veel op en dat deed hij goed, dus in dat opzicht deed van Gaal dat goed en zette hij dat goed neer. Hernandez heeft zijn kruisband afgescheurd, dus 6 tot 9 maand?

6 januari 2023 om 09:16

Desondanks zijn er toch wel een aantal tegendoelpunten op het WK ontstaan door de tekortkomingen van Blind. Aanvallend heeft hij niet laten zien waarvoor hij werd opgesteld.

Blijf het een idiote beslissing vinden dat Daley de kans kreeg boven Malacia.

6 januari 2023 om 10:06

Ik denk dat je op die positie zelfs Berghuis had kunnen opstellen. Brengt voetbal en kan evt vuil werk ook opknappen.

Het salaris is blijkbaar zo opmerkelijk dat het niet in het artikel wordt genoemd.

5 januari 2023 om 21:31

2 a 2,5 miljoen als ' jaarsalaris '

5 januari 2023 om 21:36

Ingewijden hebben het over 1 miljoen. Weet niet waar jij 2.5 vandaan haalt? Zou ook beetje gek zijn voor een 3e linksback of een 6e cv…

5 januari 2023 om 21:43

1 miljoen per jaar zeer laag noemen, apart...

5 januari 2023 om 21:44

2e linksback en 4e cv.

5 januari 2023 om 21:58

Dan zou ik als ik jou was, nog is even de loonlijst van een menig topclub erbij pakken. Je schrikt je rot als je die bedragen ziet . 1 Miljoen is daadwerkelijk laag voor een topclub als Bayern.

5 januari 2023 om 23:45

Voor Bayern is dat toch ook gewoon zeer laag?

6 januari 2023 om 08:08

Ik denk wat ImmerNeutraal bedoelt dat als je 1 miljoen per jaar laag gaat noemen dat het toch wel ergens goed mis is in de voetbalwereld. Dat wisten we al, maar het wordt maar weer bevestigd door dit soort uitspraken en wat jullie eigenlijk ook nog eens roepen.

6 januari 2023 om 09:28

@ Immerneutraal

Johannes Schenk verdiend €180.000 en Paul Wanner €80.000, beide nog geen minuut gemaakt en zijn jeugdspelers.

Daarna komt Josip Stanisic die €1.890.000 per jaar verdiend. Dus als je het zo bekijkt is dat inderdaad vrij weinig.

6 januari 2023 om 10:08

1 miljoen is laag als je bedenkt dat de basisspelers bij PSV en Ajax allemaal 1 miljoen + verdienen

6 januari 2023 om 15:28

Blind bij Ajax verdiende tegen de 4,5 miljoen euro bruto per jaar. Gewoon de hoofdprijs.

7 januari 2023 om 10:02

Precies dit ja, wat een onzin titel of artikel

Mooi . Opgeruimd staat netjes . Was zijn vader al een intrigant probeerde zijn zoon ook die positie te krijgen. Gelukkig hebben ze zelfkennis en opgerot staat netjes. Had hem misschien vergeven als hij Ajax want financieel had opgebracht. Lekker gratis weg en nog doen alsof hij Ajax alles gunt. Persoonlijke mening. Ben iets langer Ajaxied dan de Blind's en helaas misschien als voetballer 's goed ,maar achterbaks.

5 januari 2023 om 21:34

Leg eens uit, hoezo achterbaks? Blind heeft in de media nooit wat raars gezegd over Ajax. Wel heeft Blind 344 wedstrijden in Ajax 1 gespeeld en veel prijzen met de club gewonnen, een absolute Ajacied en clubman. Dat Schreuder hem zo aan de kant schuift en de jeugd ineens boven hem verkiest, tja , dan heb je maar 1 keus en dat is contract ontbinden. Blind hoorde bij Ajax tot de groot verdieners.

5 januari 2023 om 21:40

Blind heeft er een handje van alles naar iemand anders te schuiven. Na eigen fouten wijzen naar anderen, ploeggenoten in interview de schuld geven van zijn fout, in die insta post op een slimme wijze jezelf eigenlijk als slachtoffer neerzetten. Het ligt nooit aan hem. En schreuder deed dat met een reden. Blind gedroeg zich onprofessioneel maar blijkbaar vinden we dat in zijn geval allemaal ok. Als je het over clubman hebt dan komt het gedrag van Klaassen meer in de buurt van een clubman. Professioneel, baalt, maar geeft alles voor de club en zeurt niet.
De beste beslissing voor beide is genomen en nu kan ajax door zonder iemand die miept als hij gewisseld wordt en Blind kan lekker meehobbelen met Bayern en nog wat prijzen op zn CV zetten. Iedereen happy.

5 januari 2023 om 23:12

@soccerfan_1...

Je bandje loopt vast vriend... Begint op Japie Krekel te lijken..

Blind stond onder Koeman, Ten Hag en van Gaal altijd basis. Onder Mourinho bij United ook 54 wedstrijden gespeeld in 2 seizoenen en nu word hij naar Bayern Munchen gehaald. Zullen de drie (van de 5) nederlands beste trainers, the special one en Bayern Munchen er misschien iets meer van snappen dan Soccerfan?

Blind moet zichzelf op een gegeven moment verdedigen, omdat types zoals Japie en jij niet objectief kunnen kijken naar de cijfers en bijdragen.

5 januari 2023 om 23:49

Blind leidde onder Koeman 7 van de laatste 11 tegengoals in. Leuk dat Koeman hem opstelde, maar erg succesvol was het iig niet. Ook op het WK liep Blind verdedigend weer een aantal keer flink te schutteren. Zeker ook allemaal Schreuder zijn schuld?

6 januari 2023 om 10:44

@D-Bergkamp

Het is wel stuitend om te lezen hoeveel ajacieden zo in de verdediging schieten. Begint vormen aan te nemen van de Ronaldo fanboys die Ten Hag weg wilden hebben bij United want hij wist Ronaldo niet goed te gebruiken.

Los van dat Blind, wat mij betreft, al anderhalf jaar verdedigend echt niet meer kan, begon die, als je de media moet geloven, ook nog vervelend te doen als een coach het punt bereikt heeft dat de voetballende kwaliteiten die hij mee brengt (wat in mijn optiek ook echt wel meevalt) niet meer opwegen tegen de verdedigende misstappen.

Prestaties behaald in het verleden zijn geen garantie voor het heden. Dus al zijn statistieken en basisplaatsen zijn leuk, maar je kunt dat nooit als reden aanhalen om hem nu bij de club te houden/ in het elftal te zetten.

Wat mij betreft mag Blind tegen Gibraltar afscheid nemen met 100 interlands, en hoop hem daarna nooit meer in het oranje te zien.

5 januari 2023 om 21:51

Het is een hoop speculeren. Maar een ding is zeker: Blind heeft enorm veel voor Ajax betekend. Hij zorgde met Tadic voor de ommekeer. Zou wel zo eerlijk zijn om hem die credits te geven. Blind toonde niet in vorm onder Schreuder, maar wie van Ajax doet dat wel. Ik vind het niet fair om van Blind nu de zondebok te maken.

5 januari 2023 om 22:41

Schrijven is in elk geval niet je sterkste punt, of wel?

5 januari 2023 om 22:49

Je weet niet eens, hoe je Ajacied schrijft.

5 januari 2023 om 22:54

Kneus, als je zolang Ajaxied bent weet je wel hoe je het schrijft... Ajacied
Blij dat je toevoegt dat het je persoonlijke mening is,, ik vind persoonlijk dat deze nergens op slaat. Fijne avond

5 januari 2023 om 23:09

Dat ben ik persoonlijk erg met je eens

5 januari 2023 om 22:58

Het erge is dat je nog 18 likes ook krijgt. 1 ding is zeker, je bent geen Ajacied. Sowieso lijkt schrijven niet je sterkste punt.

5 januari 2023 om 22:58

Ik stond op het punt inhoudelijk te reageren totdat je begon over het al zo lang zijn van ‘ajaxied’

5 januari 2023 om 23:08

Ik gun hem alle goeds en terecht met dat onbekwame stuk verdriet als trainer, dat andere onbekwame stuk verdriet als directeur en nog velen van hetzelfde op het pluche. Dat doet Ajax schade, niet de Blindjes

Ondanks dat ik helemaal niets heb met Blind kan ik het enorm waarderen dat hij gaat voor een prestatie gericht salaris. Niets is mooier dan overtuigd zijn van je eigen kwaliteiten. Ik wens je dan ook alle succes.

5 januari 2023 om 21:32

Mv010. Ik denk dat die niet veel keus had? Het was dit of waarschijnlijk Antwerp waar het salaris ook niet astronomisch is? Als hij serieus denkt dat die van toegevoegde waarde gaat zijn bij een club als Bayern Munchen dan vind ik hem aardig naïef.

5 januari 2023 om 21:36

Hoezo naïef? Het team Bayern staat goed en hebben geen achterlijke coach zoals Ajax dat heeft. Onder ten Hag rendeerde Blind ook prima. Dat veel voetbalkijkers alleen kijken naar het verdedigende aspect is hun tekortkomingen. Of ga je nu zeggen dat alle coachen en clubs het mis hebben? Blind zal geen basis staan, maar wel zijn minuten pakken denk ik. Als je kijkt hoe Bayern onder Nagelsmann speelt, dan past Blind daar prima tussen.

5 januari 2023 om 21:48

Arends. Waarom denk jij dat Bayern hem geen volledig salaris geeft? Omdat zij in hem geen volwaardige selectiespeler zien. Dus als hij dan denkt dat die van toegevoegde waarde gaat zijn vind ik hem aardig naïef ja. En wat bedoel je met 'alle coaches en clubs'? Het gaat toch over de Blind van nu?

5 januari 2023 om 22:05

@ducktaildo. Je moet nou niet doen alsof Bayern een De Graafschap is. Beetje respect is wel op zijn plaatst. Zijn ook geen pannekoekenbakkers daar bij Bayern. Dus ja.

5 januari 2023 om 22:38

Ik denk dat hij wel degelijk veel keus had gehad als nog even gewacht had. Alleen zouden dat geen clubs zijn van het niveau Bayern. Hij haalt nu een lange neus naar Ajax en zijn supporters. Hij is het laatste half jaar al dan niet terecht volledig afgebrand en gaat nu voor een half jaar naar Bayern. Niet voor het geld want dan was hij wel ergens naar een zandbak gegaan, maar naar een Europese topclub.

5 januari 2023 om 22:59

Alsof het een keus uit twee kwaden is. Hij gaat voor 1 van de grootste clubs ter wereld spelen en heeft zijn schaapjes sowieso al jaren op het droge.

''.. maar ook iemand die linksback Alphonso Davies kan aflossen.'' Het contrast kan haast niet groter

De laatste zin is dodelijk voor Schreuder. Al wordt die nog gesteund door een behoorlijk stel zogenaamde kenners. Alfred moet iets van ze weten, want ik snap in de verste verte niet waarop dat is gebaseerd. Als dit de eerste club zou zijn waar hij kopje onder gaat, na een paar topprestaties elders, zou ik me nog een heel klein beetje in de Schreuder lovers kunnen vinden, maar hij heeft het, op het resultaat bij Club Brugge na, nergens waargemaakt. Overal met een zucht van verlichting weggestuurd. Zelfs bij Club Brugge. Voor wat betreft Blind: de tijd zal het leren of hij bij Bayern zich wel staande weet te houden. Want bij Ajax ging het om verschillende reden, niet meer. Dus een prima oplossing voor Blind. En veel morele schade voor Ajax. Maar die destructie is helemaal aan iedereen binnen Ajax te wijten. Geen leiderschap, geen zichtbaarheid, geen communicatie. Doodse stilte. Op een paar twitterberichtjes van Edje na. De wereld ingestuurd vanonder de tafel.

Ik lees toch zeker niet over het salaris heen?

@daei16. Jij hebt het over ingewijden die beweren dat het salaris van Blind 1 miljoen is. Wie zijn jou ingewijden ? Ik geloof er op voorhand geen donder van, Blind verdiende bij mijn weten bij Ajax plm. 4 miljoen. Dat bedrag is heel vaak in de Nederlandse pers gecommuniceerd. Maar wie heeft jou wijs gemaakt dat hij een salaris van 1 miljoen bij Bayern heeft geaccepteerd ?

@daei16. Jij hebt het over ingewijden die beweren dat het salaris van Blind 1 miljoen is. Wie zijn jou ingewijden ? Ik geloof er op voorhand geen donder van, Blind verdiende bij mijn weten bij Ajax plm. 4 miljoen. Dat bedrag is heel vaak in de Nederlandse pers gecommuniceerd. Maar wie heeft jou wijs gemaakt dat hij een salaris van 1 miljoen bij Bayern heeft geaccepteerd ?

Blind een ervaren linkspoot die niet veel risico neemt. Volgens mij neemt hij die wel in zijn passing

Voor de ingewijden
https://salarysport.com/nl/football/bundesliga/fc-bayern-m%C3%BCnchen/

Alleen al Oktoberfest meemaken met bayern is toch al geniaal!

6 januari 2023 om 15:32

Zijn contract loopt tot de zomer. Oktoberfest is, zoals de naam al zegt, het oogstfeest in oktober.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren