Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duits international: ‘Als Klopp belt, dan begin ik er wel over na te denken’

Laatste update:

De verwachting is dat Jonas Hector zaterdag in de interland tussen Duitsland en Engeland voor de elfde keer zijn opwachting maakt in de nationale ploeg van Duitsland. De linksachter speelt niet bij een absolute topclub, maar hij heeft het goed naar zijn zin bij 1. FC Köln. Hector geeft echter aan dat hij voor een club wellicht een uitzondering gaat maken.

/

De 25-jarige verdediger heeft in Keulen een verbintenis tot medio 2018 en voorlopig is hij niet van plan te vertrekken. Als manager Jürgen Klopp hem naar Liverpool probeert te halen, gaat hij echter serieus twijfelen. “Je moet je altijd afvragen of je klaar bent voor een volgende stap, maar op dit moment denk ik er niet over na”, zegt hij tegen Eurosport.

“Wat we moeten doen met 1. FC Köln is genoeg en dan komt er ook nog eens een EK aan.” Als Klopp belt, wordt hij wel week, zo geeft hij toe. “Dan begin ik er wel over na te denken”, klinkt het.

Jonas Hector zou een goede speler zijn voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Horn en Hector in een mooi pakketje kopen, blind doen. Deze 2 zouden Liverpool aanzienlijk sterker maken en kosten geen 50 miljoen.
Wellicht een speler als Ibe erbij betrekken om een jaartje te verhuren.

Zeer onderschattr speler. Vind hem een van de beste en compleetste linksback van Europa. Ik snap als Klopp hem wil hebben, maar bij Koln zit hij echt niet verkeerd.

Dit is een erg goede speler, hij zou denk ik goed bij Liverpool passen. Ik verwacht ook dat ze er relatief weinig gekd voor vragen, omdat hij bij een wat kleinere club speelt. Dit zou een uitstekende linksback zijn voor Liverpool.

25 maart 2016 om 20:02

Horn en Hector bij elkaar voor 18 miljoen ophalen, prima bedragen. Denk dat Koln daar wel ja tegen zegt

26 maart 2016 om 05:37

18 miljoen is te weinig, zelfs voor een club als Koln. Beiden nog (relatief) jonge spelers, kwaliteit en veel potentie. Denk dat liverpool met een som rond de 25 mil beter voor de dag komt

Meteen doen als Liverpool zijnde; relatief goedkoop en een zeer onderschatte verdediger.

Je ziet wel vaak dat als er bijvoorbeeld in dit geval Klopp als Duitser zijnde, dat er ook veel Duitser in verband worden gebracht met de huidige coach. Het kan zowel positief als negatief effect hebben. Maar dit valt me wel heel erg op. Net als met Pep en Thiago. En Wenger ook met de Fransmannen.

25 maart 2016 om 23:51

En wat te denken over Van Gaal & Koeman en de Nederlanders. Opeens waren er Nederlanders bij Man U en Southhampton. En elke goed spelende wordt gelijk gelinkt aan Man U of Southhampton.

26 maart 2016 om 01:42

Oftewel, iedere coach doet het. Niets opvallends.

26 maart 2016 om 13:20

Ja dat klopt ook.. Maarja het heeft zo zijn positieve als negatieve effect zoals ik hierboven had vermeld.

26 maart 2016 om 08:04

Thiago was voor Bayern een buitenkansje, Barcelona heeft echt liggen slapen met hem. Ik zou eerder een Alonso, Martinez en Benat noemen. Maar goed, dat houd je toch altijd. Vind het overigens wel zonde dat een Schweinsteiger en kroos vertrokken zijn onder hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren