Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Drievoudig winnaar CL is 'ongelukkig' en wil na half jaar weg uit België'

Laatste update:
/

Het lijkt erop dat Standard Luik na dit seizoen alweer afscheid moet nemen van Víctor Valdés. De doelman staat sinds januari op huurbasis onder contract bij de Belgische topclub, maar volgens El Mundo Deportivo heeft hij het alweer gezien bij de Rouches.

“Valdés' besluit staat vast. Hij wil Standard aan het einde van dit seizoen verlaten”, schrijft de Catalaanse sportkrant, die vanwege het verleden van Valdés bij Barcelona goed op de hoogte is van wat er speelt. “Hij is ongelukkig in België en wil volgend seizoen opnieuw aan de slag in een hoger aangeschreven competitie.”

De 34-jarige doelman staat nog tot eind juni onder contract bij Manchester United, maar zal daar vertrekken. De ex-international van Spanje kreeg het aan de stok met manager Louis van Gaal en raakte uit de gratie. Het is vooralsnog onduidelijk of er zich al clubs hebben gemeld voor de drievoudig winnaar van de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan beter helemaal stoppen, want hij zal nergens meer onbetwiste eerste keus zijn. Heeft een prachtige carrière gehad, dus zo erg is het niet om nu de handdoek te moeten gooien.

27 maart 2016 om 16:12

Gelukkig ben jij niet zijn zaakwaarnemer.

Hij kan zo aan de slag in de MLS of in Qatar/china zodat hij nog 5 jaar lang kan blijven cashen.

27 maart 2016 om 17:53

In China mogen vgm alleen Chinese keepers spelen dus dat valt al af

27 maart 2016 om 18:31

Wat is dat voor regel? Haha

27 maart 2016 om 22:50

Hij wil in een hoger aangeschreven competitie spelen zegt ie toch...

27 maart 2016 om 16:56

Valdes kan bij Besiktas gaan keepen.

27 maart 2016 om 17:36

Hij wil in een hoger aangeschreven competitie spelen, dan ga je niet naar Turkije.

27 maart 2016 om 17:54

Denk dat de Turkse competitie toch wel iets beter is dan de Belgische, en volgens mij verdien je daar ook wel een stuk beter

27 maart 2016 om 19:39

Nee thanks but no thanks. Niet dat Tolga en Boyko geweldige keepers zijn. Maar als je dan een keeper gaat halen met een hoge salaris, koop dan een goede keeper voor minimaal 10 mil en onder 30 jaar. Valdes heb ik trouwens nooit zo goed gevonden. Sterker nog, een aantal prijzen die barcelona in de geweldige jaren niet wist te innen is toe te schrijven aan de blunders van deze beste man naar mijn mening. Spaanse supercup 2013 bijv.

27 maart 2016 om 21:46

Helemaal eens met jou al zie ik Valdes wel op de een of andere manier naar Turkije gaan.

Keept vrij matig bij Standard.
Was natuurlijk even leuk om een naam met zo'n palmares te strikken maar denk dat ze er bij Standard ook niet rouwig om zullen zijn als ze na dit seizoen alweer afscheid moeten nemen van Valdes.

Jammer dat zo'n goede keeper zo moet eindigen. Waarom hebben ze bij barca Bravo en Ter Stegen gekocht en hebben ze hem laten gaan?

27 maart 2016 om 16:42

Omdat hij had besloten te vertrekken aan het einde van zn contract. Hij was volgens mij rond met monaco. Raakte toen zwaar geblesseerd en monaco zag ervan af.

27 maart 2016 om 17:07

Denk ook niet dat ze bij Barca er achteraf rouwig om zijn dat die twee kwamen voor Valdes. Hij is na zijn blessure toch nooit echt de oude geworden.

27 maart 2016 om 18:00

De laatste wedstrijd van hem was de wedstrijd waarin hij geblesseerd is geraakt daarna niet meer gespeeld. Dus volgende keer niet zo maar iets zeggen

28 maart 2016 om 00:34

Hij keept nu toch ook bij Standard. Daarom geeft hij ook aan dat Barca er ACHTERAF niet rouwig om zal zijn geweest.

27 maart 2016 om 19:18

@ Coenieee,

Barcelona wou zijn contract wel verlengen, maar Valdes wees het zelf af en hij leek zo goed als zeker naar AS Monaco te gaan, waar hij een goed salaris zou kunnen verdienen dankzij de belastingregels in Monaco, maar goen raakte Valdes ernstig geblesseerd, ging de transfer naar Monaco niet door, haalde Barcelona Bravo en ter Stegen binnen en uiteindelijk vertrok Valdes naar Manchester United, waar hij (wat te verwachten was met de Gea als concurrent) vrijwel nooit speelde en tot overmaat van ramp ook nog eens problemen kreeg met van Gaal.

28 maart 2016 om 12:31

Hij wou zelf vertrekken ! Zogenaamde een andere avontuur beleven , dat was geen goede keus van hem natuurlijk , verder brak hij zijn been in het einde van het seizoen toen die tijd ,ook wel pech gehad

Viel mij op bij de viering van de Belgische Beker dat hij niet vol mee ging in het feestgedruis van de selectie. Misschien ook om het feit dat hij grote prijzen heeft gewonnen en dat een Belgische Beker niet de hoogste prijs is uit zijn carriere. Maar kan ook best zijn dat hij inderdaad niet helemaal happy is in Luik.

valdes heeft in België nooit kunnen tonen dat hij nog echt een doelman is die echt wel op het hoogste niveau mee kan , zijn prestaties waren op een bepaald ogenblik zo slecht dat men bij Standard Luik eraan dacht om de 2e doelman te zetten , zo slecht was het dus , Valdes moet echt niet hoog van de toren blazen , daarvoor had hij echt wel te weinig niveau .

Valdes is nooit echte supertop geweest zoals een Casillas, Buffon en Cech. Relatief veel blunders en kon vooral uitblinken omdat hij bij het beste elftal ter wereld keepte. Kan me eigenlijk maar 2 supersaves herinneren van deze man

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren