Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Draxler neigt naar binnenlandse transfer in plaats van Juventus’

Laatste update:

De transfer van Julian Draxler naar Juventus is nog geen zekerheid. De jonge Duitse middenvelder staat in de serieuze belangstelling van de Serie A-winnaar en zou wel wat voelen voor de overstap, maar heimelijk heeft hij een voorkeur voor een binnenlandse transfer. Een overstap naar bijvoorbeeld VfL Wolfsburg ziet Draxler volgens de Duitse media wel zitten.

/

Bij VfL Wolfsburg kan nog wat gebeuren: men zegt steeds dat Ivan Perisic en Kevin De Bruyne niet verkocht worden, maar de praktijk kan anders uitwijzen. Bij een vertrek van een van beiden zou Draxler een optie zijn voor de vice-kampioen en dat vindt het talent van Schalke 04 een aantrekkelijke gedachte. Een nieuwe stap binnen de Bundesliga zou zijn voorkeur hebben boven het verlaten van de Duitse velden.

Zaakwaarnemer Roger Wittmann is al wel een tijdje in gesprek met Juventus en een transfer naar Turijn is ook nog niet uitgesloten. Het kan zo zijn dat VfL Wolfsburg toch niemand meer nodig heeft en in dat geval gaat Draxler graag naar la Vecchia Signora. Tot nu toe vraagt Schalke 04 dertig miljoen euro voor hem en heeft Juventus maximaal twintig miljoen euro geboden.

Een tussenstap in Duitsland zou verstandig zijn voor Julian Draxler

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe lovend de meeste Bundesliga volgers hier ook zijn over hem, hij heeft toch 2 jaar stilgestaan en was veelal geblesseerd afgelopen seizoen, ik zou het zeker niet erg vinden moest hij voor pakweg Wolfsburg kiezen.

Ik zie momenteel gewoon liefst dat Dybala op de 10 gaat spelen, deed dat in Argentinië ook al en kent dus die positie. Bovendien wisselde hij ook nogal eens af tussen de spits positie en de 10 positie bij Palermo, vooral wanneer Belotti erin kwam als diepe spits zakte hij weer in. Waarom zou je 35 miljoen geven aan het grootste aanvallende talent van de Seria A om hem dan niet afwisselend op de 10 en eventueel in de spits te laten spelen. Dybala heeft alles in huis, creatief, ongezien technisch, dribbelvaardig, goed schot, heerlijke steekbal, gewoon een kleine geniale voetballer.

Neen, een driehoek met Mandzukic, Morata en daarachter Dybala is wat ik wil zien.

24 juli 2015 om 10:29

En debruyne dan naar jullie zeker :-)

24 juli 2015 om 10:31

Haha onhaalbaar!

24 juli 2015 om 11:13

Precies, en mochten ze toch een #10 willen halen, dan graag Götze.

24 juli 2015 om 12:30

Het is ok geen geweldige speler.
Niet overdrijven.
Draxler kun je erbij hebben en niet meer.

Draxler moet geen tussenstap in Duitsland nemen. Op Bayern na is er geen club in Duitsland die echt de moeite waard is voor een stap voorwaarts. Naar Bayern zou zonde zijn van de Duitse competitie.

24 juli 2015 om 10:31

Wolfsburg is toch echt de moeite waard om als tussenstap te gebruiken als je bij Schalke speelt hoor. Zou het voor hem een heel slimme stap vinden, bij Juve speel je niet zomaar.

24 juli 2015 om 10:55

Draxler staat al 2 jaar stil in zijn ontwikkeling door de vele blessures helaas. Voor Bayern komt hij flink te kort, Wolfsburg zou een mooie kans voor hem kunnen zijn.

24 juli 2015 om 11:44

Euh na mijn weten is Schalke geen roer minder dan Wolfsburg. Groter achterban, groter stadion, veel betere jeugdopleiding, alleen heeft Schalke een mager jaar achter de rug. Daarvoor steenvast in de top 4 van Duitsland met elk jaar overwintering in de CL en zelfs een x de halve finales in 2011 bereikt. Als je naar de selectie kijkt scheelt het ook niet heel veel.

Benaglio of Fahrmann ik neig persoonlijk zelf meer naar Fahrmann
Rodriguez is natuurlijk wel beter dan Kolasinac/aogo
Centrum is aardig gelijk. Naldo is beter dan Nastastic/matip, maar Howedes ook weer dan Klose/knoche
Vieirinha kaar ik hoger in dan Uchida, maar schalke heeft een nieuwe RB gekocht genaamd Caicara, maar nog moeilijk te zeggen hoe goed die is
Gustavo is natuurlijk beter dan Goretzka/hoger
Maar een Geiss heb ik dan weer liever in me team dan Arnold/guivalogui
Schurrle of Draxler, geef mij maar Draxler, Schurrle nog niks gepresteerd bij Wolfsburg
Meyer of De Bruyne, hoeft geen uitleg denk ik
Farfan is weg bij Schalke, bij Wolfsburg speelt daar altijd Perisic/caliguri, maar de kans is vrij groot dat Shaqiri nog bij Schalke komt, die is niks minder dan een Perisic
Hunter of Dost, persoonlijk zal ik dan voor Hunter kiezen. Alhoewel Wolfsburg natuurlijk ook nog Kruse heeft, maar bij Schalke speelt er ook nog een Choupo-Moting.

De bank scheelt ook niet zo heel veel. Schalke heeft o.a. nog spelers als Uchida, Matip, Aogo, Neustadter, Hoger, Sane, Choupo-Moting er rondlopen en bij Wolfsburg spelen dan nog Kruse, Caliguri, Hunt, Guivalogui, Schafer, Klose, Trasch. Dus vind het makkelijk te zeggen dat Wolfsburg door 1 beter jaar dan Schalke, meteen als een stap vooruit gezien moet worden. Op Bayern na scheelt het tussen Dortmund, Gladbach, Leverkusen, Schalke en Wolfsburg nauwelijks qua niveauverschil vind ik.

24 juli 2015 om 11:50

Klose is heel degelijk, zelde geldt voor Nastasic.. Ik vind Naldo niet perse beter. Howedes is wel de beste verdediger binnen de 2 teams. Geis is top, maar die Arnold vind ik persoonlijk ook een geweldenaar.. beter dan Geis eigenlijk. Drax beter dan Schurr zeker.. Schurrle zit echt in een dip. Meyer en Sané zijn echt twee heerlijke spelers.. Ze moeten het spel nog meer naar hun toe trekken dan worden het echt toppers. De teams ontlopen elkaar niet veel, echter heeft wolfsburg meer discipline in het team en dat maakt het verschil denk ik.

24 juli 2015 om 12:28

ElPhenomeno je haalt mij de woorden uit de mond!

Als hij nu al twijfelt om naar het buitenland te gaan, ga dan maar naar Wolfsburg en stel de stap uit.
Blijf nog 2 jaar in Duitsland en ga met die ervaring naar Juventus als die club je nog wil.

Ik wil hem echt graag bij Juve zien heb hem jaren geleden al naar Juve gehaald met Fifa. Dit is niet realistisch, maar hij zou echt paren bij ons. Nu ik dit lees dat hij twijfelt? Blijf maar weg en richt je op Eriksen!

Sted..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren