Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dortmund leent zeventigvoudig international uit aan Fiorentina

Laatste update:

Jakub Blaszczykowski maakt het seizoen af bij Fiorentina. De rechtshalf wordt voor een bedrag van één miljoen euro gehuurd van Borussia Dortmund en in de overeenkomst is een optie tot koop van naar verluidt zes miljoen opgenomen.

/

De 29-jarige rechtsbuiten stond ook in de belangstelling van clubs als VfB Stuttgart, Schalke 04 en Everton, maar gaat dus aan de slag bij la Viola. Hij is er de opvolger van Joaquín, die op het punt staat om terug te keren bij Real Betis. De Spanjaard gaat Fiorentina naar verluidt twee miljoen euro opleveren.

Blaszczykowski, die bij Dortmund nog een contract heeft tot medio 2018, kwam in meer dan 250 officiële wedstrijden in dienst van de Duitsers tot 32 doelpunten en 52 assists. Hij speelde eerder voor Wisla Kraków en heeft zeventig interlands achter zijn naam staan.

Een geschikte club voor Jakub Blaszczykowski?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Precies de speler die mijn cluppie GS nog nodig heeft! Koopje ook nog!
Hij zal het naar mij inziens goed gaan doen bij Fiorentina.
Goede transfer!

Prachtaankoop voor Fiore zeg! Echt een goeie speler. Toen ik zijn verhaal las was ik trouwens erg onder de indruk, je moeder die net neergestoken is door je eigen vader vasthouden tot ze haar laatste adem uitblaast is heftig, en dat op je 10 jaar...

Ik hoop dat Kuba gaat vlammen bij Fiore, maar niet tegen ons graag haha.

31 augustus 2015 om 23:16

Hoop ik ook, dat verhaal raakte me ook echt diep. Alleen meer kon ik er niet over vinden. Weet je misschien meer erover?

1 september 2015 om 06:28

Kuba heeft een boek geschreven en daar word het o.a. In verteld, het boek heet gewoon "kuba" dus misschien dat je daar iets aan hebt

Afscheid van een speler die de hele opkomst van BVB meegemaakt heeft. Sonde dat ie vertrekt, maar logisch. Goeie versterking voor zijn nieuwe club!

Was toen in de succesjaren met Götze en lewandowski toch gewoon een basisspeler volgens mij. Kan echt wel voetballen dus. Goede aankoop van Fiore!

1 september 2015 om 01:01

Klopt, geweldige speler met pisczek en lewandowski... Toch 3 geweldige Poolse spelers.

Lijkt de best haalbare opvolger voor Joaquin. Wel zware blessures gehad (gescheurde kruisband in 2014), dat is altijd een klein risico. maar in principe gewoon goede aankoop.

Goede transfer voor fiorentina. Voor relatief weinig geld een goede speler en de tijd om hem een jaar lang te bekijken. Om daarna de keuze te hebben om hem definitef over te nemen voor een mooi bedrag

Goede aankoop. Hij is wel veel geblesseerd geweest, dus daar ligt wel een risico. Alleen wel teleurstellend dat ze geen nieuwe verdediger gaan halen, daar hadden ze nog wel een speler kunnen gebruiken. Tomovic en Roncaglia achterin is vragen om problemen.

Kuba is een prachtige aankoop voor la Viola! Alleen hoop ik zo erg dat hij met zo min mogelijk blessures te maken heeft. Het blijft toch een aardig gevoelige speler voor blessures. Als hij fit blijft zal hij zeker van toegevoegde waarde zijn voor la Viola!

Als je alleen maar nagaat wat voor goede spelers dit jaar naar de Serie A zijn gekomen, dan is dat om je vingers bij af tr likken haha!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren