Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dortmund huurt talent met bijzondere achternaam: ‘Wordt het bestverkochte shirt’

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Borussia Dortmund heeft donderdagmiddag de komst van Jermain Nischalke bekendgemaakt. De aanvaller sluit aan bij de Onder 23 van BVB en wordt voor een seizoen gehuurd van 1. FC Nürnberg. Nischalke heeft met zijn achternaam al een glimlach op de gezichten van vele supporters van Dortmund weten te toveren, gezien de rivaliteit met Schalke 04. ‘Is dit echt waar?’, ‘wat een geweldige naam’ en ‘dit wordt het bestverkochte shirt van Dortmund’, wordt er onder meer geschreven onder de aankondiging van de transfer op het Twitter-account van Dortmund.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zullen ze hem niet puur daarom gehuurd hebben? Misschien levert hij meer op met shirtverkoop dan dat hij ze kost qua huursom.

3 augustus 2023 om 16:06

Dat denk ik serieus ja. 20 jaar en alleen wedstrijden voor t tweede elftal van Nurnberg. Voor die jongen leuke ervaring en een speler voor het 2e elftal, en voor Dortmund een shirtverkoop en een 'meme' of hoe je het ook wil noemen

3 augustus 2023 om 16:08

Het feit dat hij ook gehuurd is ipv gekocht is ook save, zitten nergens aan vast, wie zal het zeggen.

3 augustus 2023 om 18:16

Shirtverkoop is echt een wassen neus hoor, verdien je niet enorm veel aan. De deal met de sponsor is het meest interessant vaak. Het is in Duitsland heel normaal om spelers te huren voor de ‘amateur’-teams.

3 augustus 2023 om 20:28

Er heerst echt een mythe over de inkomsten van shirtverkoop. Normaal gesproken houden de clubs maar zo’n 10 tot 15 procent over van de inkomsten van de shirtjes. Het grootste gedeelte gaat naar de shirtsponsor (adidas, nike) vandaar dat zij ook miljoenen betalen om de shirtsponsor van de club te worden. Misschien dat de inkomsten gaan stijgen waardoor je meer kan vragen in het volgende sponsorcontract maar dat een club een transfersom terugverdient of iets doet voor de shirtverkoop is in 99% van de gevallen onzin.

Moet bij dit soort namen altijd denken aan de centrale verdediger Kristian Kum, wat voor elke buitenlander logisch voor hilariteit zorgde.

3 augustus 2023 om 16:14

Ik krijg dus elke keer de slappe lach als ik Jizz Hornkamp zie. Als die ooit nog in een Engelstalig land gaat voetballen kunnen ze hun geluk niet op.

3 augustus 2023 om 16:24

Die is ook geweldig ja

3 augustus 2023 om 16:36

Vergeet ook Cock Jol niet, die heeft nog een tijdje in Engeland gezeten als assistent van Martin Jol als ik mij niet vergis

3 augustus 2023 om 16:58

Echt hè, zijn ouders hadden vast een hekel aan hun pasgeboren zoon. De ambtenaar had die naam nooit moeten goedkeuren.

Wat is 'Ni' in het Duits? Moet dat nicht zijn?
Het rugnummer 04 was leuker geweest.

3 augustus 2023 om 16:24

Ni (eigenlijk nie of niemals) betekent 'nooit'.

3 augustus 2023 om 16:35

Wel een kleine spelvout in zijn naam en op het shirt dus

3 augustus 2023 om 16:50

Letten op spelfouten om vervolgens zelf een kansloze "spelvout" te maken. Arme Berry.

3 augustus 2023 om 16:51

Klein ‘voutje’ 😜

3 augustus 2023 om 17:22

Ironie is jouw niet bekend....zelfs als het tussen aanhalingstekens staat

3 augustus 2023 om 20:15

Mogguh football_life. Ben je wakker? Arme football_life

Haha geweldig, dat shirt wordt een groot succes!

Ik zag alleen de bovenkant van de foto en dacht dat hij Dortmund heette haha.

3 augustus 2023 om 19:20

Ja! Dat dacht ik eerst ook! Ha ha.

Geweldig dit dit verzin je niet. #musthave

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren