Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dortmund en Everton grijpen mis: ‘Ze hadden eerder moeten komen’

Laatste update:

Andriy Yarmolenko gaat deze zomer geen transfer meer maken. De 25-jarige aanvaller werd genoemd bij clubs als Stoke City, Everton, Liverpool, Arsenal, Barcelona en Borussia Dortmund, maar blijft volgens voorzitter Igor Surkis in ieder geval tot de winterstop bij Dynamo Kiev voetballen.

/

Dortmund en Stoke brachten een formeel bod van twintig miljoen euro uit en ook Everton blijkt zich officieel in Oekraïne te hebben gemeld, zo vertelt Surkis maandag aan Velikiy Futbol: “Ik was tevreden over de aanbieding van Everton, de prijs klopte, en ik zou hem verkocht hebben als ze zich wat eerder in de transferperiode hadden gemeld. Maar ze begonnen pas vijf dagen geleden met onderhandelen. Ik ga Yarmolenko dan toch niet verkopen en Kiev in een sportieve crisis storten?”

“Waarom meldde Everton zich niet wat eerder? Toen ik Jeremain Lens aan Sunderland verkocht, had ik tenminste nog alle tijd om een vervanger te vinden en haalde ik uiteindelijk Derlis González van FC Basel. Stoke en Everton zijn goede teams en Yarmolenko zou daar misschien willen spelen, maar wij hebben hem nu meer dan ooit nodig. We maken een goede kans om een geweldig Champions League-seizoen mee te maken en dat is mij meer waard dat het incasseren van een transfersom”, aldus Surkis.

DynamoKiev, dat na zes speelronden aan kop gaat in eigen land, is in het miljoenenbal in Groep G ingedeeld bij Chelsea, FC Porto en Maccabi Tel Aviv. Dortmund hoeft overigens sowieso niet meer aan te kloppen bij Yarmolenko, geeft Surkis verder in het interview aan: “De Bundesliga is niet van het niveau van de speler. Hij gaat alleen naar een topclub in Spanje of Engeland.” Yarmolenko speelt sinds 2007 voor Kiev en heeft nog een contract tot de zomer van 2016.

'Andriy Yarmolenko moet niet naar de Bundesliga gaan'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vier uur later: "yarmolenko voor 50 miljoen euro naar United". Vind ik ook onbegrijpelijk, handel dan wat eerder met zijn allen als je weet dat je nog een speler nodig hebt en je niet meer hoeft te wachten tot iemand verkocht is. Op de deadline wordt altijd de hoofdprijs betaald.

31 augustus 2015 om 15:09

De deadline moet er zijn voordat alle competities beginnen zo simpel is het. Op de deadline day zijn de intenties er vast, maar standhouden is onmogelijk als je alle bedragen van tegenwoordig erbij neemt.

31 augustus 2015 om 15:11

Logisch toch, het seizoen is begonnen en spelers zijn nodig. Als je nog een speler wilt om je team te versterken dan betaal je de hoofdprijs want de transferperiode is al zo lang open.. kon je niet iemand eerder halen? Op de laatste dag is het altijd duur want dan heb je geen keuze meer. Je team speelt zo slecht dat er versterkingen moeten komen en dit ziet iedereen.

31 augustus 2015 om 15:14

Barcelona hahaha. De media verzint zoveel dingen. En idd vier uur later komt United met een bod. Vroeger als iemand zn contract verlengde dan was t zeker dat hij bij de club bleef. Nu is het de vraagprijs omhoog schieten

Stoke en Everton zijn toch verre van een topclub, ze spelen alleen in een grote competitie. Dortmund zal misschien wel weer voor de titel gaan spelen en zal Stoke en Everton naar mijn idee van de mat vegen. Dat hij de bundesliga geen topcompetitie vind, ala, maar dan zeggen "alleen naar topclubs" en dan deze twee ploegen noemen, dat is bijzonder.

31 augustus 2015 om 15:08

Dat is idd heel raar. Maar waarschijnlijk heeft deze Surkis door dat zelfs een Stoke tegenwoordig meer zal betalen dan een traditionele Duitse topclub als BVB.

Ongekend die clubs die vandaag nog een speler kopen. Seizoen is al lang en breed begonnen. Je zorgt toch voordat de competitie begint dat je selectie rond is? Precies vandaag dan nog handelen, hoe kom je erbij. Vorige week dachten ze denk ik nog: 'ah joh, we hebben nog een week'

Onbegrijpelijk

31 augustus 2015 om 15:07

Ik denk dat het bij veel clubs een gebrek aan inzicht is. Wij zijn wel goed genoeg met deze selectie.. oh.. nee toch niet.. Slechte start van het seizoen kan altijd wonderen verrichten qua inzicht bij beleidsbepalers. We gaan het toch stiekem niet redden, snel nog even de goudkist legen. Sneu, maar vaak voor andere clubs een hele grote inkomst.
Deze man zal Yarmolenko voor 40 gewoon verkopen en hij zal heus wel iemand op het oog ter vervanging hebben al. Dit is de prijs omhoog gooien. Voor 20 miljoen is het te laat, voor 40 kan het nog net

31 augustus 2015 om 15:11

Dat of voorafgaand aan het seizoen de hoop dat andere spelers opstaan en omhoog gaan in niveau waardoor je geen spelers meer hoeft aan te trekken. Met in je achterhoofd de wetenschap dat je altijd nog een paniekaankoop kunt doen :P

31 augustus 2015 om 15:34

Ja,dat is zeker waar. Maar vind het bijzonder dat ploegen een verwachting hebben dat een speler beter zal zijn dan het jaar ervoor, maar na 2 of 3 wedstrijden al ziet dat het niet zo is. Dan is je goede hoop niet geheel gegrond geweest. Kan je je toch een stuk goedkoper indekken door een tweede man erbij te halen.

Wow. Een zeer realistische benadering van een voorzitter. Dat is ook weer wat anders.

31 augustus 2015 om 20:15

Tot hij begon over het feit dat Dortmund niet van het niveau is en hij enkel naar topclubs in Engeland of Spanje gaat. Ondertussen hem wel willen verkopen aan Stoke of Everton. Dan ben je niet goed bij je hoofd.

31 augustus 2015 om 20:27

Hij zei niet dat Dortmund geen topploeg is he. Hij zei alleen dat de Bundesliga geen topcompetitie was, waar die overigens wel gelijk in heeft vind ik.

Natuurlijk weet hij ook wel dat Dortmund kwalitatief beter is dan Stoke en Everton. Het is alleen zo dat de twee laatstgenoemde clubs in een topcompetitie spelen. Dat is waar hij op doelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren