Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dolberg is dicht bij verhuur aan Hoffenheim, maar heeft ook andere opties’

Laatste update:

Kasper Dolberg gaat waarschijnlijk aan de slag bij TSG Hoffenheim, zo meldt Voetbal International. De kans is volgens het weekblad groot dat de bij Ajax uit de gratie geraakte spits verhuurd wordt aan de club van trainer Alfred Schreuder. De 21-jarige Deen heeft echter ook 'andere opties', die niet nader worden toegelicht.

Schreuder was het afgelopen seizoen assistent-trainer van Erik ten Hag bij Ajax en werkte dus al een jaar samen met Dolberg. Hoffenheim verkocht deze zomer spits Joelinton aan Newcastle United en zoekt naar een vervanger voor de Braziliaan. Zondag wacht voor Hoffe de eerste Bundesliga-wedstrijd van het seizoen tegen Eintracht Frankfurt.

Dolberg begon dit seizoen als basisspeler bij Ajax, maar verloor zijn plek in de pikorde aan Dusan Tadic en Klaas-Jan Huntelaar. Ten Hag ging vrijdag op de persconferentie in op de situatie van de Deen. "Kasper zit wel in een fase waarin hij elke week moet gaan spelen. We proberen hem iedere dag te verbeteren en dat zie je soms terug, maar het is nog niet stabiel en structureel genoeg", aldus de oefenmeester.

Ten Hag wilde niet ingaan op de interesse van Hoffenheim. "Daar kan ik geen antwoord op geven. Ik heb geen contact met de mensen van Hoffenheim", zei Ten Hag. Volgens Voetbal International zal Ajax geen vervanger aantrekken voor Dolberg, die afgelopen seizoen 11 doelpunten maakte in 25 competitiewedstrijden.

Zou een huurperiode bij TSG Hoffenheim goed zijn voor Kasper Dolberg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop voor Dolberg en Ajax dat hij bij een andere club een frisse start kan maken en zijn vorm weer gaat vinden.

16 augustus 2019 om 17:10

Die gozer heeft daar niks te zoeken. Voor mij ook een raadsel waarom der hammer transfer van Samassekou niet gemeld is.

Ik geloof nog steeds in Dolberg. Die jongen barst van het talent en laat dat ook zien tijdens de trainingen. Om de een of andere reden mist hij tijdens wedstrijden echter zelfvertrouwen en dat is dan aan zijn spel te zien. Daarom ben ik ervan overtuigd dat een verhuurperiode hem goed zal doen en we volgend jaar dan weer de oude Dolberg gaan zien.

16 augustus 2019 om 17:57

Een verhuurperiode zou hem inderdaad goed kunnen doen, maar dan niet aan Hoffenheim want daar zie ik hem met Kramaric ook geen basisplaats bemachtigen. Dan denk ik dat de kans bij Ajax nog groter is.

16 augustus 2019 om 20:54

Ik zie hem graag bij Heerenveen komen... Een plek waar spitsen vaak goed renderen en zelfvertrouwen opdoen. Hetzelfde niveau als lammers, daar hebben we verleden jaar ook veel plezier van gehad.

Wij zoeken nog een spits en houden van huren

16 augustus 2019 om 17:12

Zou overigens geen slechte spits zijn voor Feyenoord. Hopelijk vind hij of snel bij Ajax of een andere club zijn draai, ik heb nog steeds vertrouwen in zijn talent. Echt een fantastische speler als die in vorm is. Lijkt mij gewoon dat in een iets ander systeem hij het veel beter zou kunnen doen. Met een beetje vertrouwen komt Dolberg er wel!

16 augustus 2019 om 17:16

Natuurlijk kan dit niet, maar ik denk dat dit voor alle partijen het beste was geweest!
Zonder provocatie bedoelingen maar Feyenoord wordt natuurlijk nooit kampioen dus een concurrent is het niet (je helpt jezelf zelfs aan internationale punten want in je eigen voordeel is).
Voor Dolberg denk ik dat Feyenoord ideaal is omdat je bij Feyenoord meer ruimte krijgt en je volop steun krijgt van het publiek (natuurlijk hij wat minder omdat die van ajax is, maar zo is het legioen natuurlijk normaal gesproken wel). Ook vind ik dat Feyenoord de spits veeeeel meer zoekt dan Ajax, ik denk dat hij daar belangrijk wordt gemaakt en echt perfect zou passen, maarja gaat dus niet gebeuren.
Hoffenheim lijkt me ook ideaal voor een jaartje! Je kent de trainer al dus hoeft daar niet aan te wennen, daarnaast is de spits weg, dus weinig concurrentie (als er zo laat niet nog 1 wordt aangetrokken) en het is een club dat niet helemaal bovenaanspeslt dus weinig ruimte krijgt, maar wel een club dat de overhand heeft dus aanvallende intenties heeft. Ik als ajax fan en specifiek Dolberg fan ben in ieder geval blij dat die niet verkocht wordt want heb net een heel nieuw tenue'tje van hem gekocht😅.
Laten we hopen dat hij daar ze vorm weer hervind en als volgend jaar neres verkocht wordt, want dat gaat sowieso gebeuren, dat tadic naar de flank gaat en Dolberg de spits wordt in top vorm voor Ajax!!

16 augustus 2019 om 17:26

Btw voor Hoffenheim wel een groot risico en niet ideaal want een Dolberg in deze vorm voegt niks toe, als het een tijdje duurt voor die zijn vorm vind en aan het eind vind heb je maar een paar wedstrijdjes plezier van en geen waarde gecreëerd voor jezelf. Enige zou kunnen zijn dat hij in 1x excelleert, dat ze zo erg in zijn talent geloven en dat hun speelwijze helpt dat hij hoffenheim bij de hand neemt en ze naar een hogere plek op de ranglijst helpt/ze een jaar overbruggen om een perfecte spits te vinden.

16 augustus 2019 om 22:00

Met alle respect Terence, maar Dolberg voegt momenteel geen ene reet toe, ook niet aan Hoffenheim. Joelinton is richting Newcastle gegaan, maar was eigenlijk de tweede spits achter Kramaric. Dolberg speelt hem echt niet eruit. Vind hem ook niet bij Feyenoord passen, ondanks het sentiment. Vind het eigenlijk bijzonder dat Ajax hem nog steeds in dienst heeft. Ik durf zelfs te zeggen dat Dolberg Ajax punten heeft gekost, net als Vente dat bij Feyenoord heeft gedaan.

16 augustus 2019 om 17:27

En is een spits die makkelijk scoort in de Kuip😉

16 augustus 2019 om 17:30

Haha heerlijke zelfspot😂 zeldzaam mooi!

16 augustus 2019 om 17:43

Top reactie Dante... en volgens mij is dat met ene guidetti goed bevallen ooit!

16 augustus 2019 om 17:56

Tuurlijk zoeken jullie een spits, alleen dit is geen spits dit is de krantenbezorger van de buurt. Ik ken mensen uit de wijk die nog beter zijn dan deze clown, 1 hit wonder noemen ze dit 1 jaar redelijk gepresteerd maar daarna nooit meer wat laten zien.

16 augustus 2019 om 18:09

Dan hebben de mensen uit je wijk hun talenten niet goed benut zo te horen

16 augustus 2019 om 18:18

Die mensen waar jij op doelt, zouden als de wiedeweerga zich moeten melden bij Ajax. Die ziet namelijk ook iets in Dolberg.

16 augustus 2019 om 19:56

of de mensen uit mijn wijk hebben niet het N-DNA waardoor ze minder kansen krijgen

Dat zou een meesterzet zijn! Alfred krijgt deze jongen aan de praat zorgt dat hij 12 goals scoort in de Bundesliga en wij krijgen een serieuze killer terug! Dus Ajax louter en alleen verhuren dan gaan we in de toekomst nog veel plezier van hem krijgen!

Ik denk niet dat Ajax dit moet willen. Een verhuur is een prima optie, maar niet aan Hoffenheim want daar gaat hij ook banken. Dat kan je hem beter zelf houden.

BVB heeft door hun verkopen nog geld in het laatje. Goetze zit in laatste contractjasa en verlengt niet ivm salarisinkromping. Bvb zoekt nog een spits achter Alcacer. Dolberg lijkt me ideaal als spits voor Bvb met snelle technische spelers als Brandt, Reus, Sancho en Hazard om hem heen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren