Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doelwit van Ajax sluit niets uit: ‘Ze moeten me echt goed kunnen gebruiken’

Laatste update:

De kans is groot dat Mathias Jensen in de zomer de gelederen van FC Nordsjaelland verlaat. De 22-jarige middenvelder wordt door diverse clubs begeerd, onder meer door Ajax. Jensen sluit naar eigen zeggen niets uit, maar weet tegelijkertijd ook wat hij bij de nummer drie van het voorbije seizoen in Denemarken heeft.

“De transferwindow is pas net geopend en is nog heel lang open. Het is niet zo dat er ergens een contract klaarligt dat ik morgen moet ondertekenen. Helemaal niet.” Landgenoot en topscout John Steen Olsen is al geruime tijd zeer positief over de kwaliteiten en potentie van Jensen, die acht interlands voor Denemarken Onder-21 afwerkte en vorig jaar tot Talent van het Jaar in zijn vaderland werd uitgeroepen.

Ajax lijkt de favoriet in de strijd om de handtekening van Jensen. "Dat is een interessante optie, maar ik ben nu blij dat ik voor Nordsjaelland speel.” De middenvelder brak afgelopen seizoen definitief door bij de club. “Ik weet hoe het is om op de bank te zitten, dus ze moeten me wel echt goed kunnen gebruiken", benadrukt Jensen.

Jensen was afgelopen seizoen goed voor twaalf doelpunten in de Deense competitie. De middenvelder groeide bovendien uit tot captain, nadat Patrick Mtiliga zijn loopbaan beëindigde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zou goed zijn als Ajax weer een groot talent weet binnen te halen misschien die rechts achter er bij betrekken kan die weer fijn terug naar de Deense competitie

22 mei 2018 om 12:46

tuurlijkjoh, Kristensen heeft al 63 wedstrijden gespeeld bij Deense landskampioen op zn 20e. Wordt door heel denemarken gezien als 1 vd meest getalenteerde backs. En wij zijn in NL na een paar ongelukkige wedstrijden al gelijk overtuigd van dat ie niks kan.
Niet alleen de stransfers worden te snel gemaakt tegenwoordig, ook het afschieten!

Kan Ajax de jeugopleiding voortaan niet verplaatsen naar Denemarken? Even zonder gekheid de Deense spelers kiezen vaak voor de geleidelijke ontwikkeling en tonen altijd respect naar de huidige club. Iets waar veel spelers uhum Justin Kluivert nog veel van kan leren.

22 mei 2018 om 10:24

Waarom denkt iedereen te weten wat er tussen Kluivert en Ajax speelt? Volgens mij zit geen van ons bij de gesprekken.

22 mei 2018 om 10:36

Justin wordt vanaf zijn 8e levensjaar opgeleid door Ajax en hij wil nu niet zijn contract verlengen. Daarna heeft hij heel het jaar geroepen trots te zijn op Ajax en aangegeven te willen blijven. Nadat hij 5 ballen raak heeft getrapt en nog geen 3 goede wedstrijden achter elkaar heeft gespeeld vertrekt hij. Ik hoef niet meer te weten om mijn conclusies te trekken. Misschien zit het even niet mee maar dan nog verwacht ik meer respect richting de club die hem jarenlang heeft opgeleid.

22 mei 2018 om 11:04

Kan best zijn dat er iets speelt, maar breng dan niet van die bijzondere drogredenen naar buiten. ''ajax verlengt alleen om aan me te verdienen'' (no sh*t, Sherlock), ''voor mijn ontwikkeling moet ik Europees spelen'' (als jij zo goed bent, help je Ajax de voorrondes door), ''geld is niet belangrijk, ik wil mezelf ontwikkelen'' (hier heb je altijd speeltijd), ''ajax wisselt teveel van trainers'' (toevallig dit jaar).

Zoals Cruijffstadion ook al zegt; dan houdt hij Ajax ook nog eens bijna een jaar aan het lijntje door dan op het einde pas te roepen dat een verlenging er niet in zit. De beste knul heeft ontzettend vedette neigingen, terwijl hij net komt kijken.

Maar afijn; over deze Jensen om on-topic te blijven: Ajax is natuurlijk erg bekend voor Denen en ondanks interesse van andere clubs, zou het goed kunnen dat hij Ajax als goede opstap gaat gebruiken.

22 mei 2018 om 10:26

Denk dat Ajax beter zijn jeugdopleiding kan opdoeken. Kost alleen maar geld. Ajax koopt liever dan het vetrouwnt op de eigen opleiding. Jammer, dat was nu net de inzet van die revolutie. Het kiezen voor de opleiding.

22 mei 2018 om 10:32

Groot gelijk dat Ajax alleen de "buitencategorie" zoals De Ligt en Donny laat spelen in mijn ogen. Gasten als De Wit en Bergsma gaan alleen punten kosten, dus 10 keer liever Magallan en deze Jensen. Ajax dacht ook Sanchez op te kunnen vangen door Mitchell fucking Dijks terug te halen. Heeft Europees voetbal en een puntje of 8 gekost.

22 mei 2018 om 10:34

Nou de jeugdopleiding rendeert nog steeds uitstekend.

Kijk maar eens wie er afgelopen seizoen in het eerste hebben gespeeld; Veltman - De Ligt - Van de Beek - Kluivert - Mazraoui. Geen slechte score !

En dan welke spelers er recent zijn vertrokken.
Plus de jeugdige spelers die vroegtijdig zijn opgepikt; zoals een Redan.

22 mei 2018 om 10:35

Natuurlijk niet. Er zullen wat minder talenten door gaan breken doordat Ajax nu wat sneller een nieuwe speler gaat kopen. Maar er is nog steeds genoeg jeugd en een groot talent zal altijd goede kansen hebben bij Ajax. Voor talenten van het kaliber Dijks,Eiting, el Ghazi bijvoorbeeld zal het lastiger worden.

22 mei 2018 om 10:39

Als Ajax geen spelers koopt zitten mensen weer te janken dat er geen ervaring is en dat Ajax geen geld uitgeeft. Wat willen jullie nou dan????

22 mei 2018 om 10:41

Wat ze willen Riu? Misschien iets te hebbem om te klagen op Ajax .

22 mei 2018 om 10:41

Ik vraag me welke spelers er onder de Boer zijn gebracht van deze spelers, de laatste trainer die snapte waar het om draaide bij de Ajax opleding. Maar zelfs de Boer wordt vertketterd bij Ajax. Ajax is doodziek.

22 mei 2018 om 10:47

@willempie

Onzin, als Ajax zijn jeugdopleiding moet gaan ''opdoeken'' omdat het nieuwe spelers koopt, dan mag iedere voetbalclub zijn jeugdopleiding gaan schrappen.

Bij Ajax breken er elk seizoen nieuwe spelers door vanuit de eigen jeugd, dus het vertrouwen hebben ze toch zeker wel. Alleen kan je niet verwachten dat alle spelers die vertrekken worden opgevangen door spelers zonder ervaring en of slechts enkele wedstrijden hebben gespeeld op het hoogste niveau. In Amsterdam hebben ze het geld om versterking te halen op posities die in de jeugd niet klaar zijn voor een stap hogerop, daar is niets mis mee.

In het buitenland doen ze namelijk al jaren niet anders.

22 mei 2018 om 10:48

@zytto: Je vervangt je rechter centrale verdediger niet met een linksback. Woeber is gehaald om het vertrek van Sanchez op te vangen. Voor linksback hadden we Viergever, Sinkgraven en bij geval van nood Dijks. Drie man voor een positie zou genoeg moeten zijn. Helaas raakten Viergever en Sinkgraven langdurig geblesseerd en viel Dijks door de mand, ookal deed Dijks het in zijn eerste seizoen onder De Boer wel gewoon prima. Dat is gewoon pech hebben.

Contrast: PSV begint het seizoen zonder linksback, en zet daar rechtsback Brenet neer. Die blijft fit en ontwikkelt zich goed. Dat is mazzel hebben. Als Brenet door de mand was gevallen, of geblesseerd was geraakt, dan had PSV een gigantisch probleem gehad, en dan was Brands de gebeten hond. Soms hangt voetbal gewoon van toevalligheden aan elkaar.

22 mei 2018 om 10:50

De Boer wordt verketterd bij Ajax? Hahahahaha hou alsjeblieft op. Geloof mij maar dat voor 999 van de 1000 Ajax supporters Frank een held is.

22 mei 2018 om 10:53

@AStheReal nadat Sanchez verkocht werd ging Nick terug naar het centrum en stond Dijks linksback. We gingen van Veltman-Sanchez-De Ligt-Viergever naar Veltman-De Ligt-Viergever-Dijks, dus in principe werd Sanchez vervangen door Dijks, maar doordat Dijks fout op fout maakte werd hij er uiteindelijk uitgehaald, maar toen stonden we al 8 punten achter en speelden we geen Europees.

22 mei 2018 om 11:39

Zytto34 Ik hoop dat je gelijk hebt maar als ik ajaxshowtime lees dan lees ik iets heel anders. Daar wordt een hoop lelijks over de Boer gezegd, zelden iets positiefs.

22 mei 2018 om 11:43

Maar ik denk dat je je niet moet vergelijken met het buitenland. Daar is zoveel meer geld beschikbaar en zitten ze er niet mee, met een vreemdelingenlegioen. Ik zie het liefst voetballers uit Nederland en eigen jeugd. Goede van Oranje en als het niet voor Oranje is, dan toch zeker voor Marokko. Ook leuk! Idee was toch 1 x in de drie jaar kampioen worden en alleen aankopen doen als het echt een toegevoegde waarde heeft? Wat ik nu zie is het kopen om het kopen en hopen dat er wat handelswaar tussen zit. Vind het trouwens niet goed voor het NL voetbal. Dan heb ik meer respect voor AZ en Feyenoord die het veel dichter bij huis houden met leuke talenten. Toch gek, van der Sar en Overmars zitten er door de revolutie maar zijn vergetetn waar het over ging. Maar die 2 zijn hun positie aan het redden. Ten Hag moet kampioen volgend jaar anders is het over.

22 mei 2018 om 13:24

Dus ik mag geen vergelijking maken met het buitenland omdat daar meer geld beschikbaar is? Wat heeft dat er in godsnaam mee te maken. Ajax heeft toch ook geld genoeg, maar daar loop je wel om te zeuren..

Meer respect voor Feyenoord qua transferbeleid.. Omdat ze niet verder scouten dan de beelden op Fox Sports? Beetje een rare manier van meer bewondering hebben voor een club die spelers op haalt in Nederland die elk persoon met enig verstand van voetbal ook aan had kunnen wijzen, dan een club die wel jaren lang moeite doet om pareltjes te zoeken in het buitenland en dat vaak ook resulteert met succes.

22 mei 2018 om 12:11

Pas geleden was er ook een Deense speler die in het zelfde schuitje zat als wat Kluivert nu zit. Wilde ook niet verlengen of verlengen met een hoger salaris, wilde ook niet naar bepaalde clubs toe , toen Ajax daar mee aan kwam. Hij speelt nu bij Kopenhagen ....
Hoezo tonen alle Deense spelers respect naar hun club toe.
Ik krijg een beetje een Deju vu .......

22 mei 2018 om 12:14

Ze hebben ook over het algemeen lang niet de keuzes dat de Nederlandse talenten hebben. Nederlandse talenten hebben het voorbeeld dat ze uit een veel bekendere voetbal land komen. Ze kunnen zich verkopen als de nieuwe Sneijder, Robben of Van Persie.

En daarnaast, niemand geilt zo hard op Deense talenten als Ajax. Deze Mathias Jensen is dan wel een uitzondering, maar over het algemeen heeft Ajax geen Europese concurrentie als het gaat om het halen Deense talenten.

22 mei 2018 om 12:42

Eriksen, Fischer, Andersen en Boilesen werden begeerd door de complete europese top.
Maar nee, over het algemeen heeft Ajax geen Europese concurrentie met Deense talenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren