Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit zijn de speciale wedstrijden, hier heeft iedereen in Rotterdam op gewacht’

Laatste update:

Feyenoord speelt zondag in eigen huis tegen stadsgenoot Sparta. De laatste jaren speelde Feyenoord een Rotterdamse stadsderby tegen Excelsior, maar dat is volgens de kenners toch niet hetzelfde als een wedstrijd tegen Sparta.

/

“Hier heeft iedereen op zitten wachten in Rotterdam, vooral Sparta”, laat John de Wolf, in het verleden bij beide clubs actief, optekenen in De Telegraaf. “Het doet pijn als je Feyenoord tegen Excelsior ziet spelen en zelf in de Jupiler League zit. Dít zijn de speciale wedstrijden.”

Ed de Goey stapte over van Sparta naar Feyenoord en die stap werd hem niet in dank afgenomen. Destijds was Sparta echter nog een topclub. “ Natuurlijk wordt het dan even dreigend naar jou toe. Tegenwoordig zal dat makkelijker worden getolereerd en misschien wel gedaan. Blijft Sparta ook de komende vijf jaar in de Eredivisie, dan zal dat sentiment weer veel meer naar boven komen.”

Denk je dat Feyenoord wint van Sparta?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi hoor eindelijk weer de derby van Rotterdam. We zijn alle drie niet de beste van Nederland, maar wel de voetbal hoofdstad van Nederland met 3 clubs in de eredivisie.

2 december 2016 om 08:03

Voetbalhoofdstad en de beste supporters, het leven is mooi in rotterdam

2 december 2016 om 09:20

Nou nog wat meer prijzen, dan kan het leven helemaal niet meer stuk

Denk dat dit meer leeft bij de Spartanen dan bij Feyenoord.

Meeste Feyenoorders gunnen Sparta het beste. Ik hoopte zelf ook ieder jaar dat ze weer zouden promoveren. Dit niveau is waar een mooie traditie club als Spartathuis hoort.

Maar de wedstrijd is mooi! en Leuk om dit weer eens te spelen!

2 december 2016 om 09:46

Precies dit!
En Sparta een Topclub noemen misschien in een ver ver verleden. Subtopper in de tijd van OE AH @degoey

2 december 2016 om 14:36

Ik snap dat Sparte nog liever van Feyenoord wint dan omgekeerd maar het zou ook pijnlijkzijn voor Feyenoord om van het kleine broertje te verliezen. Ik ga ervan uit dat Feyenoord ook gebrand is om de derby te winnen en de koppositie vast te houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren