Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dirk Kuijt vindt ruim jaar na ontslag bij ADO nieuwe trainersklus

Laatste update:

Dirk Kuijt wordt de nieuwe trainer van Beerschot. Dat weet Het Laatste Nieuws op basis van 'een goede bron' te melden. Het wordt de eerste trainersklus voor Kuijt sinds november 2022, toen hij bij ADO Den Haag werd ontslagen. Eerder leek Kuijt nog op weg naar Apollon Limassol.

Beerschot, gedeeld koploper op het tweede niveau van België, moest vorige week onverhoopt afscheid nemen van trainer Andreas Wieland. Naar verluidt wilde de Oostenrijker terugkeren bij LASK Linz in zijn geboorteland.

Daardoor is er bij Beerschot een vacature vrijgekomen, die door niemand anders dan Kuijt moet worden ingevuld. De oud-aanvaller zat al sinds november 2022 zonder klus, toen hij aan de kant werd gezet na teleurstellende resultaten bij ADO.

Het nieuws is opvallend te noemen, daar Kuijt ruim twee weken geleden nog voor een Cypriotisch avontuur leek te staan. De 43-trainer oefenmeester zou samen met Roy Makaay aan de slag gaan bij Apollon Limassol.

Nu blijkt Kuijt toch naar de Zuiderburen te verkassen. Zijn opdracht is duidelijk: er moet promotie naar de Jupiler Pro League worden behaald.

De Katwijker zal het dan wel beter moeten doen dan in zijn tijd in Den Haag. In zeventien wedstrijden bij ADO pakte Kuijt slechts negentien punten.

Het was tot dusver Kuijts enige job als hoofdtrainer in het betaald voetbal. Voor ADO assisteerde hij bij zijn oude amateurclub Quick Boys en trainde hij de Onder 19 van Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk redt hij het daar wel👍🏾

Dit is fantastisch nieuws zo op het einde van het jaar.
Mijn favoriete trainer eindelijk weer aan de slag.
Dit kan haast niet anders dan een succes worden.

28 december 2023 om 07:45

Het is een onbegrijpelijke en onverantwoordelijke gok van Beerschot. In niets is gebleken dat in Kuijt een geschikte hoofdtrainer schuilt. Bovendien begreep ik juist van zn zaakwaarnemer Rob Jansen dat het de voorkeur had ergens als rechterhand van een ervaren trainer te fungeren. Dit is blind gokken wat Beerschot doet

28 december 2023 om 08:27

We praten hier over een 2e klasser. Lijkt me dan een stuk minder onbegrijpelijk en onverantwoord. Mooie kans voor Dirk!

28 december 2023 om 09:09

We spreken over een team dat kampioen wil spelen.

Onbegrijpelijke aanstelling.

28 december 2023 om 09:14

Is gewoon 2e niveau van België? ADO was toch ook een “2e klasser”

28 december 2023 om 13:54

@genieterr - Ik denk dat het voor elke club onbegrijpelijk is en zeker voor een club die wil promoveren. Niets tegen Kuijt hoor, maar veel zaken wijzen er toch wel op dat hij het vak nog lang niet in de vingers heeft. Dat je dan als club bij hem uitkomt, zegt wel wat over het gebrek aan kunde in de bestuurskamers. Als je Kuijt aanstelt als hoofdtrainer, doe je dat vooralsnog enkel en alleen om zijn carriere als profvoetballer.

29 december 2023 om 13:46

En dat is toch ook niet verkeerd. Heeft genoeg meegemaakt om aan spelers te verellen. Genoeg oud topvoetballers zijn zo begonnen op een veel hoger niveau dan kuijt nu doet.

Zou leuk zijn als Dirk Kuijt trainer van
Beerschot zal worden

28 december 2023 om 07:25

Dan komt hij Mark van Bommel geregeld tegen in de stad Antwerpen

28 december 2023 om 08:12

Die gaan Kuijt straks weer verkopen voordat de beer geschoten is.

Lijkt me te hoog gegrepen voor Dirk.

Oh oh ik vrees het ergste voor Beerschot. Ze zitten nu op promotiekoers maar ben benieuwd waar ze eind van dit seizoen staan onder Kuijt.

Als hij snel is kan hij nog mee op trainingskamp naar Turkije

Ik denk dat Kuijt een hoop geleerd heeft hoe het niet moet. Als speler groeide hij in niveau. Hoop voor hem dat die dat als trainer ook kan. Succes in België

Die zal wel strak staan van de spanning bij de eerste wedstrijd.

Nee waarom? Kampioenschap gaan we vergooien op deze manier

Een poosje assistent bij Quick Boys, een poosje trainer van Feyenoord -019, waar hij de nodige kritiek te verduren kreeg en uiteindelijk ook niet door schoof naar de afgesproken positie van hoofdtrainer en een volkomen mislukt avontuur in Den Haag. Zie daar het CV op basis waarvan Beerschot Kuyt aanstelt. Mocht de verwachte promotie aan het eind van het seizoen niet behaald worden dan mag het bestuur van Beerschot gerust eens goed in de spiegel kijken. Dat Kuyt ambitieus is weten we al even, maar dat zijn loopbaan als trainer tot op heden voor geen meter loopt ook. Ik was graag bij de vergadering van het bestuur van Beerschot geweest waarin de aanstelling van Kuyt werd besproken. Hebben zij iets gezien dat ik over het hoofd zie ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren