Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Die jongens vochten voor hun leven, voor contract en voor hun gezinnen’

Laatste update:
/

Colin Kazim-Richards begint ook in productief opzicht steeds meer van waarde te worden voor Feyenoord. De aanvaller maakte zondag in het uitduel met NAC Breda de enige treffer, 0-1, en verbeterde daarmee zijn persoonlijke record. Kazim-Richards beseft dat de driepunter in Breda van groot belang is voor de aspiraties van de club uit Rotterdam.

“Een paar jaar terug, zeiden de jongens, gaf Feyenoord dit soort duels ook nog wel eens weg”, vertelt Kazim-Richards in gesprek met De Telegraaf. “Nu hebben we drie punten. De slotfase was nog even lastig, Maar je ziet, na PSV-uit hebben we snel onze les geleerd.”

Kazim-Richards was onder de indruk van de inzet van NAC, dat drie dagen eerder tegen Excelsior in de KNVB Beker met 6-0 onderuit was gegaan. “Die jongens vochten voor hun leven, voor hun contract en voor hun gezinnen. Wij zijn niet gek, hè. Na hun nederlaag bij Excelsior kon je er donder op zeggen dat ze hun huid heel duur gingen verkopen.”

De zege van Feyenoord was verdiend

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 december 2014 om 09:09

Falkenburg pakt ook een aardig salaris daar in vergelijking tot wat hij bij Go Ahead kon krijgen. Dan is het raar dat er zo'n belabberd elftal op het veld staat. Die defensie kan echt niet, zo'n Van der Wegh kan er echt helemaal niks van.

Maar wel prachtig om die strijdlust gister te zien, en dan de reactie van het publiek. Dat was mooi om te zien. NAC mag ook nooit degraderen.

22 december 2014 om 11:01

Reactie van het NAC-publiek na de wedstrijd was inderdaad prachtig om te zien.

22 december 2014 om 09:22

Dit hoor ik vaker. Falkenburg verdient een betere club, Falkenburg zal wel spijt hebben. Het kan ook andersom zijn toch? Die Falkenburg bakt er werkelijk helemaal niets van in Breda.

NAC is helaas de slechtst voetballende ploeg vd eredivisie, behoorlijke spelersbegroting en toch zo'n mager team. Rutjes exit.

22 december 2014 om 11:43

Het probleem zit hem in het budget en oude contracten. Er is al jaren geen geld voor nieuwe spelers. Dat ze een degelijke begroting hebben zegt in dit geval weinig.

Respect voor nac/supporters hebben er toch alles aan gedaan om een punt te pakken , dit gun je de club niet en versterken moeten ze zeker ! Fernandez,de zeeuw en marcellis zouden goede vesterkingen zijn , daarbij misschien wat spelers huren zoals ritzmaier,achahbar,koch, duarte , ze komen er wel weer boverop !

NAC heeft een aardige begroting, maar een klein spelersbudget! Een van de smalste van de eredivisie. Dat blijkt ook wel, want ze hebben al 6 jaar geen speler meer gekocht. Groot gedeelte van de begroting zit hem in het opruimen van de lijken uit de kast.

Het zou ook geen typische Feyenoord wedstrijd zijn als de laatste 20 minuten niet super spannend zijn. Het is altijd maar je hart vasthouden en hopen dat ze de 3 punten weten binnen te halen. Als er maar één doelpunt verschil is weet je dat de tegenstander alles op alles gaat zetten in het slot van de wedstrijd, logisch natuurlijk, daarom was het jammer dat de voorsprong niet groter was.

Zeker niet de beste wedstrijd van Feyenoord, maar het resultaat is wat telt nu.. ik ben benieuwd hoe sommige clubs uit de winterstop gaan komen en wie er wel en niet weg gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren