Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Die belangstelling van Ajax was niet concreet, die van PEC wél’

Laatste update:

Jelle ten Rouwelaar werd eind augustus voor een dilemma gezet. De 33-jarige doelman van NAC Breda werd benaderd door PEC Zwolle, dat zijn eigen keeper Diederik Boer net had verkocht aan Ajax. Ten Rouwelaar had dus de kans naar Overijssel te vertrekken, maar luisterde naar zijn hart en besloot PEC ‘nee’ te verkopen. In Zwolle ging men vervolgens voor Warner Hahn en Ten Rouwelaar bleef gewoon in Breda.

/

Hij werd even aan het twijfelen gebracht door PEC, maar hakte vervolgens de knoop door. In Voetbal International zegt de routinier dat de Zwollenaren ook de enigen waren die hem serieus wilden aantrekken. “Die belangstelling van Ajax was niet concreet, die van PEC wél heel erg. Daar heb ik serieus over getwijfeld”, bekent Ten Rouwelaar in het weekblad. Zijn zaakwaarnemer zocht contact en legde hem de situatie voor.

“Een keer iets nieuws bij een club in ontwikkeling die aantrekkelijk voetbal speelt: daar heb ik mezelf wel een paar stevige vragen over gesteld”, legt de nestor van NAC uit. De keeperscarrousel draait volgens hem niet zo vaak en nu maakte hij er zelf deel van uit. De komende jaren blijft Ten Rouwelaar echter gewoon in Brabant. “Na deze keuze weet ik zo goed als zeker dat ik hier mijn carrière af ga sluiten”, zei hij vorige week al.

Jelle ten Rouwelaar heeft er goed aan gedaan, bij NAC te blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig die ten Rouwelaar. Blijft al jarenlang zijn club trouw terwijl hij best een stapje hogerop kan vind ik. Degelijke keeper, goede uitstraling. Soms een paar lompe foutjes, maar meestal solide genoeg om dat te doen vergeten. Mooi dat hij blijft.

11 september 2014 om 12:47

Ik vind vooral zijn penalty skills wel mooi om te zien, echter denk ik dat hij niet echt geschikt is voor een grotere club. Zeker niet voor een club als Ajax.

11 september 2014 om 12:57

Ja maar dat vind ik van Diederik Boer ook niet echt. Zelfs niets als 3de keeper. Ik snap gewoon niet waarom Ajax Boer gehaald heeft. Dan hadden ze beter Kenneth Vermeer moeten houden en niet naar Feyenoord moeten laten gaan.

Wel mooi van ten Rouwelaar NAC trouw is gebleven. Top mentaliteit heeft hij.

11 september 2014 om 13:11

Gaat lastig als Vermeer niet wil blijven. Vermeer heeft geen zin om zijn hele carriere 2e doelman bij Ajax te spelen.

11 september 2014 om 14:24

Ik denk dat Diederik Boer ook een investering is voor later, als staflid. Zal wel eens een goede trainer kunnen worden heb ik het idee. Weet niet of hij richting manager wilt of keepertrainer, zie wel een manager in hem.

11 september 2014 om 12:49

Ja vindt het brbr ook een goede keeper, maar brbr die lompe foutjes kunnen brbr soms wel fataal zijn.

En ik ben blij dat hij z'n club trouw is gebleven!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren