Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Advocaat doet oproep: ‘Ik moet de Playstation maar even laten staan’

Laatste update:

FC Utrecht boekte zaterdag een 0-2 overwinning tegen Heracles Almelo, waardoor een plek in de finale van de play-offs om Europees voetbal lonkt voor de Domstedelingen. Riechedly Bazoer beseft echter dat men moet oppassen voor onderschatting. "We weten heus wel dat het nog niet gespeeld is", zegt Bazoer in gesprek met De Telegraaf.

"Aan Ajax-Tottenham Hotspur en Liverpool-Barcelona (in de Champions League, red.) heb je kunnen zie hoe het voetbal in elkaar kan zitten. De return moeten we ingaan alsof we op nul beginnen", stelt de huurling, die geniet bij FC Utrecht. De middenvelder kende na zijn vertrek bij Ajax moeilijke periodes bij VfL Wolfsburg en FC Porto, maar onder Dick Advocaat lijkt Bazoer zijn oude vorm te hervinden.

De voormalig Ajacied voelt zich momenteel 'lekker'. “Het team draait goed en dan is het leuk voetballen. Alles valt een beetje op zijn plek bij ons. Ook als we schorsingen en blessures hebben, kunnen we dat opvangen”, zegt Bazoer, die erkent dat men veel wedstrijden moet spelen in een kort tijdsbestek. Dinsdag wacht de return tegen Heracles in De Galgenwaard.

“We moeten zo fit mogelijk zijn, want de wedstrijden volgen elkaar snel op”, beseft Bazoer. “De trainer zei afgelopen week: 'Iedereen goed zijn rust pakken en een extra dutje doen. De kinderen even opzij zetten en focussen op deze wedstrijden.' Ik heb geen kinderen, dus ik moet de Playstation maar even laten staan", aldus de middenvelder.

Verwacht jij dat FC Utrecht zich plaatst voor Europees voetbal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom dan, potje Fifa!

Tenzij je tot 5 uur in de ochtend aan het gamen bent, kan gamen voor velen toch ook een ontspannend iets zijn toch?

20 mei 2019 om 09:40

Denk dat het per persoon verschilt ik moet zeggen dat ik nu al 3 jaar niet meer game en voel mij sinds dien veel meer ontsnappen. Nou gamed ik ook niet tot 5 uur in de ochtend maar vooral gewoon s' avonds.

20 mei 2019 om 09:55

Gamen kan inderdaad nogal een verslavende werking hebben waardoor je veel langer speelt dan gepland. Voor sommige kan het ontspannend zijn, voor sommige is het een slechte invulling van de vrije tijd.

20 mei 2019 om 14:39

Als gamen zo verslavend op je werkt heb je gewoon geen zelfcontrole of verantwoordelijkheidsbesef als je je leven daardoor verstoort. Die instelling zal vast dan ook wel druipen in andere dagelijkse bezigheden. Denk niet dat het aan het gamen ligt op zich.

20 mei 2019 om 15:42

Nou maat ga jij alle verslavingen op die manier benaderen?

20 mei 2019 om 09:58

Er zijn mensen die gamen heel serieus nemen en ik denk dat voetballers die bij topclubs zijn opgeleid een grote wil hebben om te winnen. Het kan dan een simpel kaartspel of fifa zijn als de intesiteit te hoog oploopt is het niet meer ontspannen te noemen.

20 mei 2019 om 12:59

Fifa kan ook het tegenovergestelde effect hebben, vliegende controllers enzo

20 mei 2019 om 21:33

Een potje Weekend League (een gamemode in FIFA Ultimate Team) is voor de meeste toch wel het tegenovergestelde van ontspanning hahaha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren