Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dest blinkt uit bij Team USA; Álvarez trefzeker namens Mexico

Laatste update:

De Verenigde Staten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een ruime zege geboekt op Canada in de CONCACAF Nations League. In het Exploria Stadium in Orlando won het team van bondscoach Gregg Berhalter op overtuigende wijze met 4-1. Mexico ging op bezoek bij Panama en bleek een maatje te groot. Met Ajacied Edson Álvarez in de basis wonnen de Mexicanen met 0-3.

Verenigde Staten – Canada 4-1
De ogen in Orlando waren gericht op Ajax-verdediger Sergiño Dest, die voor het eerst in de basis verscheen nadat hij definitief bekendmaakte dat hij voor een loopbaan bij de Verenigde Staten kiest. Al in de tweede minuut stond de Ajacied aan de basis van de openingstreffer. Na een hoekschop vanaf de rechterflank wist hij de bal te verlengen naar de tweede paal, waar Jordan Morris in positie stond om de 1-0 te maken. Twintig minuten later speelde Dest opnieuw een belangrijke rol bij een doelpunt. Hij opende fraai op Morris, die met zijn voorzet Gyasi Zardes bediende: 2-0.

Nog voor rust liep Team USA nog verder weg van Canada. Het was Fulham-verdediger Tim Ream die met een afgemeten voorzet het hoofd van Aaron Long vond. De middenvelder van New York Red Bulls kopte zijn ploeg naar een comfortabele 3-0 voorsprong. Na rust deed Steven Vitoria wat terug namens de bezoekers, maar het slotakkoord was voor de thuisploeg. Vlak voor tijd dacht Zardes geen moment na toen hij de bal voor zijn voeten kreeg en de bal onhoudbaar binnen ramde. Dest maakte de negentig minuten vol en werd in blessuretijd onder begeleiding van een luid applaus naar de kant gehaald.

Panama – Mexico 0-3
Bij de Mexicaanse ploeg begon behalve Álvarez ook PSV-middenvelder Érick Gutiérrez vanuit de basis. Met de twee Eredivisie-spelers binnen de lijnen was Mexico de bovenliggende partij. Vroeg in de wedstrijd tekende Raúl Jiménez voor de 0-1, een stand die tot aan de zeventigste minuut bleef staan. Twintig minuten voor tijd was het Álvarez die de marge op twee bracht. Na een afgeslagen voorzet werd de bal opnieuw ingebracht door Jiménez, waarna Álvarez met een slimme hakbal de 0-2 maakte. Vlak voor tijd bepaalde Jiménez de eindstand vanaf elf meter op 0-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor beide spelers. Alvarez gewoon op het middenveld net zoals bij Ajax en dat is ook zijn officiële positie. En toch blijven mensen maar schreeuwen dat hij in de verdediging moet. Ook mooi dat Dest bij zijn officiële debuut gelijk zijn waarde laat zien voor Usa. Hij kan daar een grote worden.

16 november 2019 om 08:45

Het een sluit het ander toch niet uit? Bij Ajax wordt er meer gevraagd van een middenvelder dan een slot op de deur zijn, Alvarez komt voetballend gewoon te kort voor het middenveld van Ajax. Bij Mexico wordt daar waarschijnlijk minder om gevraagd.

16 november 2019 om 09:10

Alvarez heeft niks van een middenvelder. Daarbij is dat ook helemaal niet zijn officiële positie, hij heeft namelijk veel meer wedstrijden als centrale verdediger gespeeld dan op het middenveld. Alvarez brengt helemaal niks bij Ajax op het middenveld aan de bal. In Europa werkt het misschien dat je wat extra kracht hebt op het middenveld, in de Eredivsie speel je bewijs van spreke gewoon met een man minder. Hij vertraagd het spel gewoon vaker dan nodig is.

16 november 2019 om 09:19

Sorry, maar Alvarez hoort bij Ajax niet op het middenveld te staan. Hij is technisch minder onderlegd. Hij kan daar niet renderen zoals van een Ajax middenvelder wordt geacht. Het is voor Ajax een prima centrale verdediger die wellicht wel kan inschuiven. Laten we hopen we hopen dat hij zich wel als middenvelder kan ontwikkelen.

16 november 2019 om 09:34

@Gerard13 Laten we hopen dat Dest een grote wordt voor team USA. Dit is exact wat vd Sar hoopt. Na deze match mogelijk weer veel Amerikanen bij die Ajax social media gaan volgen en de content die voor VS gemaakt wordt. Mogelijk komen er nu meer bedrijven die iets met Dest/Ajax willen. Heerlijke tijden zo voor vd Sar.

16 november 2019 om 10:59

Van mij mag die op de bank, omdat hij voor een land kiest waar die niet is opgegroeid, opgeleid etc. Zet er maar een Nederlands talent neer, daar hebben we wellicht wat aan voor de toekomst.

Die paar verkochte Ajaxshirtjes in de vs kunnen me gestolen worden.

16 november 2019 om 11:08

Je denkt toch niet dat een simpele rechtsback die toevallig voor de VS heeft gekozen bedrijven aantrekt... Misschien inderdaad wat extra volgers, dat is met ieder land zo.

16 november 2019 om 11:54

Oh nee. Hij kiest voor een ander land, dus moeten we hem op de bank zetten.... Hou op hoor. Die jongen kreeg meer vertrouwen van Team USA dan van de KNVB. Begrijpelijk als je jarenlang niet wordt gezien door de trainers van Oranje en bij USA wel in de jeugd mocht spelen. Zullen we Ziyech anders ook maar gelijk op de bank pleuren?

16 november 2019 om 11:58

@lucaij, elk voetbaltalent dat geboren en getogen is in een bepaald land, en van dat land alle ondersteuning en medewerking heeft gekregen om zich tot een bovengemiddeld voetballer te ontwikkelen moet ten allen tijde voor de nationale ploeg van dat land kiezen. Doe je dat, om welke reden dan ook, niet dan ben je voor mij niet meer en niet minder dan een notoire landverrader. .

16 november 2019 om 12:00

Is ook niet heel gek aangezien hij nog niet heel lang geleden om rechtsbuiten speelde en gewoon niet goed genoeg was op die positie. Als hij geen rechtsback was geworden dan had hij het eerste van Ajax sowieso niet gehaald. Prima dat hij voor de VS heeft gekozen!

16 november 2019 om 12:04

@-NEC- simpele rechtsback? Je doet hem te kort. Hij kan samen met Pulisic de topspelers worden van team USA. Verder de Amerikanen zijn dol op zulke verhalen over vaderlandse liefde. Die jongen heeft goede uitstraling waar jongeren wat mee hebben. Door die "wat extra volgers" gaan bedrijven juist in actie komen.

16 november 2019 om 13:44

Hij heeft alle jeugdtoernooien in de VS doorlopen.

16 november 2019 om 10:04

Met Martinez erbij heb je te weinig voetbal op middenveld...zou Alvarez als stand in voor Martinez gebruiken of als extra slot in verdediging maar normaal gesproken is een middenveld met Martinez, van de Beek en Ziyech veel beter

16 november 2019 om 10:04

Met Martinez erbij heb je te weinig voetbal op middenveld...zou Alvarez als stand in voor Martinez gebruiken of als extra slot in verdediging maar normaal gesproken is een middenveld met Martinez, van de Beek en Ziyech veel beter

Wordt hier nu gesuggereerd dat die eerste assist van Dest een bedoelde was? Gun het hem wel van harte!

16 november 2019 om 08:58

Achja assist is een assist 😂

16 november 2019 om 09:26

Hahaha ja idd. Hoe belangrijk wil je iemand maken. Evenals bij die 2e goal: hij was heeeeel belangrijk omdat hij de voor-assist gaf. Het moet allemaal niet gekker worden hier.

16 november 2019 om 10:52

Nouja soms kan de voorassist gewoon het belangrijkst zijn bij een doelpunt.

Toch lekker dat je twee internationals hebt die belangrijk zijn voor hun nationale ploeg, die normaliter bij Ajax op de bank zitten.

16 november 2019 om 13:56

Klopt, echt super! We hebben echt een goede selectie, zowel kwalitatief als kwantitatief. Het zit heel erg goed in elkaar. Het is gewoon luxe om miljoenenaankopen, talenten of ervaren spelers als Alvarez, Marin, Huntelaar, Labyad, Traore, Gravenberch, Schuurs, Pierie, Scherpen, Mazraoui/Dest en soms zelfs Neres op de bank te hebben zitten. Ook van onze reserves kan je een uitstekende ploeg samenstellen voor de Eredivisie. PSV heeft echter hetzelfde. Ook die hebben veel kwaliteit op de bank, soms denk ik zelfs meer dan op het veld.

Maar onze edson kon toch niet voetballen?

Mooi om te zien dat de Ajacieden het ook bij hun land goed doen, hoop dest ook snel terug in de basis te zien! Hoewel mazroui het natuurlijk heerlijk deed tegen Chelsea heb ik toch een lichte voorkeur voor dest.

16 november 2019 om 12:03

Het is nog steeds geen fantastische voetballer nee. Daar doet een goal tegen Panama niks aan af. Bij Ajax wordt gewoon meer gevraagd van een middenvelder dan bij Mexico. Maar goed, hij is gehaald als CV van 15 miljoen en dan zou hij niet goed genoeg zijn om op die positie te spelen of überhaupt Veltman eruit te spelen op CV. Toch vreemd dat Ajax fans die juist voor het klassieke 4-3-3 systeem en aanvallend voetbal staan dan graag Alvarez op het middenveld zien. Zonder hem draait het 10x beter namelijk,.

Natuurlijk heeft ie die nummer 11 gezien. Op het moment dat hij komt inlopen weet ie precies dat de nummer 11 vrij komt. Geloof je het zelf.

Wat heb je als voetballer met een gezonde ambitie aan potjes tegen landen als Canada, Panama, Honduras, enzovoorts? Vind het nog steeds een vreemde keuze van Dest dat hij voor de USA gaat voetballen.

16 november 2019 om 13:11

Mag jij vinden maar jij hebt die keuze niet en kan niet zo goed voetballen als Dest. Hij heeft jaren in de vertegenwoordigde elftallen gespeeld en dus een band opgebouwd. En als hij ooit het EK speelt met USA dan speel je toch tegen de beste ploegen ter wereld? Daarnaast is USA in ontwikkeling. Voor Oranje kan het best zijn dat hij nooit opgeroepen wordt en dan speel je niet eens tegen Canada.

16 november 2019 om 13:32

Ek???

Dest kan zien naar een grote toekomst als je op 20e 1 van de vaste waardes bij Ajax bent geworden en Alvarez gaat nog verassen maar geef hem nog ff die tijd om zich aan te passen aan de speelstijl van Ajax die uniek en moeilijk is.

16 november 2019 om 13:58

Ja, maar andere clubs zien dat ook. Als die spelers goed presteren bij Ajax, zijn ze om die reden waarschijnlijk ook eerder in beeld bij andere clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren