Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Denk dat het heel lastig zal worden om Ronaldo nog eens terug te halen'

Laatste update:

Cristiano Ronaldo groeide bij Manchester United uit tot de sterspeler die hij nu is en de supporters van de Engelse grootmacht dromen er ongetwijfeld van dat de dribbelaar op een dag terugkeert op Old Trafford. Ook Sir Alex Ferguson heeft die wens, maar hij is realistisch: “Ik denk dat het heel lastig zal worden om Ronaldo nog eens terug te halen.”

/

De Schot blijft Ronaldo noemen als beste speler ter wereld, ondanks de concurrentie van de favoriet van velen Lionel Messi. Ronaldo maakte 118 doelpunten in 292 wedstrijden voor United, voordat hij voor een recordbedrag van om en nabij 93 miljoen euro naar Real Madrid verhuisde. Daar is de inmiddels 26-jarige aanvaller nu bezig aan zijn tweede seizoen.

“Hij heeft hier een geweldige tijd gehad, maar hij zit nu ook bij een grote club”, zei Ferguson. “We hebben zes jaar lang van hem kunnen genieten: hij kwam hier binnen als een jongen, maar vertrok als een volwassen man naar Real Madrid. Ik weet dat hij het naar zijn zin heeft in Spanje en hoewel het woensdag niet zijn beste wedstrijd was, blijft Ronaldo een geweldige speler.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Ronaldo vandaag als een grotere speler gezien zou worden als hij daar was gebleven. Zou toch wel wat prijzen gescheeld hebben waarin hij belangrijk was, ook al zou die waarschijnlijk nog steeds als achter Messi zijnde gezien worden. Maar dit is wel makkelijk achteraf gezegd allemaal, natuurlijk kon je dit in 2009 niet weten.

30 april 2011 om 15:36

ik weet het niet. Ronaldo leek in zijn laatste seizoen minder gemotiveerd om voor Man Utd te stralen. Dat kon je ook zien aan zijn statistieken: Hij ging van 49 wedstrijden en 42 goals (opvallend genoeg zijn dat dezelfde cijfers als hij dit jaar heeft) naar 53 wedstrijden en 26 goals.

Hij was al te veel bezig met zijn transfer naar Madrid, wat hij beter niet had moeten doen want dat koste hem nog bijna de gouden bal. Pas toen hij zijn droomtransfer had werd hij weer een doelpunten machine, dus ik denk niet dat blijven vij Man Utd goed voor hem was geweest.

Ik begin me er zo langzamerhand aan te ergeren dat Ferguson het alleen nog maar over Ronaldo kan hebben. Concentreer je op de spelers die je nu hebt, er valt nog meer uit te halen, uit een Nani of een Valencia. Maak hun de nieuwe Ronaldo..
Maar ga niet meer zeuren over de tijden dat Ronaldo er was enzovoort want daar heb je nu niks aan.

30 april 2011 om 10:23

Waarom denk je dat die spelers elk seizoen veel beter worden. Ferguson wil die spelers in deze fase geen druk opleggen!

@peedy14
Waarschijnlijk is er een journalist over begonnen tegen hem, dus hij begint er echt niet zelf over de hele tijd.

ON: Voor mij is Ronaldo nog steeds de beste speler ter wereld. Messi is een goede 2de. Ronaldo laat overal zien de beste te zijn. In Engeland en in Portugal en in Spanje samen met Messi. Messi heeft zich alleen bewezen bij Barcalona, wat laat Messi zien in het nationale elftal, bijzonder weinig. En zet Messi in de Premier League ik denk dat die het daar zeer lastig zou hebben. Bij Barca is die de beste speler, maar zou je hem ergens anders neer zetten zonder Iniesta en Xavi zal het allemaal wel mee vallen. Kortom Ronaldo is voor mij nog steeds de beste speler ter wereld!

30 april 2011 om 10:17

@markmanu
Dat Ronaldo de beste is is jou mening weet je maar je moet effe goed achter je oren krabben want Messi niemand kan messi kopen he hij is veels te duur voor clubss lijkt me logisch als je al bij de beste club zit dat je niet meer weg wilt. Bijvoorbeeld als C.ronaldo bij barca was opgeroeid dan was hij gwn in barcelona gebleven net als Messi dus jaa.
En over Portugal geval ik vind Ronaldo ook niet zo geweldig spelen zoals bij manchester united vroeger. Ik vind zelf gewoon dat Messi de nummer één van de wereld is.

30 april 2011 om 10:30

@markmanu
Wat heeft Ronaldo dan laten zien bij Portugal ?
Hij presteer niet niet bij Portugal hoor, Bij man U omdat hij ook met de beste spelers speelde, en bij Real Madrid ook.

30 april 2011 om 10:49

Wat laat Messi zien bij Argentinie dan? Argentinie heeft ook nog eens betere spelers tot de beschikking dan Portugal dus je argument dat Messi beter is omdat Ronaldo bij Portugal niks laat zien gaat niet op.

30 april 2011 om 11:36

Wat heeft Ronaldo laten zien bij Portugal?
Die gozer stond op zijn 19de in de finale van het ek2004.
Die gozer stond in de halve finale van het wk2006.
Een matige wk en gelijk staan er mensen die roepen dat Ronaldo niks heeft gepresteerd bij Portugal.

30 april 2011 om 14:00

@thereddevil

Die Markmanu zegt dat hij bij Portugal heeft gepresteerd, maar wat dan ?
En jij komt gelijk met Messi aan

@adizero
Messi heeft ook op een soortgelijke toernooi gestaan in de finale,(copa América 2007) maar verloor van Brazilië, dat is dan wel wat anders dan van Griekenland verliezen.

Waarom roepen mensen dan gelijk dat Messi niets heeft gepresteerd bij Argentinie ?
Messi heeft een wk onder 20 gewonnen en Olympische Zomerspelen.
Dat is nog beter dan wat Ronaldo heeft laten zien, maar toch zeggen sommigen dat Ronaldo presteert bij Portugal en Messi niet bij Argentinie.
En dat terwijl er 2 jaar verschil is tussen beide.

Ronaldo was een fenomeen in zijn laatste jaar. Geweldige aannames en een verrijking voor het Engelse voetbal, de enige voetballer in Engeland die zulke geweldige acties maakte met de bal.

Gelukkig heeft hij zich verbeterd in Madrid.

Ik blijf het een enorme fout vinden dat Ronaldo ooit is vertrokken bij Manchester.
Het was heel moedig en nobel van hem dat hij de drang had om zich om meerdere podia te bewijzen (wat hij nu ook gedaan heeft), maar je kan aan alles merken dat hij een koning van in Manchester, Ferguson leek alles voor hem over te hebben en dat allemaal liet hij achter om in Madrid weer opnieuw te beginnen.

Mss was de strijd Messi-ronaldo wel wat eerlijker verlopen als hij had besloten bij Manchester te blijven.

30 april 2011 om 14:12

Wat is er nu oneerlijk?

30 april 2011 om 14:31

Dat Ronaldo itt Messi 2 jaar geleden in een compleet nieuw elftal terecht kwam, in een nieuw competitie, in een nieuw alles.

Daar waar Messi al sinds het begin van zijn carriere op 1 pad zit, koos Ronaldo voor verschillende. En het idd zijn eigen keuze geweest, dat ontken ik ook nergens, maar ik vind dat hij wel wat langer bij Manchester had moeten blijven.

30 april 2011 om 14:40

Natuurlijk had Ronaldo bij Man Utd moeten blijven, dat is de grootste club van het moderne tijdperk en het is daar veel stabieler.

Voor de rest hoef jij je het niet zo aan te trekken, ik kan er niks aan doen maar het komt een beetje naar over.

Ook moeten we stoppen die 2 op een apart podium te zetten, alsof er geen andere spelers zijn van hetzelfde niveau.

100% Messi, de beste speler van de wereld! Ronaldo geweldige voetballer maar mist net dat extra wat Messi wel heeft om de beste van de wereld te zijn.

Ik vond het wel opmerkelijk dat hij bijna geen balverlies leed tegen Barca was een heel rustig. Ik snap Fergie zijn punt wel als we nu nog Ronaldo hadden dan zag ik de kansen tegen Barca 50/50 maar ik denk dat er in de zomer wel weer een nieuw talentje word gekocht.

30 april 2011 om 15:53

Ik denk dat Barcelona meer bang is voor Utd, dan Utd voor Barca. Bij Utd weet je gewoon niet wat je kan verwachten, behalve dat ze altijd tegen iedereen kunnen scoren en de 0 kunnen houden.

30 april 2011 om 16:33

Ik zie het grote probleem dat Messi gewoon niet te verdedigen is wat hij maar weer eens beweest tegen Madrid. Die speelde namelijk puur op de verdediging. Maar je hebt wel gelijk ik denk niet echt dat Barca graag tegen United wilt spelen. Maar ik denk toch echt dat dit Barca in vorm gewoon onverslaanbaar is.

30 april 2011 om 16:38

Wij wonnen zelfs van een Barca in vorm en ik had nog maar moeten zien of Barcelona door zou gaan als de scheids geen partij koos.

ik blijf het je zeggen Ronaldo in zijn United jaren de beste ter wereld was,nu is Messi met kop en schouder de beste van de wereld!

Eigenlijk moeten we blij zijn met de dicussie Messi-ronaldo. Het zijn gewoon de allerbeste spelers van dit moment. Ik kan zo 1,2,3 geen nummer 3 vinden. Ik vind persoonlijk Messi beter. Maar ik kan ook genieten van Ronaldo. Het mooie aan Messi is dat het een echte teamspeler is. Dat zie je te weinig bij Ronaldo. Dat wil niet zeggen dat ik Ferguson in deze helemaal gelijk geef. Ronaldo maakte Man Utd kampioen, meerdere jaren.

Voor onze Barca en Messi geile Nederlanders.

Het gaat over Ronaldo uit de mond van Alex Ferguson die nu nog steeds bij Manchester United de coach is.

Willen jullie de discussie tot deze 3 zaken beperken, die andere 2 worden hier niet genoemd en terecht !! Het is een belediging voor goede en slechte voetballers dat een acteur wordt vergeleken met voetballers en het ergste is dat sommigen hem de beste vinden.. of bedoelen jullie de beste acteur ?

Mooie woorden van Alex die bewezen heeft dat hij van jongens mannen kan maken die kunnen voetballen en bepalend kunnen zijn overal waar ze zijn, sommige zogenaamde toptrainers mogen daar wel een voorbeeld aan nemen.

Ronaldo, dat is een onderwerp waar SAF best veel over praat de laatste tijd. Hij zou hem wel erg missen. Ik hoop dat hij nog ooit terug gaat lijkt me wel mooi maar ben benieuwd voor hoeveel Real Madrid hem pas laat gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren