Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Del Bosque wenst Real succes: ‘Echt een van de absolute toptrainers’

Laatste update:
/

Vicente del Bosque kwam in zijn actieve loopbaan liefst veertien jaar uit voor Real Madrid en werkte er later de nodige jaren als interim- en hoofdtrainer. Hij bezorgde de club onder andere twee landstitels en twee Champions Leagues in zijn meest succesvolle periode, tussen 1999 en 2003. De bondscoach van Spanje hoorde maandag hoe Real Madrid aankondigde de samenwerking met Carlo Ancelotti te verbreken.

Na Del Bosque kwam Carlos Queiroz en vervolgens arriveerden er nog negen trainers, voordat Real Madrid in de zomer van 2013 in zee ging met Ancelotti. Nu is Rafael Benítez de grote favoriet om de taken van de Italiaan over te nemen en Del Bosque kreeg de vraag voorgelegd, of dat een juiste beslissing is. “Dat is niet aan mij om te beoordelen, of hij de goede man is. Maar hij is echt een van de absolute toptrainers in het voetbal”, reageerde hij.

Florentino Pérez, de man die alle macht in handen heeft in Madrid, was degene die Del Bosque wegstuurde en ook Ancelotti liet vertrekken. “Zowel persoonlijk als professioneel is Pérez een man die zijn voetafdruk heeft nagelaten in het Spaans voetbal. Ik kan echt niet zeggen of het nu verstandig was of niet om Ancelotti te ontslaan. Het is gewoon een zaak waar de club een beslissing over heeft genomen.”

Rafael Benítez aanstellen zou ... zijn van Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tjah ik zou het wel eens gezien willen hebben, als ze Del Bosque gehouden hadden. Dan hadden ze waarschijnlijk een stuk meer prijzen gehad.

27 mei 2015 om 10:49

Nee want daar is barca te goed voor geweest vind ik.
De waren de kaatste jaren echt onoverwinnelijk. En nu dit jaar ook weer

27 mei 2015 om 13:47

Barcelona van 2004 was niet de barca van nu.

Barcelona begonnpas 2007/2008 lekker te draaien. Daarvoor waren spelers als iniesta en xavi gewoon middelmatig en bankzitters.

Alleen echte barca fans weten dit.

Hele nette reactie van meneer. Zou denken dat er nog ergens diep nog iets zou willen rechtzetten maar hij heeft keurig gereageerd.

Was Del Bosque toendertijd ontslagen of opgestapt?

27 mei 2015 om 09:03

Hij was toentertijd weggestuurd omdat Florentino Perez vond dat hij onvoldoende uitstraling had voor een team als real Madrid in de galacticos tijd.

27 mei 2015 om 18:23

Yep, uitstraling is dus van belang, en dan komen ze nu met Benitez aan. Ik vind Benitez best een okeeë vent, die ietsjes meer krediet verdient dan hij krijgt (maar minder dan Ancelotti), maar hij ziet er natuurlijk gewoon uit als iemand die jou een waterbed wil verkopen of wel even een geloofwaardige belastingaangifte maakt van jouw dubieuze bonnetjesverzameling.

Dan ziet Del Bosque er tenminste nog uit alsof je in zijn authentieke restaurantje een overheerlijke paëlla kan komen eten.

27 mei 2015 om 09:03

Ontslagen.

27 mei 2015 om 11:51

ontslagen 3uur na dat hij laliga na binnen sleepte

Had liever Ancelotti gezien aankomend jaar. Anders nog liever Emery of Klopp in plaats van die arrogante Benitez, die er de laatste jaren toch niks van bakt

Vindt het toch raar dat perez totaal niet luistert naar de achterba, deze ziet het TOTAAL niet zitten in benitez. Real is geen volksclub met deze man aan het roer.

Als Real Madrid fan ben ik verbaasd dat Benitez als de ideale opvolger wordt beschouwd door Perez en co. Zijn prijzen kast is echt lachwekkend. Maar aan de andere kant, dit kan wel goed uitpakken. Als hij iedereen verbaast door goed te presteren dan snoert hij iedereen's monden. Ja dan zal iedereen wel gek zitten kijken. Ik denk dat Perez wel een goeie reden heeft om Benitez te kiezen ook al ben ik geen voorstander van zijn keuze..

Benitez gaat verrassen, geloof me. Lage verwachtingen, hij komt uit Madrid en kent de jeugdopleiding. En heeft geen lieverdjes omdat hij geen band heeft met de spelers. Gewoon lekker zo spelen, tenzij er betere aankopen komen.

Iker/ De Gea
Danila/Carvj
Pepe/Varane
Ramos
Marcelo
Modric
Kroos
James
Isco
Bale
Ronaldo
27 mei 2015 om 14:59

En jij denkt dat Benzema op de bank wilt gaan zitten?

27 mei 2015 om 15:12

Geen een speler wilt dat, maarja het is Real Madrid he

27 mei 2015 om 15:25

Ik weet niet of Ronaldo het fijn vindt om als spits te gaan spelen. Hij houdt van ruimte en als spits moet je juist in kleine ruimtes de doel vinden.

Zijn er nog betere alternatieven op benitez en klopp na?

Ben benieuwd als ze benitez daadwerkelijk gaan aanstellen. Hij kan natuurlijk iedereen verbazen, maar ik verwacht niet zo veel van hem. Bij Napoli vind ik dat hij het ook niet goed doet, rare opstellingen/wissels die hij doorvoert en de resultaten zijn ook niet om over naar huis te schrijven.

Klopp of Emery zou wellicht een van de beste opties geweest zijn voor Madrid als je het mij vraagt.

Het vertrek van Ancelotti kan ik als barça-fan zijnde alleen maar toejuichen, aangezien ik hem een echte toptrainer vind. Ben benieuwd wie er volgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren