Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Defoe en Vardy helpen Engeland verdiend langs voetbaldwerg

Laatste update:

In Groep F heeft Engeland gedaan wat het moest doen tegen Litouwen. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate had weinig te duchten van de voetbaldwerg en won overtuigend, al was de eindstand dat niet: 2-0. De doelpunten kwamen op naam van Jermain Defoe en diens vervanger Jamie Vardy. The Three Lions verstevigen hun koppositie op weg naar het WK in Rusland.

De bezoekers uit Litouwen hadden op Wembley maar een opdracht en dat was de schade beperken. Bondscoach Edgaras Jankauskas liet zijn team enorm inzakken en daardoor had Engeland moeite om tot grote kansen te komen. Toch werd de score na 21 minuten geopend. Raheem Sterling kwam er op de linkerflank doorheen, legde de bal terug in het strafschopgebied en bood Defoe een niet te missen kans: 1-0. De openingstreffer zorgde voor opluchting bij Engeland en rustig ging de thuisploeg op zoek naar de tweede. In die zoektocht kreeg het bijna de gelijkmaker om de oren. Op slag van rust ging Joe Hart in de fout, maar werd hij gered door John Stones, die de bal van de lijn haalde.

Na rust was het spelbeeld niet anders. Engeland deelde de lakens uit, maar het hoge temp om Litouwen kapot te spelen en de de scherpte bij de eindpass ontbrak. Met nog dertig minuten op de klok werd Defoe afgelost door Vardy en de spits van Leicester City had slechts zes minuten nodig om tot scoren te komen. Een snelle aanval kwam via Adam Lallana uiteindelijk in de voeten van Vardy terecht, die oog in oog met ADO Den Haag-doelman Ernestas Setkus niet faalde en beheerst de 2-0 op het scorebord zette.

In de slotfase kreeg Engeland goede mogelijkheden om de score verder uit te breiden. Marcus Rashford, Eric Dier en Alex Oxlade-Chamberlain hadden kansen op de 3-0, maar Setkus wist de schade verder te beperken. De drie punten blijven in Londen en Engeland koerst af op kwalificatie voor het WK. De volgende WK-kwalificatiewedstrijd staat op 10 juni op het programma, dan is Schotland de tegenstander in Glasgow.

Engeland plaatst zich rechtstreeks voor het WK in Rusland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik dit Engeland zo zie spelen ben ik bang dat het eindtoernooi weer een blamage word. Man man man wat een matige spelers hebben ze. Vardy is een miljoen keer diep gelopen en heeft misschien 1 keer een pass gehad puur omdat geen enkele speler de visie heeft om het te zien. En kan iemand mij vertellen waarom Oxlade wordt opgesteld? Ik snap dat hij snel kan rennen maar dat is het ook.

26 maart 2017 om 20:06

Je weet wel dat Vardy maar iets van een half uur heeft gespeeld en als invaller in het veld kwam? Of in ieder geval, ik maak uit jou reactie op dat je denkt dat Vardy heel de wedstrijd heeft gespeeld, terwijl hij ongeveer een half uur heeft gespeeld en Jermain Defoe, de andere doelpuntenmaker, kwam vervangen.

26 maart 2017 om 20:32

Dus omdat Vardy maar een half uur heeft gespeeld maakt het niet uit als de spelers in het veld te slecht zijn om zijn loopacties te zien? Je reactie slaat om heel eerlijk te zijn nergens op en heeft totaal geen relevantie ten opzichte van mijn eerste reactie.

26 maart 2017 om 20:49

Dat schrijf ik nergens. Dat maak jij ervan, maar aan jou stukje hierboven te zien denk/dacht ik dat jij dacht dat Vardy heel de wedstrijd speelde, terwijl hij maar 30 minuten heeft gespeeld. Dus vandaar, voor de rest had ik niks erop aan te merken.

26 maart 2017 om 20:08

En dat maakt het Nederlands elftal voor mij nog veel triester. Wij hebben toch niet een veel slechter elftal dan Engeland? En toch winnen die met speels gemak van zo'n tegenstander...

26 maart 2017 om 20:24

Hart>Zoet, Stones/Smalling>BMI/De Ligt/Hoedt, Rose/Walker>Karsdorp/Blind, Strootman>Dier, Wijnaldum gelijk aan Lallana, Rooney>Sneijder, Robben>Sterling, Vardy/Kane>De Jong/Dost. De Engelsen zijn geen wereldtop, maar hebben vrijwel overal meer getalenteerde spelers (met bakken meer potentie) lopen dan wij. Ook roept Southgate niet elke 3 interlands weer een half verschillende selectie bij elkaar. Nee, wij doen hier ruim voor onder.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar opzicht een nette en goede overwinning van Engeland. Dit moest Engeland natuurlijk wel winnen, want ze hebben veel meer kwaliteit en dat hebben ze gelukkig gedaan.

Toch blijf ik het bizar vinden dat Engeland op eindtoernooien echt nooit wat klaarspeelt, terwijl ze kwalitatief gezien zeker geen slechte spelers hebben en in de kwalificatierondes voor een WK of EK spelen ze altijd wel goed, terwijl ze op een WK of EK altijd gewoon slecht presteren.

Met de spelers die Engeland momenteel heeft, zou ik deze selectie samenstellen en dat is kwalitatief gezien zeker geen slechte selectie. Of in ieder geval: ze moeten daarmee zeker minimaal de poulefase van een EK of WK kunnen overleven:

Keepers: Joe Hart ( Torino ), Fraser Forster ( Southampton ) en Jack Butland ( Stoke City ).

Verdedigers: Kyle Walker ( Tottenham Hotspur ), Nathaniel Clyne ( Liverpool ), John Stones ( Manchester City ), Michael Keane ( Burnley ), Ben Gibson ( Middlesbrough ), Gary Cahill ( Chelsea ), Danny Rose ( Tottenham Hotspur ) en Ryan Bertrand ( Southampton ).

Middenvelders: Eric Dier ( Tottenham Hotspur ), Jordan Henderson ( Liverpool ), James Ward Prowse ( Southampton ), Wayne Rooney ( Manchester United ), Dele Alli ( Tottenham Hotspur ) en Adam Lallana ( Liverpool ).

Aanvallers: Michael Antonio ( West Ham United ), Theo Walcott ( Arsenal ), Harry Kane ( Tottenham Hotspur ), Jamie Vardy ( Leicester City ), Raheem Sterling ( Manchester City ) en Jesse Lingard ( Manchester United ).

Hart
Walker
Stones
Keane
Rose
Dier
Henderson
Walcott
Alli
Sterling
Kane
26 maart 2017 om 20:31

Hoezo geen Defoe? heeft toch 2x gescoord nu, altijd nog meer dan Jesse eeuwig talent Lingard

26 maart 2017 om 20:42

Jouw opstelling zou zich enorm blameren op het WK. Totaal geen creativiteit. enkel ren en spierbonken. Een zweden/albanie kan zo spelen omdat de tegenstander open speelt. Maar tegen england spelen bijna alle landen op de counter. Wie gaat dan de splijtende pass geven bij jou?

Ik zou zelf 433 spelen met de punt naar achter. Dier als slot op de deur en in balbezit 3-4-3 met dier als centrale man. De back moeten de hele wedstrijd blijven lopen net als de vleugels. Gelukkig heb je met clyne, rose, sterling, ali mensen die dat kunnen.

Wilshere en lallana als creatievelingen en bikkelaars. Forester zou ten alle tijde moeten keepen bij England. echt een ongeloofelijke keeper. Zou zo bij een topclub kunnen spelen in tegenstelling tot Hart

Forster
Clyne
Jones
Keane
Rose
Lallana
Dier
Wilshere
Alli
Kane
Sterling
26 maart 2017 om 21:02

Eindelijk iemand die ziet dat jones toch echt beter is dan stones op verdedigend vlak.

26 maart 2017 om 21:19

Engeland heeft keer op keer een prima selectie. Ze stellen echter ook keer op keer teleur met die op het oog prima selectie, dus ik denk dat hoge verwachtingen hebben op basis van de selectie die jij noemt (die niet heel veel verschilt met het afgelopen EK), niet echt op zijn plaats is.

27 maart 2017 om 07:41

Serieus, niks beters dan Lingard en Gibson. Dit zal laatsten worden in de groepsfase, u selecteert alleen maar op naam. Maar wie moet hier bijvoorbeeld zorgen voor de creativiteit? Walcott en Vardy zijn renpaarden, Sterling idemdito. Ik had toch liever Defoe dan Vardy, die is niet snel, maar toch wel een pure afmaker en ervaren. Zijn ervaring kan dan ook van groot belang zijn op een eindtoernooi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren