Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Definitief zwarte rook: Erik ten Hag blokkeert transfer bij United

Laatste update:

Harry Maguire verkast deze zomer definitief niet naar West Ham United. Dat meldt David Ornstein van The Athletic dinsdagavond. De dertigjarige verdediger van Manchester United wilde naar verluidt 8,2 miljoen euro meekrijgen van de club om het salaris dat hij zou mislopen te compenseren, maar kon geen akkoord bereiken met the Red Devils. Daarnaast wil Erik ten Hag zijn ex-aanvoerder helemaal niet kwijt.

Zo had United binnen twee weken een vervanger moeten strikken en die tijd vindt de club te kort, zo klinkt het. Ten Hag ziet Maguire als een belangrijke speler in de selectie en wil dat hij voor zijn kans gaat op Old Trafford. Dat is opvallend, aangezien de club het bod van West Ham ter waarde van 35 miljoen euro vorige week accepteerde. Bronnen dicht bij Maguire geven aan dat hij zelf geen akkoord bereikte met the Hammers en dat hij ook niet heeft gesproken met manager David Moyes.

Fabrizio Romano voegt toe dat de 57-voudig international ‘van United houdt’ en dat hij denkt dat hij dit seizoen genoeg kansen krijgt om speelminuten te maken. Maandagavond zat de mandekker nog negentig minuten op de bank tegen Wolverhampton Wanderers (1-0) en zag hij hoe Victor Lindelöf de voorkeur kreeg om Lisandro Martínez in de rust te vervangen. “Hij moet vechten voor zijn plek”, zei Ten Hag voor dat duel over Maguire. “Hij heeft de kwaliteiten om de eerste keus te zijn in het hart van de defensie.”

“Hij is de beste verdediger bij de nationale ploeg van Engeland, dus waarom zou hij niet de beste verdediger voor ons kunnen zijn? Harry moet het bewijzen." Maguire werd in de zomer van 2019 voor liefst 87 miljoen euro overgenomen van Leicester City, maar wist nooit een onuitwisbare indruk te maken in Manchester. Deze zomer raakte hij zijn aanvoerdersband ook nog eens kwijt. Bruno Fernandes is nu de captain van United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja dan kan je er hem inderdaad beter bij houden.

15 augustus 2023 om 21:09

Zulke dingen zei hij ook over Ronaldo en de Gea. Ten Hag laat zijn spelers nooit publiekelijk vallen.
Daarbij os jet gewoon gelul dat ten Hag hem helemaal niet wil laten gaan. Dat is te merken aan het ontnemen van de aanvoerdersband en de goedkeuring van de transfer. Daarbij is juist kamp Maguire die moeilijk doet om het.mislooende salaris te ontvangen. Hiermee maakt hij geen vrienden bij United en zeker niet bij de fans. Buiten Engeland werd hij deze oefenperiode al uitgefloten, laat staan straks in eigen stadion. Gewoon opzouten, je bent niet goed genoeg en kies voor je carrière. Onder ten Hag ga je niet veel spelen. Zelfs Evans zal meer spelen dan hem.

15 augustus 2023 om 21:19

Maguire staat in zijn recht het misgelopen salaris te vragen. Wat jij zegt is, sodemieter op en neem maar genoegen met minder salaris dan je nu contractueel bij ons zou verdienen. En dan denken dat dit normaal is haha.
Maguire wil best gaan, maar compenseer dat laatste stukje salaris. Anders blijft hij gewoon

15 augustus 2023 om 21:19

Het is United haar eigen fout geweest om zo'n matige verdediger ruim twee ton per week te betalen. Krankzinnig als je er even bij stilstaat. Geef hem gewoon die miljoenen mee en je krijgt alsnog een transferbedrag binnen plus je bespaart zijn loon.

15 augustus 2023 om 21:34

Prima...dat moet Maguire zelf weten. Wat ik daarvoor al schrijf, want daar heb jij het dan weer niet over, dan gooit hij de rest van zijn carrière weg en kans op meer te gaan met de Engelse ploeg wordt heel klein. Daarbij maakt hij zich niet geliefd in Manchester.

Misschien dat Unifed hem de helft mee wilt geven maar Maguire daar (nog) niet mee akkoord gegaan.

15 augustus 2023 om 21:36

@El Feno...Je bespaart zijn loon??? Wat zeg je nou toch, het gaat toch juist om zijn resterende loon dat hij graag wilt ontvangen. Dus je bespaart helemaal geen loon.Dat transfer bedrag valt dan hooguit stuk lager uit min die miljoen die Maguire nog wilt ontvangen, dus is imo ook die transfersom te laag.

15 augustus 2023 om 22:21

Je bespaart de helft van zijn loon, aangezien West Ham de andere helft betaald. Dat is beter dan dat die zijn contract gaat uitzitten. En geloof mij, er is geen club op aarde die zijn loon volledig zal willen overnemen.

16 augustus 2023 om 12:14

Saoudi's misschien

Haha ik begin echt te denken dat ik er helemaal geen kijk meer op heb, hoeveel goede wedstrijden heeft Maguire in het tenue van United gespeeld? Als je hem kan lozen doe je dat toch gewoon?

15 augustus 2023 om 20:54

Niet als je dan ook nog 8,2 miljoen moet meegeven en dan waarschijnlijk niet genoeg geld hebt voor een fatsoenlijke vervanger. Daarnaast lijkt West Ham ook al doorgeschakeld te zijn naar andere opties.Edit: lees ook dat Maguire het niet eens kon worden over een contract met westham

15 augustus 2023 om 21:05

Huh, Maguire en West Ham waren volgens Sky Sports al rond. Het ging enkel over de afhandelingen tussen Maguire en United toch?

15 augustus 2023 om 21:08

Fabrizio en Ornstein melden allebei dat er nooit een akkoord tussen Maguire en West Ham was.

15 augustus 2023 om 21:11

United gaat gewoon niet akkoord met die miljoen die Maguire eist. Alles was rond tussen de clubs en Maguire met WHU maar nu ineens willen ze het resterende salaris krijgen. Gewoon opzouten.

35 miljoen ontvangen en dan weer 8,2 miljoen aan salaris mee moeten geven om van Maguire af te zijn klinkt anders gewoon als een prima deal. Kan best een prima verdediger zijn, maar het gaat er bij United denk ik gewoon nooit meer uit komen..

15 augustus 2023 om 20:58

Dat dus. En is ook heel gebruikelijk. In dit geval is het het verschil wat Mcguire "verliest" door zijn contract bij United te verliezen en naar WHU te gaan.

En als je het salaris meeweegt, nog een paar jaar, dan was het voor United een prima deal.

Raar dat ze daar niet mee akkoord gaan.

15 augustus 2023 om 21:13

Raar?? Dus zo kan elke speler dit dus gaan eisen in de voetbalwereld??

Als die blijft zitten zal ten Hag hem echt minimaal gebruiken. Die zal hier niet blij mee zijn

15 augustus 2023 om 21:24

Stel, hij verdient nu 2 ton per week (volgens mij is het nog iets meer) en hij heeft nog een contract voor 3 jaar.

Dan heeft dat dus een waarde van ruim 30 miljoen euro. Dat is wat er contractueel met hem is afgesproken, als salaris.

Als hij naar WHU gaat, zal hij minder gaan verdienen. Laten we voor het gemak er vanuit gaan dat het ongeveer 8 miljoen minder is, in die periode, dan bij United (misschien is het verschil zelfs nog wel groter).

Dan is het toch voor hem niet zo gek om aan United voor te stellen om (een deel van) dat verschil bij te leggen?

Het voordeel voor United: Een transfersom van 35 miljoen én een salaris van 30 miljoen in de komende 3 jaar wat ze niet hoeven te betalen. En dat kost ze dan 8 miljoen. Dat is netto ongeveer 57 miljoen euro winst.

Dat ze hem nu niet zo veel gaan gebruiken zie ik niet als een bijster sterk argument. Ze hebben daarmee een bankzitter die ze 10 miljoen per jaar kost. Maar ze zijn wel "standvastig".

En nogmaals, het is helemaal geen ongebruikelijke situatie. Vaak genoeg dat spelers die ergens weg moeten en daardoor minder gaan verdienen, daarvoor worden gecompenseerd. Dat "elke speler" dat kan gaan eisen is natuurlijk gewoon onzin. Dit is een individuele situatie en in een vergelijkbare individuele situatie kan zoiets inderdaad weer op tafel komen. En zoals ik het zie, is dat volstrekt logisch.

16 augustus 2023 om 08:16

Feliix echt onbegrijpelijk dit. United staat er om bekend dat ze nagenoeg niks voor hun spelers krijgen omdat ze structureel teveel salaris betalen. En nu worden er eindelijk flinke sommen geboden op maguire en mctominay die zelden spelen, en gaan ze ineens moeilijk doen.

Jammer, erg jammer. Had toch echt wel de hoop dat hij zou vertrekken. Heeft geen toegevoegde waarde bij ons, zijn rol is uitgespeeld, 4e keus.

Ten Hag kun je toch ook niet meer serieus nemen? Noemt hem belangrijk maar gebruikt hem als 4de keus. Gemiste kans voor United.

15 augustus 2023 om 21:22

Maguire is voor veelste veel geld gehaald. Door dat Ten Hag hem belangrijk noemt zowel bij Man United als Nationale elftal kunnen ze misschien de prijs nog om hoog drukken. Verder past Harry op geen enkele manier in het spel dat Erik wil spelen dus lijkt me weinig van gemeend.

15 augustus 2023 om 22:01

Goh meerdere bronnen( Sky sports, Romano, Ornstein & de Bcc) melden gewoon dat Ten Hag Maguire altijd als belangrijke speler beschouwde en wil dat hij voor zijn plaats vecht. Zal wel iets van aan zijn dan zeker?

15 augustus 2023 om 22:14

Elke coach zal zeggen dat het een belangrijke speler is. Je gaat je eigen spelers toch niet afvallen. Ten Hag zegt hier niks raars.

Mensen beginnen langzamerhand vraagtekens te zetten bij Ten Hag. Iets wat ik al in het begin zei en nu wilt hij Maguire behouden? Er wordt veel gelekt bij United. Er komen altijd zoveel verhalen uit over United. Ten Hag kan ook het lekken niet tegenhouden.
Heeft te lang geteerd op een defensieve lijn dat graag laag staat. Graag snel afspelen maakt niet uit als je eerder op de wedstrijd 10 ballen hebt ingeleverd. Aankoopbeleid is eigenlijk best slecht. Zoveel geld en je hebt nog steeds geen fatsoenlijke cm dat de bal kan behouden.

15 augustus 2023 om 21:05

Natuurlijk wil hij Maguire niet houden. Er is toch niet voor niks een bod geaccepteerd?

15 augustus 2023 om 21:05

Het kan zo zijn dat ook hij dergelijke spelers zou willen hebben toch? Het aankoopbeleid kan je zeker vragen bij stellen inderdaad

15 augustus 2023 om 21:18

Haha veel gelekt. Juist nu ten Hag er zit wordt er heel weinig gelekt.
Je lult weer uit je nek misgunnertje.

Jij gelooft ook gelijk alles wat er staan om in te haken om United of ten Hag neer te schoffelen. Waaruit denk jij dat ten Hag Maguire wilt behouden. Is nergens op gebaseerd dan op een vaag bericht waar gewoon deel niks van klopt. Maar goed...jij kan daar weer je heil in zoeken en lekker gaan zagen.

Elke trainer heeft wel eens aankopen die niet goed uitvallen. Maar heeft weldegelijk goede aankopen gedaan, maar nee...daar hoor je jou dan weer niet over.

15 augustus 2023 om 21:27

Inderdaad, het is lang geleden dat er zo weinig gelekt wordt. Er waren nog eens tijden dat ieder wissewasje dat in de kleedkamer gebeurde meteen in de kranten stond. Dat is nu gelukkig niet meer zo

15 augustus 2023 om 21:35

Natuurlijk geloof ik het. Het komt van Ornstein. Een zeer betrouwbare Britse journalist van The Athletic. Hij geeft aan dat Ten Hag hem ziet als een belangrijke speler en is blij dat hij vecht voor zijn plek.

Ten Hag heeft te weinig goede aankopen gedaan. Maar jij wilt het nog niet zien maar dat komt nog wel als het zo doorgaat. Wolves was een voorproefje.

15 augustus 2023 om 21:49

Dus United zou een bod accepteren terwijl ETH hem absoluut niet kwijt wil? Wat een onzin. ETH zegt over iedere speler dat ie belangrijk is, en 2 weken later zijn ze weg zoals bij de Gea.

Martinez, Casemiro, Onana, Eriksen(gratis) zijn gewoon goede aankopen. ETH is vorig jaar 3e geëindigd. Achter Pep die al 7 jaar bij City zit en voor €1.4miljard aan spelers heeft gekocht en achter Arteta die nu voor €800m aan spelers heeft gekocht. Misschien ben je het vergeten maar Arteta werd 8e, en daarna weer 8e, en daarna 5e voordat ie uiteindelijk een fatsoenlijk elftal had. ETH werd 3e in zijn eerste jaar. Tegen Wolves was dramatisch slecht maar dat is 1 wedstrijd. Een paar weken geleden nog Arsenal opgerold. Vorig jaar tegen alke topploegen gewonnen zoals City, Arsenal, Liverpool, Barcelona etcm het is alleen nog heel wisselvallig. Dat moet er uit. We zijn nog niet zo ver als Arsenal maar dat is ook vrijwel onmogelijk als je 13 maanden er zit, tegen Arteta's 5e seizoen en Pep 7e of 8e seizoen.

15 augustus 2023 om 22:17

Ten Hag heeft meer geld gekregen om zijn selectie te wijzigen dan Arteta in zijn eerste jaren. Het is niet eerlijk om met hem te vergelijken en het was ook nog zijn eerste baantje als trainer.
Ten Hag heeft tot nu toe nog geen enkele keer een lange periode gehad waarbij goed positiespel is gespeeld. Het ziet er vaak niet uit. Durft niet echt risico’s te nemen. United kan nog steeds niet met een hoge lijn spelen.
Als de resultaten wat minder was en je zag duidelijk dat United progressie boekte in goed voetbal dan had ie nog wel tijd moeten krijgen. Maar sinds vorig jaar na de eerste verliespartijen heeft hij daarna nooit echt stappen gemaakt. Dat ie Mount koopt en geen controleur zegt erg veel hoe Ten Hag momenteel voetbal bekijkt.

16 augustus 2023 om 07:32

Lees je zelf weleens terug wat je typt? Er zit zoveel onzin in verwerkt dat er nog niet eens op ga reageren

16 augustus 2023 om 10:35

Je snapt heel weinig van voetbal of niet? Argumenten als gewonnen van City en Arsenal en aankopen die je goed noemt. Nergens heb je het over waarom United wisselvallig is. Want wisselvalligheid betekend dat je kwaliteit mist en dat komt deels door tactieken.
Een persoon die reageert dat ik veel onzin typ en verder niets aangeeft. Tsjah.

15 augustus 2023 om 21:32

Ze hebben ook geen fatsoenlijke spits, fatsoenlijke buitenspelers of fatsoenlijke backs. Ik schrok echt hoe matig en technisch/tactisch dit elftal is. No way dat die bij de eerste vier gaan eindigen.

15 augustus 2023 om 21:37

Een beetje voorbarig na 1 wedstrijd. Ja het was dramatisch slecht maar hij is vorig jaar met hetzelfde materiaal (nu +Onana, Mount, Hojlund) 3e geworden. Chelsea en Liverpool zijn beter geworden maar het is echt niet onmogelijk

15 augustus 2023 om 21:40

Linies staan ver van elkaar af. Iedereen verzuipt op het middenveld. Want er word ook niet goed druk gezet. Technisch en tactisch zeer zwak inderdaad. Ten Hag is nu al een jaar de trainer. Je verwacht toch meer van zo’n trainer.

15 augustus 2023 om 21:53

Casemiro was aan het zwemmen inderdaad. Het middenveld ontzettend ongebalanceerd en dit systeem werkte niet tegen Wolves. Ik heb ook weinig vertrouwen in Mount. Maar uiteindelijk is het maar 1 wedstrijd. ETH is pragmatisch. Als iets niet werkt dan gaat ie daar mee aan de slag. Zo slecht als het nu was, was het bijvoorbeeld niet vorig seizoen of in de voorbereiding tegen jouw club

15 augustus 2023 om 22:23

Er ontbreekt kwaliteit en ook balans, er staan spelers op posities die daar niet de kwaliteiten/speelstijl voor hebben. Ik vind dat Newcastle, Arasenal, City, Chelsea en Liverpool een betere selectie hebben.

15 augustus 2023 om 22:10

Inderdaad het doek is gevallen. Snel weer terug naar Ajax Eric. Top.

Beetje off-topic. Is de uitspraak 'zwarte rook' veelgebruikt in Nederland? Witte rook gebruiken we in België maar van zwarte heb ik nog nooit gehoord haha.

15 augustus 2023 om 22:07

Niet echt volgens mij, maar vanuit de oorsprong van "witte rook" (het conclaaf voor een nieuwe paus) klopt de analogie wel. Witte rook bij een nieuwe paus, zwarte rook als er een stemronde was zonder dat er een nieuwe paus was. Dus als er geen witte rook is, is er zwarte rook, zeg maar.

Maar ik ken de uitdrukking ook niet echt in het Nederlands.

15 augustus 2023 om 22:36

Inderdaad vond het vreemd. 'het staat als een paal onder water dat Maguire nog een transfer maakt'. Alq we toch alle spreekwoorden naar believen mogen aanpassen 😜

Dus deze trainer denkt dat hij nog een meerwaarde heeft voor de club? Ontsla deze man maar snel?!

Heb het alweer gezien, zeker na de wedstrijd van gister.. dit wordt een R A M P Seizoen!

Tja snap niet hoe Ten Hag Maguire nou als belangrijke speler ziet als zelfs Lindelã¶f de voorkeur krijgt boven hem. Maar goed volgens David Ornstein vindt Ten Hag dat dus wel. Anders trek je de stekker er niet uit. Vage keuzes hoor van Ten Hag. Net zoals het missen van een nummer 8 terwijl die wel Mount wil kopen van 65 miljoen. Dat geld had je beter kunnen stoppen in een Matheus Nunes of Kephren Thuram. Dan had het middenveld van United balans gehad.

16 augustus 2023 om 07:42

ETH roept over iedereen dat ie belangrijk is. Ornstein herhaalt gewoon wat ETH op de persconferentie zei. Je gaat geen bod accepteren en met Pavard en Todibo praten als je iemand wil behouden. Totaal onlogisch. Als dan de deal uit elkaar valt dan heb je een manier nodig om Maguire zonder gezichtsverlies bij United te houden. En Maguire stast niet boven Lindelof, ook al onzin. Afgelopen maandag moest Martinez gewisseld worden. Voor wie? Lindelof natuurlijk.

16 augustus 2023 om 11:11

Maguire was er ook in de selectie en die speelt vaker als LCV dan Lindelöf. Die staat echt wel boven Maguire in de pikorde. Dat is ook niet zo moeilijk omdat hij een meer solide indruk achterlaat dan Maguire. Ook gaan Pavard en Todibo niet komen zolang Maguire er nog zit...

Ik zie niet wat EtH ziet op de trainingen, maar ik denk dat hij meer verstand heeft dan wie dan ook op VZ. Hij is misschien verkeerd gebruikt al die tijd en ziet in hem misschien wel iets wat een mooie aanvulling op wat hij al heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren