Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De zege van City is knapper dan de winst van Tottenham op Real’

Laatste update:

De Engelse topclubs hebben een goede Champions League-avond achter de rug. Liverpool zegevierde met 3-0 over NK Maribor, Manchester City won woensdagavond met 2-4 van Napoli en Tottenham Hotspur was met 3-1 te sterk voor Real Madrid. Craig Bellamy is van mening dat de overwinning van the Citizens in Italië knapper is dan de winst van de ploeg van Mauricio Pochettino op Real.

"Het klinkt gek, omdat Real Madrid in vijf jaar tijd geen groepswedstrijd heeft verloren, maar ik vind de zege van City knapper. Dat ze naar Napels afreizen en winnen, dat is groots", aldus Bellamy bij Sky Sports. "Dat was tot nu toe de grootste uitdaging voor City. Real Madrid steekt niet in een geweldige vorm, maar hoe Napoli de laatste tijd speelt… Dat City daar heenging en daar gewonnen heeft, ongelooflijk."

"Napoli is op dit moment een van de beste ploegen in Europa, ze spelen graag met veel balbezit. Ik ben onder de indruk. Dit was een heel sterk statement van het team van Josep Guardiola. Tottenham had deze overwinning ook nodig. Ik zie de ploeg onder Pochettino in de komende jaren nog wel vaker zulke overwinningen binnenhalen. Ze zullen blijven meedoen in de Europese top."

Ben jij het eens met Bellamy?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn dat wij dan uitgerekend in die poule zitten.

2 november 2017 om 15:56

Je had kunnen weten dat als je in pot 4 belandt, dat de overige 3 ploegen niet bepaald koekenbakkers zijn. Je wordt op basis van de coefficientenlijst geplaatst in desbetreffende potten, maar als je jarenlang niet presteert in Europa schuif je ook niet op in prioriteit met als gevolg dat je lastig kan loten. Als die barriere nooit doorbroken wordt zul je dus altijd lastig loten, die vicieuze cirkel geldt ook voor de EL. Zo gecompliceerd ligt het ook weer niet.

2 november 2017 om 16:14

Daar ben ik me zeker van bewust en ik vind het ook niet gecompliceerd, maar je had ook een poule met Spartak Moskou, Anderlecht en Porto o.i.d. kunnen hebben. Welke we nu hebben is het andere uiterste.

Voor de Nederlandse punten is dat gewoon zonde, maar tegelijkertijd ook niet schandalig dat alles verloren wordt.

Hmm zeker 2 knappe overwinningen, maar ligt het aan mij of lijkt het wel als of Napoli de CL niet serieus neemt? Lijkt wel alsof ze zich volledig richten op de Serie A. In potentie is dit Napoli tog wel een gevaarlijke tegenstander voor iedere top club.

2 november 2017 om 13:56

Niet serieus nemen is misschien weer wat te overdreven. Maar ik snap wat je bedoelt. Zelf hebben ze ook aangegeven dat ze mogelijk wat spelers sparen als ze in de competitie een sterke tegenstander treffen. Tot nu toe hebben ze er nog niet naar gehandeld.

2 november 2017 om 14:05

In Manchester werden Allan en Jorginho gespaard voor de topper tegen Inter. Wellicht hadden ze ook met die 2 verloren, maar goed.

2 november 2017 om 16:18

Tegen shakter werd Mertens, Jorghino en Alan gespaard. Wat ik niet begreep hoor. Tegen City begreep ik het wel

2 november 2017 om 13:57

Ze vlogen er echt verschrikkelijk hard bovenpp de eerste helft, denk dat ze het wel serieus nemen. Balen voor Napoli dat ze de wedstrijd tegen Shakhtar niet hebben gewonnen

Van beide teams een knappe overwinning. Laatste tijd is de CL ietsjes minder voorspelbaar heb ik het gevoel

Erg knap van beide teams maar ben het wel eens met Bellamy. Napoli in die vorm uit verslaan. Petje af.

Ik baal dat Tottenham gewonnen heeft. Real Madrid eindigt nu 2e in de poule en dat zou betekenen dat Man City, real kan loten. Real is nu misschien matig, maar over een half jaar kan dat anders zijn. Het spel wat Real Madrid speelt, ligt Ciy en Pep totaal niet. Om die reden hoop ik absoluut niet dat Real Madrid en City elkaar al in 8ste finale loten.

2 november 2017 om 14:10

En ik hoop dat Real City ontloopt. Liever in de finale pas 😉

2 november 2017 om 14:15

Het maakt toch niet uit of je in de finale of in de 8ste finale verliest van Manchester City?

2 november 2017 om 15:04

Voor mij maakt het wel uit. Man City moet gewoon een keer verder komen dan 8ste finale CL. Iedere keer weer worden ze zo vroeg uitgeschakeld door een rot loting. Dat moet een keer anders

2 november 2017 om 15:30

Zou wel een affiche zijn in ieder geval. En wij doen het de laatste jaren niet zo slecht in CL finales 😉

2 november 2017 om 15:30

Het verschil is wel dat ze nu beter dan ooit spelen.

Welke overwinning knapper is doet er niet toe. Dat is een mening en verschilt per persoon. Het is wel een feit dat beide overwinningen knap zijn. Napoli begon echt ongelofelijk sterk aan de wedstrijd maar heeft hier toen al haar energie verspilt. Het tempo was moordend hoog, en na 30 minuten begon Manchester City beter in de wedstrijd te komen. Als je dan vervolgens een lullige kopgoal tegen krijgt is de spirit (logischerwijs) ook wel een beetje verdwenen. De wedstrijd is vervolgens zakelijk uitgespeeld door Manchester City. Die bal op de lat van Insigne had de wedstrijd nog kunnen veranderen maar helaas. Napoli heeft wel een heerlijke ploeg! Echt prachtig voetbal.

Nou, sorry hoor, maar ik vond de overwinning van de Spurs toch echt knapper en verrassender. Bellamy is ook wel enigszins gekleurd dunkt me.
Real verslaan met al die sterren is niet bepaald makkelijk. Zeker ook omdat de Spurs toch nog niet op het niveau van United, Chelsea en City staan qua budget. Napoli is een goede ploeg, maar is toch ook niet het team met het meeste budget. Redelijkerwijs mag je dan wel verwachten dat City hier wint. Dat ze al jaren prut draaien in de CL doet daar niets aan af.

2 november 2017 om 16:32

Allemaal sterren uit vorm. Napoli is het meest verreweg van uit vorm. Als Real zoals aan het begin van seizoen speelde, was het gehaktdag geweest voor de Spurs.

Dit jaar gaat denk ik een leuk jaar worden in de CL, omdat ik denk dat er meerdere clubs de titel kunnen pakken, ben op dit moment nog niet zo overtuigd van Real, Barca en Bayern ( kan natuurlijk over een half jaar heel anders zijn) Maar ik denk dat Man City en PSG ook zeker een net zo grote kansen hebben op de cup te pakken.

Ik denk dat je hier de prestatie(s) van Tottenham tekort doet, 1-1 in Spanje, en winnen op Wembley (waar ze het toch erg moeilijk hebben gehad) is echt monumentaal.

Ik heb het vannochtend ook al gezegd, maar Spanje gaat het moeilijk krijgen in Europa nu de kwaliteit eindelijk (!) komt bijvendrijven in Engeland - jarenlang is er geld geweest, maar nu pas zijn er de Engelse talenten (alli, Kane) en het vernuft van Poch, Guardiola etc. Diepgang gaat het verschil maken. Jarenlang was voor Engelse clubs enkel het bereiken van de groepsfase van de CL het belangrijkste, en hiervoor moest er meer focus gelegt worden op de Bpl. Het zegt veel over de competitie dat voor Engelse clubs de Europa League vaak nog een makkelijkere route naar CL kwalificering is dan de Bpl.

Bij city zie je nu kwaliteit tot over je oren, ze kunnen een A en een B team opstellen wat qua kwaliteit tot de top hoort. Tottenham doet het nu leuk maar ze zullen gaan opbreken in de CL of de Bpl, ze hebben simpelweg niet de diepgang om dit lang vol te houden, en als puntje bij paaltje komt, is de 4e plek belangrijker dan de kwartfinale in de Cl.

Laten we wel duidelijk zijn; wat een heerlijke pot was Man City tegen Napoli zeg - en een knappe overwinning, dat zeker.

2 november 2017 om 16:08

De verhoudingen worden langzaam maar zeker rechtgetrokken, maar ik verwacht dat zeker een Real pas na de winter op zn sterkst is, zoals Ronaldo bijv ook vorig seizoen niet bijster sterk startte en het beste bewaarde voor het laatst. Ploegen als City en Spurs spelen zich het snot voor de ogen op zware velden eind december, terwijl onze vrienden in Spanje zich op kunnen laden voor de 2e seizoenshelft waarin de prijzen gepakt gaan worden.

2 november 2017 om 16:52

Je bedoeld dat Engeland er in Engeland eindelijk genoeg met geld gesmeten is om de aansluiting te vinden.

2 november 2017 om 18:06

Oh ik verwacht ook zeker niet dat een engelse club nu al de CL gaat winnen, ik probeer enkel aan te geven dat er nu wat meer resultaat te zien is, en er wat meer beleid zit in de topclubs in Engeland - ipv het geldsmijten.

@bart - geld moet je verdienen, enorm krachtige TV contracten? Die verdien je op basis van aantrekkelijkheid, straks als Netlifx/amazon/fb zich in de rechten gaan mengen, gaat deze prijs alleen maar stijgen - nog meer TV gelden. Eyeballs count in deze wereld, en de BPL is nu eenmaal het meest aantrekkelijk, dit trekt dan ook buitenlandse investeerders aan. We doen net alsof deze hele competitie op los zand en bubbels leeft, maar dit is allemaal gebasseerd op pupulariteit van de competitie; oogballen.

er is helemaal niks knaps aan kijk die team van city en bankzitters dat is ongelooflijk

2 november 2017 om 15:32

Die basis 11 van Napoli is ook niet verkeerd.

Ben ik het volledig mee eens. Napoli is op dit moment vele malen beter in vorm en ook sterker dan Madrid. Daar uit winnen is dus knapper dan thuis winnen tegen een enorm zwak Madrid. Daar tegenover staat natuurlijk weer dat Spurs het met veel minder uitgaven heeft gedaan

Dit bericht van Craig Bellamy valt weinig serieus te nemen.
Ik heb net zijn geschiedenis als profvoetballer bekeken op
Wikipedia en zoals verwacht heeft hij voor Man City gespeeld.
Ik ben zelf een fan van de Premier League maar vind vooral de
Britse oud-voetballers behoorlijk irritant. Of heel erg negatief, of
totaal niet realistisch.
Dat hij de overwinning van City knapper vind dan de overwinning
van Tottenham op Real Madrid valt dan ook totaal niet serieus te
nemen. Vooral de laatste weken klopt alles aan het voetbal van
Tottenham. Ik denk dat er weinig ploegen op deze planeet zijn die
op dit moment tegen Tottenham willen spelen...

Ook opvallend dat bij veel berichten de nadruk op de vormcrisis van
Real gelegd word na de match van gisteravond op Wembley.
Alle credits voor Tottenham die Real weinig kans gaf..

In het kader van clubliefde wel begrijpen deze uitspraak maar niet helemaal correct in mijn ogen.
De staat van dienst van Real in de Champions league was zo goed dat de afgetekende zegen van Tottenham in mijn ogen zeker het resultaat van deze ronde is.

Als fan van de Premier Leagu heb ik veel met Engelse ploegen.
Het is echter zo dat ik geen Tottenham fan ben.
Ik ben een Arsenal FC fan. Je zal wellicht op de hoogte zijn van
de rivaliteit tussen deze Noord-Londense ploegen waardoor ik
Tottenham niet expliciet zal steunen. Al valt de rivaliteit bij mij heel
erg mee aangezien dit meer iets is voor de fans in Engeland met name
Noord-Londen. Het is wel zo dat ik graag naar Tottenham kijk door hun
imponerende spel.

Wat betreft de match van gisteren zitten er natuurlijk
twee kanten aan: Real is niet in grootse vorm en Tottenham is daarentegen
op dreef. Ik volg Real ook en ben op de hoogte van een aantal teleurstellende
resultaten van in mijn ogen de club met de beste selectie ter wereld.
Naar mijn mening was het wedstrijd verloop tijdens de mindere wedstrijden
van Real totaal anders dan gisteren op Wembley waar Tottenham veruit het
meest dreigend was.

2 november 2017 om 19:30

Voor de echte Spurs fans is Chelsea de enige echte rivaal van oudsher,Arsenal is alleen een rivaal omdat ze allebei uit Noord Londen komen

Winst van Spurs tegen Real had ik alvast minder verwacht als City die het ging halen in Napels.

Spurs is, met alle respect, subtop, Napoli eigenlijk ook, City is al iets meer dan subtop (nog geen top) en Real helemaal absolute top.

Knap dus van Spurs en City vind ik, meer nog dan Tottenham, op weg om top te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren