Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Vos op proef bij Stoke City: ‘Wij moeten als Achilles onze plaats weten'

Laatste update:

Justin de Vos, verdediger van Achilles’29, is op proef bij Stoke City. De achttienjarige mandekker van Curaçaose afkomst loopt een week stage en speelde zaterdag mee in een oefenwedstrijd met de beloftenploeg van de club uit de Premier League.

De Vos speelde vorig seizoen bijna alle competitiewedstrijden in de derde divisie met Jong Achilles. Hij debuteerde ook in de Jupiler League, tegen RKC Waalwijk in oktober. Voor zijn tijd bij Achilles speelde hij in de jeugd van De Meern. Het talent werd eerder deze zomer doorgeschoven vanuit Jong Achilles naar de selectie van de Groesbeekse club uit de tweede divisie.

Stoke meldde zich volgens technisch manager Frans Derks via de zaakwaarnemer van de speler rechtstreeks bij de club. "Ik heb hem toestemming gegeven om te gaan, wij moeten als Achilles even onze plaats weten op de voetballadder als hij zo’n kans krijgt", zegt de sportbestuur in gesprek met de Gelderlander.

Wel voegt Derks eraan toe dat het uitsluitend om een proefperiode gaat: "Er is dus nog niks rond. Hij heeft een tweejarig contract bij ons, dus als het daar niks wordt sluit hij gewoon weer aan." Wellicht ontvangt de club een vergoeding voor De Vos. "Mocht Stoke City hem wel willen hebben, dan moeten ze zijn contract afkopen. Maar het gaat dan niet om een buitenproportioneel bedrag", aldus Derks.

Justin de Vos is goed genoeg voor Stoke City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Frans Derks brengt Achilles in een lekkere onderhandelingspositie op de manier. Geef hem dan gewoon gratis weg.

23 juli 2017 om 22:51

Wat een onzin... Moet ie dan van die dooddoeners gaan uitkramen als: 'justin is een belangrijke speler voor Achilles en gaat nergens heen' of 'we willen deze groep koste wat kost bij elkaar houden'?

Mooie kans voor dat ventje, snappen ze bij Achilles ook wel.

23 juli 2017 om 23:17

Haha jullie hebben beiden een punt. Mooie kans voor zo'n jongen. Ben wel benieuwd wat er zo speciaal is aan deze speler dat ze in Engeland interesse tonen.

23 juli 2017 om 23:25

Nee. Hij moet er voor zorgen dat zowel Achilles als deze jongen er het beste uitkomen. Stoke heeft geld dus dan mag hij prima zijn spelers goed in de markt zetten als er nog een meerjarig contract is.

24 juli 2017 om 00:19

Ja en zodra Achilles een klein beetje uit de hoogte gaat doen, dan zegt Stoke adieu.

Zoals die Derks zelf zegt, ze kennen hun plek en werken dus gewoon goed mee aan een uitzonderlijke kans voor een speler van een Tweede Divisie-club.

Wat een geweldig avontuur voor die jongen. Benieuwd hoe Stoke City bij De Vos is terecht gekomen?
Leuk is het wel voor hem. Ik vraag me af of het doorgaat, maar mocht dat niet zo zijn dan staat hij nu wel even in 'the picture'.

Gewoon 500.000 euro vragen aan stoke City. Hebben geld zat daar. Voor achilles zou dat een enorme klapper zijn. Weetje waarom niet gewoon 1.000.000 vragen. Je kunt t altijd proberen toch!

23 juli 2017 om 23:24

Je weet dat er bij Achilles een hele boel zwart geld in zit he ? Onze meneer Derks heeft niets voor niets vast gezeten

23 juli 2017 om 23:42

Haha hou eens op joh. Weet je wat: vraag anders 15 miljoen, je weet het nooit he! Nee een 18-jarige verdediger van Achilles, de nummer laatst van afgelopen seizoen, die pas deze zomer is doorgeschoven gaat echt niet voor 500.000 verkocht worden. Bovendien, Stoke City hoeft slechts zijn contract af te kopen en daar staat geen 500.000 in. Dan valt er ook niet meer te vragen want als Stoke zijn contract gewoon afkoopt zit er voor Achilles niet veel meer in dan akkoord te gaan.

24 juli 2017 om 08:20

Onzin, contract overnemen is altijd op basis van vraag en aanbod en nirt salaris.

Mooie kans voor deze jongen. Wel bijzonder dat Stoke op dat niveau scout.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren