Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Roon krijgt in Bergamo te maken met voormalig coach van Inter

Laatste update:

Marten de Roon krijgt komend seizoen bij Atalanta te maken met Gian Piero Gasperini. De 58-jarige oefenmeester komt over van Genoa, waar hij aan het eind van het afgelopen seizoen zijn contract ontbonden zag worden. Naar verluidt had Gasperini toen al een voorcontract getekend in Bergamo.

/

“Atalanta kan bevestigen dat het de taken als coach toevertrouwt aan Mr Gian Piero Gasperini. Een voetbalman, een voetbalmaestro, iedereen kent hem”, meldt de club in een officieel statement op de website.

Gasperini was in het verleden onder meer werkzaam in de jeugd van Juventus, bij Internazionale en bij Palermo. Met name zijn periode in Milaan is een smet op de loopbaan van de coach. Hij werd daar in juni 2011 aangesteld en moest in september van datzelfde jaar alweer vertrekken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een van mijn favoriete coaches in de Serie A. Speelt vrijwel altijd 3-4-3 met enorm veel pressie. Dat resulteert vaak in veel doelpunten (zowel voor als tegen), maar hij zorgt vaak ook wel voor een goed resultaat. Prima coach voor een club als Atalanta, ik ben benieuwd of hij wat talenten uit die jeugdopleiding kan laten debuteren.

14 juni 2016 om 14:45

Hoe goed speelt de Roon? Volg de Serie A niet echt. Had wat geruchten gelezen dat hij erg goed speelt, klopt dat?

14 juni 2016 om 14:53

Heel erg goed is overdreven, maar hij is wel de vaste controleur van het elftal en daar doet hij het uitstekend. Kan misschien een klein stapje hogerop, maar nog een jaartje Atalanta zal zeker verstandig zijn. Ik ben benieuwd of De Roon in Gasperini zijn 3-4-3 zal passen, ik denk dat hij met een blok van Cigarini - De Roon zal gaan spelen, maar ik ben benieuwd.

14 juni 2016 om 14:54

Klopt, een echte harde stofzuiger, perfect voor de serie A

14 juni 2016 om 15:53

Verdient hij een kans in het NL elftal?

14 juni 2016 om 15:59

Ja hij verdient een kans in het NL elftal.. toch ben ik het niet eens met Bianconeri dat hij een stap hogerop kan.. prima speler voor Atalanta maar blink ook zeker niet uit, voetballend toch niet erg goed en moet het hebben van zijn werkethiek, ik verwacht dat Gasperini het niet ziet zitten in De Roon maar wie weet heb ik het mis!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren