Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De pers verzint veel dingen, maar Ronaldo en ik gaan goed met elkaar om’

Laatste update:

In Spanje wordt veel gesproken over Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar, het trio van Barcelona, maar in de Primera División heft Real Madrid op dit moment meer doelpunten dan Barcelona gemaakt. Desondanks zouden er problemen zijn tussen Gareth Bale en Cristiano Ronaldo, de duurste spelers uit de historie van de voetballerij. Volgens Bale is er niets van waar: hij heeft een uitstekende relatie met zijn Portugese teamgenoot.

/

“Je hebt teamwork nodig, niemand kan het alleen”, laat Bale optekenen in The Times. “Aan de andere kant moet je als aanvaller ook een beetje zelfzuchtig zijn, daarom sta je voorin. We hebben een goede balans gevonden. We doen het goed, we maken veel doelpunten en hopelijk kunnen we tot het einde van het seizoen pieken en prijzen pakken.”

Bale zegt dat hij geen problemen heeft met Ronaldo. “Hij spreekt Engels en dat heeft me geholpen toen ik hier kwam. We hebben ook de link dat we allebei in de Premier League gespeeld hebben. We kunnen het goed vinden met elkaar. De pers verzint veel dingen, maar we gaan goed met elkaar om. We hebben nooit problemen gehad, ik heb nooit woorden met hem gehad.”

Denk je dat Gareth Bale en Cristiano Ronaldo het goed met elkaar kunnen vinden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Msn vergelijken met heel real... Slim hoor.

25 april 2016 om 10:02

Luis Suárez Barcelona 34
Lionel Messi Barcelona 25
Neymar Barcelona 23
82

Cristiano Ronaldo Real Madrid 31
Karim Benzema Real Madrid 23
Gareth Bale Real Madrid 18
72

10 doelpunten verschil scheelt niet zo heel veel als je bedenkt dat Bale en Benzema vaak geblesseerd zijn geweest,

25 april 2016 om 10:09

Idd, maar messi was ook 2 maanden geblesseerd. Vind het gewoon raar dat vz real vergelijkt met man. Beetje scheef.

25 april 2016 om 10:09

Msn*

25 april 2016 om 10:09

Niet vergeten dat Messi ook 2maanden niet heeft gespeeld. Desondanks zijn het beide prachtige statistieken wat ze afleggen.

25 april 2016 om 10:23

Messi had er nu ook bijna 30 gehad als hij gewoon de penalties had genomen wat hij normaal ook altijd doet, en zeker had genomen als hij voor had gestaan met doelpunten bij Bacelona.

25 april 2016 om 10:23

Ja maar niet zo lang als Bale en Benzema beide geblesseerd waren. Heb de wedstrijd statistieken opgezocht

BBC
Bale 21 18
Cristiano 34 31
Benzema 25 23
80 wedstrijden

Msn
Messi 30 25
Suarez 32 34
Neymar 31 23
93 wedstrijden
Scheelt gewoon 13 wedstrijden die MSN meer heeft gespeeld.

25 april 2016 om 10:23

Totaal niet raar, je vergelijkt de voorhoedes van de twee beste teams van Spanje. Ik zie niet in waarom VZ dat niet zou moeten doen.

25 april 2016 om 11:22

Real heeft gelukkig ook spelers op het middenveld en op de bank die scoren.

Ik heb echt kunne zien dat als MSN niet scoort er wedstrijden verloren gaan.

ik lees hierboven blessure Messi 2 maanden, jullie willen niet weten hoevaak Bale en Benzz geblesseerd zijn.

25 april 2016 om 11:45

Messi ook 8 weken dacht ik

25 april 2016 om 11:53

Inderdaad en in die 13 wedstrijden komen die 10 doelpunten meer ook logisch uit dan.
Ze hebben beide een evengoede aanval, alleen vind ik dat Real meer spelers heeft in offensief vlak in vergelijking met Barca als er spelers geblesseerd zijn.

Barca kan op dat vlak 1 topper bijhalen om te rouleren zeker als Arda of Iniesta stopt moeten ze dat doen, bij Iniesta zelfs 2 want Arda is nu geen basisspeler.

Op verdedigend vlak moet Barca al die oudere wegdoen en dan heb ik het over onder andere Mathieu, Vermaelen, Mascherani, Adriano en Dani Alves. Die 5 samen hebben een gemiddelde leeftijd van rond de 32. Ze kunnen dan 3/4 nieuwe halen van tussen de 22 en 27.

25 april 2016 om 12:39

Dan moet hij de penals wel maken. Hij heeft er genoeg gehad om tot de 30 te komen.

25 april 2016 om 12:58

klopt.. maar als hij voor had gestaan bij Barcelona had hij zo ook gewoon blijven nemen... of hij ze nu wel of niet had gemaakt daarvoor.

25 april 2016 om 10:23

Nee, vz vergelijkt Real met Bbarca. Er staat: Real heft ook meer doelpunten in de PD dan Barcelona...

25 april 2016 om 10:39

Idd lezen blijft ook ingewikkeld. En het welles nietes spel is er weer :-)

Ik geloof dit inderdaad wel. De pers heeft helaas de nare eigenschap dat het onrust wil creëren waar mogelijk en dit is weer zo'n voorbeeld ervan.

25 april 2016 om 10:36

De pers kiest duidelijk ook een kant, want bij Barcelona wordt vaak geschreven dat het zulke goede vrienden zijn en dat ze elkaar alles gunnen, maar bij Real is dan net zo goed het geval. En dat wordt nooit gezegd door de pers.

25 april 2016 om 10:45

Dit komt omdat de media een hekel heeft aan Ronaldo en altijd proberen om hem in een kwaad daglicht te zetten. Ronaldo is een ongelofelijke egoist, maar ik denk dat de pers het nnog groter uitvergroot dan het werkelijk is.

25 april 2016 om 12:04

Ja, dat is vast de reden. Of ze baseren het op hoe Bale en Ronaldo op het veld tegen elkaar doen. En dat is niet altijd koek en ei.

25 april 2016 om 14:23

Echte vrienden/collega's durven elkaar de waarheid te zeggen en draaien daar niet om heen of praten achter hun rug om.

Altijd die media die persee moet schrijven over rare geruchten. Kom op man! Het is vrij iritant. Al kan je zelf wel weten dat het niet waar is, er moeten niet van die onzin artikelen komen, want dan raak ik bijvoorbeeld alleen maar in de war haha.

je kan het ook anders zien... de mensen die dit soort berichten blind geloven zijn pas erg... een krant wil kranten verkopen en dat doe je door dit soort geruchten, het geloven in deze geruchten heb je zelf in de hand.

Morgen knallen ben benieuwd,, wordt een topwedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren