Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De man die nu bij Everton komt, die heeft echt goud in handen’

Laatste update:

Tim Howard keepte zondag zijn allerlaatste wedstrijd voor Everton. De 37-jarige doelman arriveerde in 2006 bij the Toffees, nadat hij bij Manchester United was gewogen en te licht bevonden. In Liverpool deed Howard het veel beter en werkte hij met twee trainers samen: eerst zeven jaar met David Moyes en daarna met Roberto Martínez. Laatstgenoemde werd vorige week echter ontslagen en ter opvolging worden onder meer Frank de Boer en Ronald Koeman genoemd.

/

In de laatste duels van dit seizoen nam David Unsworth de honneurs waar, maar er zal een nieuwe manager komen op Goodison Park. Howard is benieuwd wie het wordt. “De man die nu komt en dit team mag gaan managen, heeft echt goud in handen”, denkt de Amerikaan. “De toekomst ziet er prachtig uit, die jongens hebben een goed seizoen gespeeld. Toen ik zo jong was, had ik echt het talent niet dat zij hebben.”

The sky is the limit voor dit team, zeker gezien de passie voor de club in de stad en het talent dat er rondloopt. De week die achter ons ligt was een pittige, het was zwaar om Roberto te zien vertrekken. Wanneer er een trainer weggaat, moet je altijd bij jezelf te rade gaan. Wij moeten echt veel verantwoordelijkheid op onze schouders nemen, vind ik”, zegt Howard. “Maar ik denk dat we zondag goed hebben geantwoord”, sluit hij af, verwijzend naar de 3-0 winst op Norwich City.

Denk jij ook dat er iets moois staat voor de nieuwe trainer van Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ligt er natuurlijk aan wat je onder "goud" of "mooi" verstaat. Natuurlijk heeft ieder team nu hoop doordat het leicester is gelukt kampioen te worden maar ik zie Everton dit kunststukje niet herhalen. Ik denk dat Everton blij mag zijn als het volgend seizoen in de top 5 eindigt. Zelf denk ik dat clubs als Chelsea, Manu maar ook Liverpool onder Klopp terug komen op hun oude hoge niveau en dan heb je ook nog clubs als City, Arsenal en Tottenham die ik hoger inschat dan het team van Everton. Echter blijft het voetbal en is niks zeker maar nogmaals, Everton mag naar mijn mening blij zijn als ze een top 5 plek weten te bemachtigen.

16 mei 2016 om 16:19

Is nog te hoog gezien de begroting. Everton heeft het een paar jaar relatief heel goed gedaan (Moyes), en nu ze een relatief slecht jaar hebben vliegt de coach eruit. Everton hoort gewoon achtste ofzo te worden, en af en toe een stuntjaar te hebben met bijv. een FA Cup of een vijfde plek.

16 mei 2016 om 16:22

Kampioen zul je hoogstwaarschijnlijk niet worden met Everton maar er is geld genoeg daar. Tel er de mogelijkheden van een aantal huidige selectie spelers bij op en de uitstraling, Publiek, stadion (echt heerlijk Engels) en er kan zeker iets moois ontstaan bij Everton.

16 mei 2016 om 17:26

De vraag is hoe realistisch het is, natuurlijk ze hebben veel geld, publiek en een goede selectie maar er staan minimaal 6 clubs boven hen normaal gesproken (chelsea, United, City, Liverpool, Arsenal en Tottenham).

Dan ben je dus club nummer 7 in de competitie en moet je daar nog de concurrentie voor aan met een Southampton, West ham en Stoke. Ik geef het je te doen als ze ieder jaar zo'n top plek verwachten.

16 mei 2016 om 23:52

Je vergeet de huidige kampioen !

17 mei 2016 om 00:01

Die was ik niet vergeten. "normaal gesproken" hoort Leicester daar natuurlijk niet thuis, maar in het rechter rijtje. De komende 2/3 jaar gaan we uitvinden of ze de structurele stap naar de subtop kunnen maken.

16 mei 2016 om 17:15

het oude hoge niveau van Liverpool en man united is ver komen in de cl...net als milan en inter bijv..dat zie ik voorlopig niet gebeuren...verder plek 5 ben ik wel met je eens...everton

Ben het hier wel mee eens. Enkele talentvolle spelers als Stones, Barkley en Lukaku aangevuld met meer ervaren spelers als Baines, Jagielka, Coleman.. Er staat gewoon een mooie ploeg.

16 mei 2016 om 16:58

De vraag is wat daar na de zomer van overblijft

16 mei 2016 om 18:31

Everton heeft al een aantal stevige aanbiedingen voor Stones naast zich neergelegd, dus het lijkt erop dat ze we van plan zijn om de selectie bij elkaar te houden

Een goed seizoen zegt hij!? 12 is voor Everton gewoon slecht. Everton heeft een gigantische achterban en staat misschien wel in de top 20 rijkste clubs van Europa.
Hij heeft wat betreft dat goud in handen wel redelijk gelijk. Barkley, Stones en Lukaku kunnen die nieuwe trainer of succes brengen of veel geld opleveren. Ik zie Stones en Lukaku eigenlijk wel vertrekken namelijk na dit seizoen.

16 mei 2016 om 17:20

en wat zegt dat?het is een gemiddelde ploeg.. en het moneyverhaal uit engeland dat kennen we nu wel

Ligt het aan me of ipv Liverpool er moest Everton staan???

16 mei 2016 om 17:04

Everton is een club uit Liverpool. Er wordt de stad Liverpool bedoeld en niet de club Liverpool.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren