Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Leeuw was voor straf mascotte: 'Na de rust viel hij nog gewoon in'

Laatste update:

Michael de Leeuw zal zijn bed voorlopig nog niet zien, zo is althans de verwachting. De aanvaller van FC Groningen staat erom bekend dat hij wel van een feestje houdt en na het winnen van de KNVB Beker heeft De Leeuw daar natuurlijk een uitstekende reden voor. Joop Gall, die nog met De Leeuw samenwerkte bij BV Veendam, hoopt dat de aanvaller wel geleerd heeft van het verleden.

/

In 2011 eindigde Veendam als vierde in de Jupiler League,wat een hoogtepunt voor de inmiddels failliet verklaarde club betekende. De Leeuw sloeg toen behoorlijk aan het feesten en ontbrak de volgende dag op de training. Enkele spelers gingen naar het huis van de aanvaller, om hem uit zijn bed te halen. "Natuurlijk mocht er gefeest en gedronken worden. Maar 's avonds een man, 's ochtends een man", zei Gall tegen RTV Noord.

De coach besloot om De Leeuw te straffen: "Ik zei dat hij fout was geweest. 'Trainer, ik accepteer elke straf', zei De Leeuw.' Toen heb ik bedacht dat hij mascotte moest zijn. De Leeuw heeft toen bij een wedstrijd in het mascottepak rondgelopen. Niemand had het door, ook scheidsrechter Roelof Luinge niet. Na de rust is De Leeuw toen gewoon ingevallen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hahaha briljant...

Hahaha, leuke straf. Niet hard, maar toch gewoon even op een leuke manier aangepakt.

Haha leuke straf. Jammer dat Veendam failliet is, was een mooie club, en de Langeleegte was een leuk stadion.

Gall is ook n prima trainer.

dit is toch een schitterende manier om zon jongen op te voeden

en ook prachtig dat hij eerst in dat pak rondliep en later nog inviel

ja zou een mooie assistent zijn naast Lukkien .. als hij dat zou willen en zich in zijn rol kan vinden.. maar vind Lukkien een echte goeie .. wordt wel eens vergeten..

Hahahaha geweldig dit.
Fantastisch.

Ludieke actie, zoiets zou je bij die verwende talentjes van Feyenoord, Ajax en PSV ook moeten doen wanneer zij gebrek aan discipline vertonen. Ik zie daar meer uitkomen dan geldboetes of een week of wat terug zetten naar de beloftes of zoiets.

Prima deal, ook omdat er op die jongen de rest van het jaar niks aan te merken viel/valt. Harde werker met onuitputtelijke strijdlust.
Lukkien was indertijd assistent van Gall. Sfeer in de groep en bij de club was in die jaren erg goed en er liepen meerdere talentvolle spelers en een aantal ervaren spelers rond. (De Leeuw, Lambooij, Apau, Jansen .. Kolder, Cijntje, vd Vlag, Loohuis)
Lukkien was nog in beeld toen Gall naar Go Ahead Eagles ging, maar Groningen wilde hem niet laten gaan.
Uiteindelijk voor Dick een goede ontwikkeling geweest want een jaar later was Veendam failliet.
Zijn invloed wordt inderdaad onderschat. Kijk ook maar eens naar de wijze hoe hij in de rust de TV te woord staat en wat voor matige uiteenzetting vd Looi geeft in de persconferentie achteraf.

Een mooie ludieke actie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren