Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De huidige selectie van Manchester United hoort bij de beste selecties ooit'

Laatste update:

Manchester United kan het kampioenschap niet meer mislopen. De ploeg van Sir Alex Ferguson won zaterdagmiddag met 0-1 van Sunderland en staat vijftien punten voor op Manchester City, terwijl er nog acht wedstrijden te gaan zijn. Ferguson neemt echter geen genoegen met 'slechts' de landstitel en gaat voor de dubbel. Maandag wacht Chelsea in de kwartfinale van de FA Cup.

/

John O'Shea, die meer dan 250 wedstrijden voor United speelde, vijf keer kampioen werd en momenteel bij Sunderland onder contract staat, denkt dat de dubbel zeker haalbaar is voor the Mancunians: "Ferguson kan erg gelukkig zijn", zei de verdediger. "Hij heeft in het verleden met veel goede selecties gewerkt, maar deze selectie hoort zeker bij de beste United-selecties ooit. Ze gaan een zware wedstrijd tegemoet tegen Chelsea, maar ik weet zeker dat ze de klus kunnen klaren."

"United was zaterdag in staat om enkele spelers rust te geven en toch te winnen bij ons", vervolgde O'Shea. "Bovendien is vrijwel iedereen fit en Ferguson heeft dan ook heel wat te kiezen. Natuurlijk gun ik de club de dubbel, ik heb mooie tijden beleefd bij United." Tegen Sunderland stonden Alexander Büttner en Robin van Persie in de basis: het is nog niet bekend of de Nederlanders maandagmiddag opnieuw zullen starten.

'De huidige selectie van Manchester United hoort bij de beste selecties ooit'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook de breedste selectie. Als je ziet dat ze 5 spitsen hebben " Rooney v. Persie, welbeck, chicharito, macheda. Nou kom op je kan ze niet allemaal tevreden houden. Maar tot nu toe lukt dat Ferguson wel. Probs Naar hem voor dat..

1 april 2013 om 10:11

Macheda zit bij Stutgart

Als het zo'n goede selectie is, hadden ze Real Madrid wel verslagen. Ze hebben nog steeds een matige keeper.

1 april 2013 om 10:22

Daar doe je Real Madrid ook wel weer tekort mee want ook hun hebben gewoon een wereld elftal. Het waren ook zeker wel gelijkwaardige wedstrijden.

1 april 2013 om 10:26

Als je uiteindelijk door een rode kaart, terecht of onterecht, de wedstrijd verliest tegen een sterk Madrid dan mag je inderdaad stellen dat je gewoon een goede ploeg hebt.
Beste aller tijden? Dat vind ik link..
Vind dat we zeker niet de sterkste vleugels hebben en centraal staat er behalve carrick ook nog heen (creatieve) wereldtopper. Mijn hoop is hierin nog altijd gevestigd op Powell in de toekomst (zaha op de flanken).

Ze hebben een erg brede selectie maar de beste?
Met Vidic, Rooney, Carrick en RvP heb je zeker de wereldtop in huis. Alleen de rest begint wat ouder te worden en het is ook niet veel beter dan de normale voetballers. United is collectief gewoon super sterk. Maar ik schat op het huidige moment de selectie van Bayern, Barca en Real sterker in. Misschien heeft City qua kwaliteit ook nog wel een beter team.

Altijd moeilijke uitspraken dit. Allereerst heb ik het United onder Matt Busby nooit meegemaakt, dus lijkt het me al vrij zinloos om het erover te hebben. Ik kan wel iets zeggen over de elftallen in dit Ferguson elftal. Persoonlijk vind ik dat van 1999-2001 nog altijd een stuk sterker wat de eerste elf betreft. Dat elftal had misschien net iets minder individueel talent in de spits, maar dat middenveld was zo enorm goed, dat kan je niet geloven. Een elftal dat ook enorm goed in balans was. En dat is volgens mij iets minder het geval met het huidige. Zeker het middenveld kan er gewoonweg niet aan tippen.

En als we naar de breedte van de selectie kijken zou ik de voorkeur aan dat van 2006-2008 geven eerlijk gezegd. Dat elftal was ook een stuk volwassener dat het huidige.

Maar ik zie dit elftal, als het samenblijft en het kan verdergroeien zoals het nu doet, wel nog uitgroeien tot het beste Ferguson-elftal ooit. Er zit toch enorm veel talent in. Vooral in de verdediging is het nog wat ontwikkelen (smalling, Jones, ook Rafael kan/moet nog stappen maken). Wie weet komt Fabio er ook nog door op de linkerflank. En dan moet er enkel nog wat versterkt worden op het middenveld.

Ik vind Manchester United dit seizoen ook geweldig voetbal spelen. Naar mijn mening missen ze alleen op rechts nog een goede flankspeler. Valencia vind ik echt bagger. is een soort boerigter van Nederland die alleen maar kan rennen. heeft geen actie. voor de rest vind ik Carrick ook geweldig voetballen.

Beste elftal ooit?
Dat lijkt mij wat overdreven. Ze hebben dit seizoen geen enkele grote ploeg echt weggespeeld en naar huis gestuurd met een 6-1 zoals City vorig jaar deed.
Van City werd enkel gewonnen in de laatste minuut, van Chelsea nadat die 2 rode kaarten kregen. Van Tottenham konden ze niet winnen. Dan was er nog Real Madrid. Ja ze waren veel beter voor die rode kaart, maar dat wil nog niet zeggen dat ze de wedstrijd sowieso gewonnen hadden, het stond tenslotte maar 1-0.

Om de beste selectie aller tijden te zijn, moet je niet met een own goal winnen van Sunderland, maar moet je de andere grote Europese ploegen verslaan.

Toen de champions league in 2007-2008 gewonnen werd had United de sterkste selectie ooit.

Alleen die voorhoede al. Tevez,berbatov,rooney,cristiano Ronaldo en Nani.

Beste is wel overdreven, europees spelen ze weinig klaar, dat is wel eens anders geweest, dus de beste nee.

Ze hebben wat toppers maar ook een aantal middelmatige spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren